Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
85 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100475-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows 10 Enterprise LTSB a Windows 10 speciális verziója, amely lehetővé teszi az... több

Termékinformációk: "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

A Windows 10 Enterprise LTSB a Windows 10 speciális verziója, amely lehetővé teszi az üzleti ügyfelek számára a funkciófrissítések elhagyását. Olyan számítógépekhez készült, amelyek több évig igénylik a szervizfrissítéseket, azonban számos Windows 10 alkalmazást nem használnak. Ide tartoznak többek között ATMS- és POS-rendszerek vagy az orvosi berendezéseket irányító eszközök. Az ilyen számítógépek jellemzően egyetlen speciális és fontos feladatot hajtanak végre. Emiatt nincs szükségük olyan funkciófrissítésekre, mint a klasszikus irodai számítógépeknek. 

Stabil és biztonságos operációs rendszer vállalkozásoknak

A Windows 10 Enterprise LTSB olyan számítógépek esetében jöhet számításba, amelyeknek a lehető legstabilabban kell futniuk, és védettnek kell lenniük a külső fenyegetésekkel szemben. A felhasználói felület módosításai ezzel szemben kis jelentőséggel bírnak az ilyen eszközök esetében. A fenti okokból az LTSC, illetve az LTSB licencelési modell megakadályozza, hogy a számítógép megkapja az egyébként szokásos funkciófrissítéseket. Egyedül a biztonságról gondoskodó, rendszeres szervizfrissítések telepítésére kerül sor. Valójában tehát egy alkalmazások, Áruház, Cortana és Edge nélküli Windows 10 verzióról van szó. Ebből is látható, hogy a napi irodai tevékenységekhez nem a Windows 10 Enterprise LTSB a megfelelő választás. 

Operációs rendszer hosszú távú támogatással 

Az LTSB a „Long Time Servicing Branch” rövidítése, mivel ez a Windows operációs rendszerek olyan ága, amely akár 10 éven keresztül rendelkezik támogatással. Ebből 5 év az alapidőtartam, amelyhez további 5 év hosszabbítás vásárolható. Ennek az ágnak a megnevezése 2018/2019-től „Long Term Servicing Channel” (LTSC) lesz. Az irodai alkalmazásnál megszokott „Semi-Annual servicing channel” ághoz képest az LTSC soha nem tartalmaz funkciófrissítéseket. Ehelyett két- vagy háromévente az operációs rendszer új LTSC verziója jelenik meg. A felhasználók eldönthetik, hogy erre a verzióra frissítenek, vagy 10 éven keresztül megmaradnak az eredetileg vásárolt verziónál. A vállalat saját informatikusainak munkaterhelése tehát a Windows 10 Enterprise LTSB verzióval minimálisra csökkenthető.

Minimalista operációs rendszer felesleges alkalmazások nélkül

A Windows 10 Enterprise LTSB minden új verziója támogatni fogja az aktuális új processzorokat. Erről a „Standard Silicon Support Policy” irányelv gondoskodik, amelyhez az azt elfogadó operációsrendszer-gyártók tartják magukat. Így ennek az üzleti operációs rendszernek mindig lesz olyan verziója, amely kompatibilis az új fejlesztésű processzorokkal. Az LTSB verzió magját ugyanazok a funkciók képezik, mint a Windows 10 Enterprise Semi-Annual servicing channel verzióét. Ebből azonban kimaradnak az emberi felhasználásra szánt számítógépek alkalmazásai, mint az Outlook levelezőprogram, a Naptár, a OneNote, az Időjárás vagy a Hírek. A Windows 10 LTSC egyúttal javítja is a gépek irányítására, telefonközpontok vezérlésére, bankautomaták beágyazott rendszereként vagy kioszkokban alkalmazott számítógépek teljesítményét. 

Aktualizált licencelési modellek

A Windows 10 Enterprise LTSB 2019 verzióra néha „Windows 10 1809” néven is hivatkoznak. Ez a professzionális informatikai döntéshozók körében a Windows 10 verziók könnyebb megkülönböztetésére szolgál. További fontos tudnivaló, hogy a Windows gyártója 2018-ban „Current Branch” és „Current Branch for Business” előfizetési modelljét egyetlen „Semi-Annual channel” modellbe vonta össze. Ezzel egyidőben az LTSB új neve LTSC lett. A hosszú távú szolgáltatás azonban megmaradt. A ritkább frissítések kevesebb olyan módosítást jelentenek, amelyek potenciálisan ronthatják egy számítógépes rendszer stabilitását. Az informatikus munkatársak munkaterhelése csökken, és idejüket egyéb feladatokra fordíthatják. A kevesebb alkalmazás többek között arról is gondoskodik, hogy kevesebb olyan különálló szoftverprobléma merüljön fel, amely a teljes rendszer összeomlását okozhatja. Mindezeknek köszönhetően a Windows 10 Enterprise LTSC egy nagy teljesítményű operációs rendszer olyan számítógéprendszerek számára, amelyek a munkahelyi informatikai architektúra fontos részét képezik.

Processzor 1 GHz órajelű processzor, x86 vagy x64 processzorok és SoC-k
Memória 1 GB (32 bites), 2 GB (64 bites)
Videokártya SVGA (32 bit képpontonként)
Hangkártya n.a.
Szabad terület a merevlemezen 16 GB (32 bites), 20 GB (64 bites)
Képernyő minimális felbontása 800x600 képpont, javasolt minimális felbontás 1366x768 képpont
Trusted Platform Module (TPM) - szükséges
UEFI Secure Boot - szükséges

Továbbmutató linkek ide: "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat