Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2008 DataCenter

Windows Server 2008 DataCenter
325 000 Ft 626 490 Ft (48,12% megtakarítás)

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100051-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server 2008 DataCenter kifejezetten szerverbeli működésre lett kifejlesztve és a... több

Termékinformációk: "Windows Server 2008 DataCenter"

A Windows Server 2008 DataCenter kifejezetten szerverbeli működésre lett kifejlesztve és a számos funkciójával és optimalizációjával segíti a vállalatok munkavégzésének feladatát. Míg a fókusz a  Server 2008 DataCenter  virtualizációján van, sok más funkció, mint például az Active Directory, a Network Access Protection vagy a menedzsment módok sokasága a rendszert egy erős teljesítményű rendszerbázissá teszik. 

Robosztus szerverkörnyezet a Microsoft Windows Server 2008 DataCenter –el

A rendszer az olyan kis és középvállalkozások számára ideális, amelyek egy stabil rendszert igényelnek a szerverük számára. Mindenekelőtt azon vállalatok, amik nagyszámú virtuális géppel rendelkeznek a Server 2008 DataCenter  sok előnyét hasznosíthatják. Ehhez tartozik például a Hyper-V nevű virtualizációs platform, amellyel a komplett szerverrendszert lehet virtualizálni. A rendszer a fizikai és virtuális forrásait az ugyanolyan szinten való kezelését egy saját eszközzel teszi lehetővé. Ehhez tartozik még az is, hogy a rendszer korlátlan számú engedélyezett virtuális példányt bocsát rendelkezésre, ami által minden szerverrendszer - ami szolgálatot teljesít - egy licenszet kap. 

További újításokat még többek között az irányításban lehet megtalálni, ahol sokféle mód közül lehet választani: egy szervermenedzser a funkciók központi irányításához, egy integrált WMI-interfész -a parancsállomány kezelői funkciója - és a PowerShell amivel a létező parancsállományt újra fel lehet használni. A rendszer egy felhasználóbarát kezelői felületet tartalmaz, amelyről  lemondhat az úgynevezett core-telepítéssel. Ennélfogva a legszükségesebb funkciók grafikai interfész nélkül vannak telepítve, ami Önnek egyes forrásokat tud megspórolni. 

Új funkciók és egyebek a Windows Server 2008 DataCenter-ben

A nagyszámú új funkció és program miatt a rendszerkövetelmény meg lett emelve, értve ezalatt a minimum szükséges tárhelyet vagy a minimum szükséges 1,4 GHz processzort. Ezért sok új funkciót kap a rendszer megvásárlásával, amelyek a szerver üzemelése alatt sok segítséget nyújtanak a vállalata részére:

 • Core-telepítés: minimális rendszerbeli kivitelezés 
 • Active Directory: kezelési eszközök a források és felhasználói fiókok irányítására
 • Irányítási mód: Servermanager, WMI vagy a PowerShell az individuális szerverirányításhoz
 • Internet Information Services 7.0: PHP, HTML és SSL támogatással
 • Átdolgozott terminalszolgáltatás: új kiegészítő funkciók
 • BitLocker: Eszköz az adattitkosításhoz

A Microsoft Windows Server 2008 DataCenter-ben a Hot Add Memory-nek a funkcióját és – exkluzív a 2008-as verziótól számítva - a Hot Replace Memory-nek a támogatását is élvezhetjük. Ezeken a funkciókon kívül az adatok mennyiségének átfolyása magasabb szintre lett helyezve, továbbá a 2 Tb RAM és maximum 64 db processzor támogatása által szerverének egy erős teljesítményű és megbízható rendszert szerezhet be.

Kimagasalóan felszerelt biztonsági rendszer

A rendszer további funkciói főként a biztonság miatt lettek kialakítva. Így az integrált hálózati hozzáférési védelem felismeri a kétes körülményeket és a kétes hozzáférést, ami egy folyamatos állapoti értékelésen keresztül történik. A read only domaincontroller optimálisan a kevésbé biztonságos területeken kerül bevetésre. Ennek köszönhetően egy erős teljesítményű rendszerhez jut egy kiváló virtualizációs optimalizációval, így vállalkozása vagy szervezeti egysége biztonságos szerverrendszerhez juthat hozzá.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2008 DataCenter"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2008 DataCenter - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat