Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter
680 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100056-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server DataCenter 2012 a Windows Server 2012 Standard-nek továbbfejlesztett verziója.... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 DataCenter"

A Windows Server DataCenter 2012 a Windows Server 2012 Standard-nek továbbfejlesztett verziója. Bármilyen méretű vállalkozás számára ideális választás, amelyek a virtualizációra, és hybrid felhőkörnyezetre nagy hangsúlyt helyeznek. A sokoldalú programjával és funkcióival egy új kezelőfelületet és sok optimalizáció egy magasabb teljesítmény érdekében kínál Önnek a Windows 2012 DataCenter, amely egy tökéletes támogatást a szerver működése számára. 

Virtualizáció és optimált adatkezelés a Windows Server 2012 DataCenter-el

A Windows Server DataCenter 2012  egy stabil operációs rendszer a szerveraktivitáshoz, amely elsősorban a virtualizációra fókuszál. Ennek megfelelően a Windows 2012 DataCenter tartalmazza a teljes aktuális Hyper-V nevű virtualizáló platformot. Ezen kívül a telepítési asszisztens, az Active Directory Domain Services pótolja a Active Directory Administrative Center-t. Ráadásul a Microsoft a Windows Server DataCenter 2012-vel az Active Directory jelszó irányelvét teszi egyszerűbbé, mialatt az NTFS adatrendszer az új ReFS-t egészíti ki. Az új adatrendszer kifejezetten a szerveren való adatmentéshez lett kifejlesztve, amely következtében a rendszer főként a vállalatok számára jó választás.

Könnyű kezelés és jobb teljesítmény

A Windows 8 modern kezelőfelülete a Windows 2012 DataCenter-ben is bevetésre került, hogy a rendszert mindenekelőtt érintőképernyős eszközön optimálisan kezelhetővé lehessen tenni. A Core-telepítéssel azonban letehet a grafikai kezelőfelületről és a Windows beviteli felhívás és a PowerShell konfiguráció segítségével. Újítások, mint a Windows Azure, vagy az átdolgozott feladatsor az optikai optimalizáció mellett kiegészítő teljesítménybeli újításokat kínál. Ehhez például a feladatsor új kezelőfelülete úgy lett kialakítva, hogy az alkalmazások utáni keresés egyszerűbbé váljon. Az inaktív folyamatok szüneteltethetőek és több teljesítményt lehet szabaddá tenni, míg az aktív alkalmazások kategóriákba foglaltan kerülnek tömörítésre. 

Újdonságok a Microsoft Windows Server 2012 DataCenter-ben

A rendszer a standard –verzióhoz hasonlóan nem csupán egy stabil rendszert ajánl, hanem számos új eszközt és programot, amelyek Önt és a szerveraktivitást tetterősen támogatják:

 • Teljesítményre optimált feladatsor
 • Private Cloud és Public Cloud: rugalmas és helytől független hozzáférés az adatokhoz
 • Új PowerShell: PowerShell 3.0 a rendszerbeállítások kezeléséhez
 • Modern felhasználói interfész: új érintőképernyős kezelői felület
 • Microsoft Windows Azure: szerverbiztosítás az Azure felhőjében
 • Új SMB 3.0: aktuális protokollverzió az adatok szabaddá tételének funkciójához való jobb hozzáférés
 • IIS 8.0: új verzió az Extended Validation Zertifikate kezeléséhez
 • Automatizált folyamatok a hatékony munkához 

Hozzáadásképp a programok és a funkciók mint pl. a DirectAccess vagy a Hyper-V a legújabb formában állnak rendelkezésre. Így a Hyper-V nevű virtualizáló platform egy magasabb teljesítményt ígér, mialatt az átdolgozott DirectAccess verziója szerverének ezentúl IPv6 áthidaló technológiát állítja rendelkezésre. 

Megújult adatkezelés és hozzáférési irányítás

Mivel a biztonság kérdése minden Windows rendszerben nagy elsőbbséget élvez, ezért a Windows Server DataCenter 2012 különböző biztonsági alkalmazást vonultat fel, amelyek mindenek előtt az adatkezelés és az adathozzáféréshez orientálódnak. Egy ilyen alkalmazás a Dynamic Access Control, azaz a dinamikus hozzáférés irányítása. Ezzel a funkcióval az adatokhoz való hozzáférés metaadatokon keresztül történik, miközben kiegészítésként az Active-Directory-biztonsági vonal működik. Ez a funkció azt a helyzetet teremti, hogy a nem kívánatos hozzáférést egy adattranszferrel két jegyzék között akadályozza. 

A Windows Server DataCenter 2012 a Standard verzióhoz képest két fizikai processzort fed le: amelyre a szoftver van telepítve és egy virtuális példányt. 

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 DataCenter"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 DataCenter - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat