Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 8 Pro
10 400 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100004-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows 8 Pro a Windows 7 Professional és az Ultimate méltó utódja. Teljes mértékben igazodik... több

Termékinformációk: "Windows 8 Pro"

A Windows 8 Pro a Windows 7 Professional és az Ultimate méltó utódja. Teljes mértékben igazodik az otthoni és a vállalati felhasználó igényeihez. A teljesen új felhasználói felület által a régi asztal megjelenése teljesen megváltozott, így inkább az érintőkijelzős eszközökkel történő együttműködésre lett a fejlesztők figyelme összpontosítva. Ezen kívül a munkát a felgyorsított rendszerfolyamatok és funkciók az Ön munkavégzését nagymértékben támogatják. 

A Windows 8 Pro nagyobb teljesítményt kínál

A Windows 8 továbbfejlesztett verziója, a Professional számos teljesítménybeli és grafikai megjelenésbeli újdonságot tartogat. A legnagyobb újítás az egységes ‘csempe’ ikonmegjelenítés. Ennek hatására a különböző platformok (Pc, táblagép, okostelefon) mind egységes kezelési felületet kapnak. Azok a folyamatok amik a Pc-n egérrel való navigálással történnek, az érintőkijelzős eszközökön ujjal való irányítást jelent. A tipikusan Windows felhasználóbarát kezelés a Windows 8-ban egy magasabb szintre lépett, amivel az adatkezelés gyorsabb és hatékonyabb lett. További fejlesztés pedig az új feladatkezelő, amin keresztül az eszközei teljesítőképessége növekszik. Megújult az Internet Explorer és a Windows webáruházában pedig rengeteg további alkalmazásra lehet szert tenni. 

Újdonság a Windows 8 Professional-ben

A Windows 8 Professional a kimagasló rendszerbeli újítások mellett új funkciókkal és programokkal nyeri el a felhasználó tetszését. A következő alapfunkciókat kapjuk a rendszerünkhöz:

  • Testreszabott ‘csempe’ ikonrendszer az asztalon és az érintőkijelzős eszközökön
  • Internet Explorer 11: új böngésző a Windows-ban
  • Kontrollált adatforgalom: fájlok másolásának szüneteltetése majd folytatása
  • Új Windows webáruház: a modern alkalmazások letöltésére
  • Windows defender: Antivírus a védelemhez

A fotó, videó és zenei alapalkalmazások is fejlesztésen mentek keresztül, ami által felhasználóbaráttá vált a kezelésük. További funkciók amik a Windows 8 Pro óta elérhetőek azok a csoportos irányelvek, domainbelépés, remote desktop és az Encrypting File System. A rendszer indítása egy virtuális merevlemezzel is lehetséges a Windows 8 Professional-ben. 

Az optimális operációs rendszer

A Windows 8 Professional-nél nem csak arra figyeltek a fejlesztők, hogy a rendszer kellően felhasználóbarát legyen. További technikai újítások is be lettek vezetve, mint például az UEFI konvencionális BIOS vagy a biztonságos bootolás (rendszerfelállás) ami a káros szoftvereket blokkolja a rendszer indulásánál. Továbbá egy új menüsor került kialakításra, ahol a leggyakrabban használt parancsok kiválaszthatóak a listából. További újítás még az, hogy az ISO adatok egyéb kiegészítő szoftverekkel kezelhetőek. 

A stabil és erős operációs rendszer

A kis és közepes vállalatok, ill. a haladó felhasználók a feladataikhoz rengeteg segítséget kapnak ettől a rendszertől. A kezelői felület fejlesztésén keresztül a hozzáférés a legfontosabb adatokhoz és dokumentumokhoz egyszerűbbé vált. A teljesítménybeli növekedés a különböző rendszerbeli fejlesztéseken át Önnek egy stabil és erős munkahelyi platformot kínál. Az új funkciók és programok bevezetése lehetővé teszi egy szélesebb körű munkahelyi stratégiát. Mindent egybevetve a Microsoft a Windows 8 Pro a Pc-k és az érintőképernyős mobileszközök abszolút megbízható partnere.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 8 Pro"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 8 Pro - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat