Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2008 Enterprise

Windows Server 2008 Enterprise
104 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100050-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server 2008 Enterprise elsősorban olyan vállalkozások részére lett kifejlesztve,... több

Termékinformációk: "Windows Server 2008 Enterprise"

A Windows Server 2008 Enterprise elsősorban olyan vállalkozások részére lett kifejlesztve, amelyek egy, esetleg több szervert igényelnek. A rendszer számos új funkciója és újítása az optimális megoldást kínálja a cége számára. Ehhez különböző funkciók, mint a Hyper-V, Network Access Protection, Active Directory vagy a Power Shell áll rendelkezésre, amellyel a feladatvégzést sokmindenben megkönnyíti. A rendszerbeli technikai újítások, mint pl. a több tárhely támogatása vagy az adatmennyiség átfolyásának növelése további előnyök.

Amit a Microsoft Windows Server 2008 Enterprise kínál

A szerver-operációs rendszer, a Windows 2008 Enterprise vállalatok számára lett kifejlesztve, és számos praktikus jellegzetességet és programot ajánl egy sikeres és problémamentes szerverkezeléshez. Ehhez a virtuális példányok engedélye a sztenderd verziókhoz képest megnégyszereződött. A Virtual Image Use Rights-al az operációs rendszer lehetővé teszi, hogy automatikusan engedélyezze a virtuális gépek licenszeinek szükséges számát. Ennek és a Hyper-V virtualizációs platformjának köszönhetően Ön képes komplett szerverrendszereket virtualizálni. A Hyper-V lehetővé teszi továbbá, hogy ne csak virtuális de fizikai forrásokat is kezeljünk – mindkettőt az adminisztrációs eszközök segítségével. 

A Windows Server 2008 számítógépes adminisztrációs rendszere különböző módozatot állít rendelkezésre. Használja a server manager-t a funkciók központi kezeléséhez, vagy az integrált WMI interfészt a parancssor irányítására. A PowerShell segítségével (a cdm.exe program alternatívájaként) a kéznél lévő különböző parancssor működését irányíthatja. Az úgynevezett Core-telepítés segítségével a felhasználóbarát kezelői felületről lemondhat és a parancssor közepette való működést kezelheti. Ez azt az előnyt hordozza magában, hogy igény esetén egyes forrásokat meg lehet spórolni. A Core-telepítés és a különböző funkciók ill. programok segítségével a Windows Server 2008 Enterprise egy minimális telesítményen működhet.

Újítások a Microsoft Windows Server 2008 Enterprise-ban

A programok sokasága és az új funkciók miatt a tárhely és processzorkövetelmények magasabb szintre lettek helyezve. Helyette azonban sok rendszertechnikai újítás került kialakításra, amely nem csak funkcióbeli újításokat jelent, hanem a rendszer a gyorsaságában is fejlődés történt, amely az Ön szerveréhez tetterős támogatást ad:

 • Core-telepítés: operációs rendszer grafikai kezelői felület nélkül
 • Active Directory: a források és a felhasználói fiókok kezelői eszköze
 • Hot Add Memory: az épp futó rendszer alatti tárhely hozzáadása
 • IIS 7.0: PHP, SSL és HTML támogatás
 • Megújult terminálszolgáltatás: új kiegészítő funkciók
 • BitLocker: adattitkosítási szolgálat

A rendszer további fejlesztései a régebbi szerverrendszerekhez képest akár négyszeres adatátfolyást képesek generálni. 

A Windows Server 2008 Enterprise és a biztonságbeli ismertetőjegyei

Egy stabil operációs rendszerben a biztonság kérdése kiemelt helyet foglal el. Számos új funkció lett bevezetve, például a read only domain controller a biztonsági tekintetben kritikus területekre. A Microsoft Windows Server 2008 Enterprise szintén több biztonságtechnikai funkciót kínál, mint pl. Integrated network access protection és a megújult tűzfal az optimális szervervédelemhez.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2008 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2008 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat