Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium
4 700 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100001-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették. A Microsoft Windows Home Premium... több

Termékinformációk: "Windows 7 Home Premium"

A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették.

A Microsoft Windows Home Premium a Windows 7 Basic-jének továbbfejlesztett verziója. Viszont mindkettő verziónál természetesen az otthoni felhasználás is szempont maradt. A régebbi rendszerhez, a Vista-hoz képest a Windows 7 Home Premium rengeteg újítást vonultat fel. Ehhez a kezelői felület is megújult, továbbá új funkciók, teljesítménynövekedés és a biztonságban való javulás. Különböző mediaprogramok és különleges tartalmak szintén a felhozatal részét képezik. 

Egyszerű kezelés, még több teljesítmény

A Windows 7 Home Premium modern kezelőfelülettel, számos optimalizációval és új funkciókkal jelentkezik. Így a felhasználóbarát élmény újból javult, amiben a legfontosabb programok, mint például a WordPad és a Paint egy menüsort kapott. Ennek segítségével a legfontosabb funkciók szem előtt maradnak amivel hatékonyabb a munka. Az alternatív beviteli funkciókkal az operációs rendszer multi touch módban is működik (több ujjas erintés kombinációi) amivel például a paint-ben egyszerre több ujjal is lehet rajzolni. A rendszerben a widget-eket tetszőlegesen tudja az asztalra helyezni, ezért nem kell többé csak egy darab menüsorban lenniük. Ezen optikai javítások mellett másféle technikai újdonságokat is kézhez kapunk, mint pl. a DirectX 11 ami a grafikai teljesítményt hivatott támogatni. Általánosságban a Windows 7 a Vistához képest gyorsabb, habár a rendszerkövetelmények összehasonlításképpen alacsonyabbak.

Még több és új program a Windows 7 Home Premium-ban

Ahhoz, hogy az összes kezelői felület és a rendszerteljesítmény maximálisan kihasználható legyen, az operációs rendszer a következő számos új programot és funkciót ajánlja Önnek:

 • Hibakijelző program: jegyzőkönyvezés a problématudósításokról
 • Új biztonsági központ: a Firewall és a vírus szkenner általi folyamatos felügyelet
 • Device Stages: külső eszközök problémamentesebb kezelése
 • Virtuális mappa az Explorer-ben: úgynevezett könyvtár a gyorsabb adathozzáféréshez
 • Beszéddel való irányítás: kezdő felhasználók részére ideális navigációt biztosít
 • Fejlettebb feladatkezelés és előnézeti opciók
 • Gyorsabb navigáció és fejlett Windows keresőopció
 • Otthoni hálózat egyszerű kialakítása
 • Erintőképernyős kezelés

A szükségtelen asztali és Explorer funkciók az optimalizáció érdekében el lettek távolítva a Windows 7 Home Premium-ból. Ennek következtében a Windows 7 új funkciókat és programokat kapott mint például a HDTV támogatás vagy a DVD írás és olvasás. A Media Center, a Windows Media Player és egyes játékok szintén megtalálhatóak a kínálatban. 

Biztos otthoni rendszer a Windows 7 Home Premium-al

Az operációs rendszer által lehetősége adódik biometrikus hitelesítést végrehajtani. Ez a funkció a felhasználók hozzáférési jogainak felruházását vagy az általános rendszerbeli bejelentkezést hivatott végrehajtani. Ezen keresztül a Windows 7 Home fiókja Önre testreszabottan hozzáférhető így ezáltal nagyon biztonságos. A rendszerprogramok ezentúl egy fehér listába vannak fűzve ami által megkapja az üzemeltetéshez szükséges jogokat és azontúl nincs szüksége további megerősítésekre. A Windows 7 Home Premium rendszere mindig aktuális frissítéseket ajánl, amivel a rendszer mindig modern és megfelelően felszerelt marad.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 7 Home Premium"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 7 Home Premium - Értékelések
(1)
2019. szept. 18.

igen

remek.97

Oldal: 1 / 1
értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat