Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2008 Standard

Windows Server 2008 Standard
54 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100049-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server Standard 2008 a Windows Server 2003 utódjaként rengeteg új programot és... több

Termékinformációk: "Windows Server 2008 Standard"

A Windows Server Standard 2008 a Windows Server 2003 utódjaként rengeteg új programot és funkciót vonultat fel. A legkülönbözőbb funkciók az adattranszfer, az irányítás vagy a hozzáférés területén újonnan lettek integrálva és optimálva. Így az Ön vállalkozása egy megbízható szerver operációs rendszerhez jut. A rendszer kis és középvállalkozások számára nyújt megoldást.

Intuitív kezelőfelület minden igényhez

A Windows Server Standard 2008, amely kifejezetten a vállalkozások számára nyújt szerverszolgáltatást, az új funkciókkal és programokkal egy optimális támogatást ill. egy megbízható rendszert állít használatba. Ezért rendelkezésre áll az úgynevezett Core-verzió telepítése, amellyel teljesen megszabadul a grafikai kezelőfelülettől. Ez a variáns a rendszer minimális terheltségével működik és csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazza. A normál telepítési verzió tartalmazza azonban a funkciók teljes választékát, és profitál többek között a Hyper-V virtualizációs környezetéből. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy egész szerverrendszert virtualizáljon ill. virtuális és fizikai forrásokat saját kezelői eszközökkel irányítsa. 

Kezelje szerverét optimálisan

Ami a Windows Server Standard 2008  alapvető kezelését illeti, mostantól több módusz közül választhat. Egy közülük a szervermenedzser, ami központi funkciókat működtet és Ön a komponensértesítést folyamatosan szem előtt lehet tartani. Ezzel az előző verziókból átvett kezelői eszközök kerültek összefoglalásra. További módok az integrált WMI-interfész, ahol a host funkciók a az irányítási parancsállományhoz elérhetőséget kínál, a PowerShell, amely a rendelkezésre álló parancsállományt bat vagy vbs-formátumban újrahasznosíthatja, akárcsak a beágyazott snap-in-eket vagy az MMC-t.

Újdonságok a Microsoft Windows Server 2008 Standard-ben

A rendszerkövetelmények növekedtek az előző verziókhoz képest, ami természetesen visszavezethető az új funkciók és tulajdonságok széles skálájára is. Ezen keresztül a Server 2008 Standard –el viszonzásként széleskörű és optimált rendszerhez juthat, amely számos új eszközzel és képességekkel van ellátva:

 • Core-server: minimális operációs rendszer működési mód grafikai kezelőfelület nélkül
 • PowerShell: rendszer működtetése a parancssor segítségével
 • Terminálszolgálat: új kiegészítő funkciók
 • Active Directory: felhasználók és források irányítása
 • BitLocker: adattitkosítás
 • IIS 7.0: az Internet Information Services új verziója PHP, SSL, és HTML támogatással

A programmtechnikai újítások mellett a Microsoft Windows Server 2008 Standard rendszerújításokat is végigvitt, amelyek ahhoz vezettek, hogy az adatátfolyás mértéke megháromszorozódott.

Biztonság a Windows Server Standard 2008 –al

A Microsoft számára a rendszerek biztonságának kérdése elsőbbséget élvez, amely kifejezetten a szerverek területére igaz. Ezért sok biztonsági funkció került bevezetésre. Ide sorolandó az integrált tűzfal az átdolgozott irányvonalával, a beállításokban lévő irányítói snap-in, a read only domaincontroller a biztonsági tekintetben kritikus területek használatához, az integrált hálózati hozzáférés, a NAP (Network Access Protection) a kliensek folyamatos állapotértékelése, a DC elszigetelési stratégiája amivel Ön logikai hálózatot a fizikai hálózaton belül tud létrehozni és műküdtetni. Ezzel a Microsoft Windows Server 2008 Standard nem csak egy erős, hanem mindenek előtt biztonságos szerverrendszert hoz létre.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2008 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2008 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat