Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate
10 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100003-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették. A Windows 7 Ultimate-el a 7-es... több

Termékinformációk: "Windows 7 Ultimate"

A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették.

A Windows 7 Ultimate-el a 7-es széria leghatékonyabb és legkiterjedtebb verziójához jut hozzá. Ez az operációs rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy elsősorban kisvállalkozások számára a legprofibb rendszert biztosítsák. A szoftverrel nem csak optikai fejlesztéseken átment kezelői felülethez vagy számos új profi igényekhez mért funkcióhoz jut. Ön egy teljes kiteljesedett operációs rendszert használhat számítógépén, mely az összes lehetséges alapprogrammal és funkcióval van ellátva.

Átláthatóbb kezelői felület és optimált teljesítmény

A Windows 7 Ultimate egy újfajta felhasználóbarát kezelői felületet kínál. Ehhez egyes általános optikai újítások fűződnek, melyeket a rendszer alkamazásának részeiből vesznek át. Példaként megnevezhetjük az oldalmenü eltérését ami egy korábbi rendszerből, a Vista-ból származik. A kisalkalmazásokat (widgetek) az asztalon tetszőlegesen lehet elhelyezni aminek köszönhetően nem csak egy oldalsó listába kell, hogy be legyenek zsúfolva. Ennek segítségével egy egyedi munkafelületet alakíthat ki magának, mellyel minden alkalmazás kéz előtt van. Ráadásul a Windows 7 Ultimate-ben alapvető alkalmazások, mint a Paint és a WordPad menüsorral vannak ellátva. A Windows 2007 óta ismert menüsor ebben az operációs rendszerben is átlátható felülettel lett kialakítva. 

A külső eszközök rugalmas kezelésének fejlődése, a grafikai teljesítmény javulása és a DirectX 11 bevezetése egy nagyteljesítményű és nagysebességű operációs rendszert hoztak létre. A rendszer támogatja a táblagépes felhasználást is a saját funkcióival együtt, mint pl. a multi touch (egyszerre több ujjal való navigálás). Az Ultimate rendszerkövetelményei hasonlóak az elődjéhez, a Vista-hoz, annak ellenére hogy rengeteg újítás található meg benne, mely szintén a rendszer fejlődését igazolja.

A fontosabb újítások a Windows 7 Ultimate-ben

Egy optikailag és mindenekelőtt technikailag testreszabott rendszer, mint az Ultimate számos új funkciót és programot tartalmaz. Az operációs rendszer a fejlesztésnek köszönhetően ideális a számítógépes feladatvégzésnél:

 • Device Stages: a külső eszközök rugalmasabb kezelése
 • Problem Steps Recorder: megújult problémaösszefoglaló rendszer
 • Könyvtárak: a legfontosabb mappák az Explorer-ben jó áttekinthetőséggel
 • Új biztonsági központ: hatékony Firewall és vírusszkenner 
 • Előbeszéd általi irányíthatóság: ideális a kezdőbb felhasználók részére
 • Felugró listák: programokhoz és dokumentumokhoz való gyors hozzáférés
 • Location Aware Printing
 • Remote Desktop Host

Kibővített funkciók

A felesleges funkciók a fejlesztés érdekében a Windows 7 Ultimate-ből el lettek távolítva. A Professional verziójához képest a Windows 7 Ultimate-hez további funkciók lettek fűzve. Ehhez tartozik a Windows szerver domain támogatása és az XP mód amivel régebbi programokat is futtatni tud. Ráadásul a biztonság érdekében a titkosító program, a BitLocker is a rendszerbe lett integrálva, ahogy az a funkció is, hogy virtuális merevlemezről lehessen VHD formátumban a rendszert indítani. A rendszer nyelve bármikor megváltoztatható. 

Stabil operációs rendszer

A biztonságot is szem előtt tartva a rendszerben újítások lettek bevezetve, ezért a Windows 7 Ultimate-ben biometriai azonosítás lett kialakítva, amivel lehetősége adódik ujjlenyomatával bejelentkeznie vagy a hozzáférést más felhasználóknak kiosztani. A Windows 7 Ultimate ezentúl egy úgynevezett fehér listával (Whitelist- a programok jóvahagyására képes funkció) működik, ami nem igényel további megerősítést egy feladat kivitelezésénél. A kritikus programokat egy fekete listához hozzáfűzve a rendszer kontrollt gyakorol a gyanús alkalmazások felett.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 7 Ultimate"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 7 Ultimate - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat