Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2008 R2 Standard

Windows Server 2008 R2 Standard
100 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100052-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server 2008 R2 Standard a Server 2008 Standard-et követő verzió, amely általánosságban... több

Termékinformációk: "Windows Server 2008 R2 Standard"

A Windows Server 2008 R2 Standard a Server 2008 Standard-et követő verzió, amely általánosságban a Windows 7-en alapul. A rendszerrel számos újítás áll rendelkezésre, amely DirectAccess-t és maximum 256 db processzort támogat. Sok más új funkció és program vár Önre, melyek a vállalkozása számára nagyszerű szervertámogatást nyújtanak. 

Az optimális szerverkezelés és virtualizáció a Server 2008 R2 Standard-el

A rendszer a különböző vállalkozások részére kínál lehetőséget és számos újítást tartalmaz: mindenekelőtt az irányítás, a virtualizáció, az adattranszfer és a hálózati terhelés elosztása területén. Így az irányítás többféle módban végezhető. A szervermenedzser a funkciók központi kezeléséért és a gördükékenységért felelős. Továbbá egy áttekintést ad a komponensek felmerülő értesítéseire és a rendszerállapot a beágyazott eseményértesítésre. További irányítási mód a bágyazott spnap-in-ek és a MMC, egy integrált WMI interfész vagy a PowerShell általi irányítás. A Hyper-V nevű virtualizációs platform egy virtualizációs környezetet teremt, amivel Ön egy komplett szerverrendszert képes virtualizálni.

Több platform a megújult funkciókkal

A Win Server 2008 R2 Standard-ben a kommunikációs szerver halommal az adatátviteli mennyiség majdnem megháromszorozódott a Windows Server 2003-hoz képest. A hálózati töltés több rendszeren keresztül kerül megosztásra az intelligens töltés segítségével. Ugyanakkor a Windows Server 2008 R2 Standard az IPv6-ot és az IPv4-et is támogatja. Összehasonlítva az elődjével a rendszerbeli követelmények enyhén nőttek, például a processzor, vagy a merevlemez némileg javítva lett. Mostantól minimum 1.4 GHz-re van szükség az eddigi 1 GHz helyett ill. 32 Gb merevlemez tárhelyre az eddigi 10 Gb helyett.

Újdonság a Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard-ben

A számos új program és funkció egy kitűnő támogatást és megbízható rendszert kínál. A rendszer legfontosabb fejlesztései a következőek:

 • Active Directory: eszköz a felhasználók és a források irányításához
 • Újragondolt terminálszolgáltatás: számos új kiegészítő funkció 
 • Power Shell: modern alternatíva a parancssorprogramhoz
 • Internet Information Services 7.0: webszerver a dinamikus és statikus weboldalakhoz
 • BitLocker: az adattitkosításhoz való program
 • Core-szerver: operációs rendszer grafikai kezelőfelület nélkül

Biztonságos rendszer a Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard-el

A Windows Server 2008 R2 Standard számos újítást és fejlesztést de mindenekelőtt biztonsági rendeltetést tartalmaz. Ehhez tartozik egy integrált hálózati hozzáférés (Network Access Protection- NAP). A NAP előre értékeli a kliensek állapotát amin keresztül az instabil állapotok és hozzáférés felfedésre kerül, így a hálózat biztosítva van. Az integrált tűzfal támogatja a tűzfal beállításokat, ahogy az IPsec vezérelvet az új adminisztrációs snap-in-ben. Az átfedő beállítások így egy közös programfelülettel könnyebben felismerhetőek. További jelentős biztonsági funkciók a Cryptography Next Generation a kriptográfiai alkalmazásokhoz, a Read Only Domaincontroller a biztonságilag kritikus területekre, úgymint az izolációs stratégiai DC. Az utóbbi célja, hogy irányítani lehessen a forrásokat és a domaineket annak érdekében, hogy komplett elszigetelt logikai hálózatot fizikai hálózaton belül lehessen létrehozni.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2008 R2 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2008 R2 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat