Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2008 R2 DataCenter

Windows Server 2008 R2 DataCenter
520 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100054-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2008 R2 DataCenter a Windows 2008 R2 Standard továbbfejlesztett verziója, ami... több

Termékinformációk: "Windows Server 2008 R2 DataCenter"

A Windows Server 2008 R2 DataCenter a Windows 2008 R2 Standard továbbfejlesztett verziója, ami főként a virtualizációt helyezi középpontba. Ehhez a rendszer rengeteg új fejlesztést és új funkciót ajánl, amellyel optimális támogatást kapunk. A Windows 2008 R2 DataCenter  mindenekelőtt olyan vállalatok számára ideális, amelyek sok virtuális gépet üzemeltetnek.

A Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter professzionális sajátosságokat kínál

A rendszer a standard verzióból származó minden elemet tartalmaz, továbbá minden olyan kiegészítő funkciót felvonultat, amely a virtualizációs folyamat előnyét szolgálja. Ezzel az eddigi 32 Gb helyett mostantól 2 Tb tárhelyet lehet használni. Ezen kívül a rendszer a failover clustering funkciót tartalmazza, amely a források csoporttal való kezelését segíti elő. A failover cluster 18 exabyte-ig tud 128 partciót irányítani és támogatja a futamidő alatt a források dinamikus hozzáadását is. 

A Windows 2008 R2 DataCenter mostantól 64 db processzort támogat, továbbá a hot add memory-t ,a hot replace memory-t, továbbá egy korlátlan számú terminal services gateway-t és virtual image use rights-ot. A korlátlan számú engedélyezett virtuális példány azt az egyszeri előnyt ajánlja, hogy minden egyes virtuális Windows szerver operációs rendszer , amely a Windows Server 2008 R2 DataCenter-en fut, ugyanúgy engedélyt kap. Ahhoz, hogy ezt a funkciót használja, a rendszer a Hyper-V virtualizációs platformot bocsátja rendelkezésre, amely egy egész szerverrendszert képes virtualizálni. 

További újítások a terhelési szétosztás, az adattranszfer és az irányítás. Egy hálózati terhelési kiosztás több rendszerre szétosztja az egész hálózati terhet, hogy a hálózati túlterheltséget el lehessen kerülni. Az adatátfolyási mennyiség a 2003-as verzióhoz képest megháromszorozódott és az irányítás mostantól a különböző módozatok közepette is megszervezhető. 

Funkcióbeli újítások a Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter-ben

A virtualizáció nem az egyetlen ismérve a rendszernek. A számos újítás és a sokoldalú tulajdonság az Ön munkáját támogatják és egy stabil rendszert állítanak rendelkezésre:

  • PowerShell: Számítógépkezelés parancssorok segítségével
  • Active Directory: felhasználók és források kezelése
  • Internet Information Services 7.0: a statikus és dinamikus weboldalak készítéséhez
  • Megújult terminálszolgáltatás: új kiegészítő funkciók
  • BitLocker: adattitkosítási program

A Windows Server 2008 R2 DataCenter hozzáadásképp a Core-telepítéssel lehetővé teszi, hogy a grafikai felhasználófelülettől megszabaduljunk. Ezzel a legfontosabb forrásokat takaríthatjuk meg a rendszerünk számára. 

Biztonsági sajátosságok a Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter-ben

A számos fejlesztés és új funkció mellett a biztonsági részlegben is nagyfokú tökéletesítés ment végbe. Így a rendszer a következő funkciókat vonultatja fel ennek érdekében: hálózati hozzáférésvédelem (NAP), egy átdolgozott tűzfal, a read only domaincontroller és a cryptography next generation.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2008 R2 DataCenter"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2008 R2 DataCenter - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat