Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Pro
11 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100005-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows 8.1 Pro a Windows 8 utáni továbbfejlesztett verzió, ami különösen az érintőkijelzős... több

Termékinformációk: "Windows 8.1 Pro"

A Windows 8.1 Pro a Windows 8 utáni továbbfejlesztett verzió, ami különösen az érintőkijelzős használatra lett kifejlesztve. A Windows 8.1 Professional ezért nem csak az egérrel és billentyűzettel kombatibilis a Pc-n, hanem az érintőkijelzős eszközökön is. Az operációs rendszer a felhasználókat egy újonnan kifejlesztett kezelőfelülettel és optimált teljesítménnyel és új funkciókkal varázsolja el.

Bővítésként a 8-as kiadáshoz a 8.1 tökéletes berendezkedéssel szolgál a profi felhasználó és a kisvállalkozások igényeihez. A csempe felületnek köszönhetően a felhasználó megőrizheti a teljes áttekinthőséget az alkalmazások és dokumentumok felett, és ennek megfelelően gyors hozzáférés jön létre. Általánosságban a rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy a másolási és egyéb rendszerfolyamatok minden eddiginél gyorsabb sebességgel menjenek végbe. Ezzel minden eszköz egy működő és teljesítményében erős operációs rendszert kap ami nem csak optikai és technikai sajátosságokat tartalmaz, hanem a teljesítményben is fejlődést mutat.

Újdonságok a Windows 8.1-ben

A 8.1 operációs rendszere számos újdonságot vonultat fel. Ezáltal sokféle alapfunkció található meg a rendszerében:

 • Modern felhasználói felület: csempefelület az érintőkijelzőkhöz
 • Internet Explorer 11: új Windows böngésző
 • Fejlett adatforgalom: a másolási folyamatok megállíthatóak, majd gombnyomásra tovább folytathatóak
 • Új feladatkezelő: a folyamatok magasteljesítményű kezelése
 • Windows webáruház: a modern alkalmazások letöltéséhez
 • Windows Defender: a kémprogramok elleni védelemhez

Ezen kívül a Windows 8.1 Pro rendelkezik minden a Windows 8 Pro minden funkciójával, melyek a következők: csoportos irányelvek, domain belépés, remote desktop és az Encrypting File System. Egy virtuális merevlemez beindítása is lehetséges a Windows 8 Professional-el. Ezen felül a frissítéseken keresztül sok új funkció társul.

Újítások a Windows 8.1 Pro-ben

A Windows 8 Professional-hez képest egyes optikai és teljesítménybeli változások lettek végrehajtva. A legjobban feltűnő változás, hogy az asztalt lehet csempe vagy klasszikus módban is használni. A rendszer startmenüjét a jobb egérgombbal mostantól (hasonlóan a Windows 7-hez) meg lehet jeleníteni. Így a felhasználó érintőkijelzős eszközén és egérrel kezelt PC-jén egyaránt a testreszabott optimális funkciókat használhatja. Ezen felül rengeteg számos előre telepített modern alkalmazás található meg. Az eddigi video, fotó, kamera és zene alkalmazások funkciói is újításokat kaptak.

A nagy teljesítményű Windows 8.1 Pro

 

A számos újítás és a felületi fejlődés mellett a rendszer egy erős platformot hoz létre, amivel az új programokkal és funkciókkal a vállalkozása alkalmazottait hatékonyan támogatja a feladataiban. A teljesítménybeli növekedésnek köszönhetően a 8.1 egy megbízható operációs rendszer. A modern felhasználói felület és a új típusú alkalmazások a felhasználónak egy valóban aktuális rendszert bocsájt rendelkezésére.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 8.1 Pro"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 8.1 Pro - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat