Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 - 10 User CALs

Windows Server 2012 - 10 User CALs
47 250 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100077-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2012 megvásárlásával Ön egy szerverlicenszhez jut, ami a számítógépre való... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 - 10 User CALs"

A Windows Server 2012 megvásárlásával Ön egy szerverlicenszhez jut, ami a számítógépre való telepítésre jogosít fel. Habár további licenszekre van szüksége ahhoz, hogy munkatársai számára a szerverhez való teljes hozzáférést biztosítson. Ez az úgynevezett felhasználói licenszeken keresztül, a felhasználói CAL-eken történik.

Minden szerverfelhasználónak egy Windows 2012 User CAL szükségeltetik

A Windows Server 2012 User CAL-ek lehetővé teszik, hogy az egyes felhasználók egy Windows-Server operációs rendszerrel legyenek összeköttetve. Ezután a felhasználó minden tartalomhoz és a rendszer teljes szolgáltatásához hozzáférést kap, amely az adminisztrátor által kerül kiosztásra.

Egyszerűbb hozzáférés az individuális hozzáférési adatokkal

A CAL-ekkel ellentétben (amelyet eszközlicensznek is hívnak) a felfasználók mindig egy bizonyos felhasználóval vannak összeköttetésben. Ez individuális hozzáférési adatokat tartalmaz és ezt egy tetszőleges munkahelyen lehet felhasználni. A felhasználói CAL-ek nem egy bizonyos eszközhöz kötöttek. Kivételesen jól funkcionálnak, ha munkatársai több eszközt használnak, például egy asztali számítógépet vagy laptopot. Minden felhasználó a saját Windows Server 2012 User CALs-jéről teljes hozzáférést kap a tetszőlegesen kiválasztott eszközével a szerverhez. A felhasználói licenszek sokkal rugalmasabbá teszik a munkát és egy egyszerű és gyors hozzáférést kínálnak a releváns adatokhoz. 

Az összes munkatárs problémamentesen tud a szerverrel kapcsolatot létesíteni

A szerverhez történő hozzáférések száma attól függ, hogy mennyi munkatársnak van szüksége a szerverhez való hozzáférésre. Ebben a csomagban 10 felhasználói CAL-t lehet találni, így pontosan 10 felhasználó kap hozzáférést. Ön a Windows Server 2012 User CAL-t tetszőlegesen tudja fejleszteni, és minden felhasználónak belépést tud biztosítani. Igazítsa a szükséges klienshozzáférést a saját igényeihez és végezze feladatait költséghatékonyan ill. a forrásokat megtakarítva. Felhívjuk rá figyelmét, hogy a felhasználói és az eszköz CAL-ek lehetnek kombinálva de nem lehetnek szétválasztva. Ezek mindig a mindenkori cél érdekében állnak kapcsolatban. Egy Windows 2012 User CAL a Windows Server 2012 Standard-el és a Windows Server 2012 Datacenter-el is használhatóak. A CAL-ek visszafelé kompatibilisek, tehát a régebbi szerverrendszerekkel is lehet őket használni.

Figyelem: A felhasználói / eszközi CAL-ek megvásárlásával egy dokumentumot kap, amely igazolja, hogy Ön a jogos felhasználója a licensznek.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 - 10 User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 - 10 User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat