Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise
26 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100008-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows 10 Enterprise a Microsoft új operációs rendszerének speciálisan vállalkozások számára... több

Termékinformációk: "Windows 10 Enterprise"

A Windows 10 Enterprise a Microsoft új operációs rendszerének speciálisan vállalkozások számára fejlesztett változata. Ez a verzió a Windows 10 Pro szolgáltatásai mellett további funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a mindennapi üzleti feladatokat, és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Az érintőképernyős eszközökkel való kompatibilitás minden eddiginél nagyobb rugalmasságot biztosít, így szinte bárhol dolgozhat ötletein.
A modern és felhasználóbarát felületen egyszerű a munkavégzés, a visszatérő Start menü pedig gondoskodik az áttekinthetőségről. A Windows 10 Enterprise automatikusan alkalmazkodik minden eszközhöz és azok sajátosságaihoz. Így például az asztali számítógépen más nézet fog megjelenni, mint egy táblagépen. A szinte változatlan rendszerkövetelményeknek köszönhetően a Windows 10 Enterprise régebbi gépeken is fut, és nincs szükség új hardverre a rendszer stabil működéséhez.


A Windows 10 Enterprise Edition speciális funkciói

  • „Direct Access”, amellyel a mobil munkatársak átlátható és biztonságos módon férhetnek hozzá a vállalati hálózathoz
  • Az „AppLocker” a Microsoft szoftverkorlátozási házirendjeinek (SRP – Software Restriction Policies) továbbfejlesztett utódja, amellyel a rendszergazdák megakadályozhatják a nem kívánt szoftverek indítását vagy telepítését
  • A „Fiókiroda-gyorsítótár”, amelyhez 2012-től Windows Server szükséges, egy távoli kiszolgálón található fájlhoz történő hozzáférés előtt ellenőrzi, hogy egy gyorsabb, már csatlakoztatott helyi PC nem rendelkezik-e a fájl azonos, ideiglenesen tárolt példányával
  • A „Device Guard” segítségével megadhatók a biztonságos alkalmazásforrások
  • A „Windows To Go” lehetővé teszi a Windows 10 Enterprise USB-meghajtóra történő telepítését


Windows 10 Enterprise, a teljes körű megoldás vállalkozások számára
Az említett exkluzív szolgáltatások mellett a Windows 10 Enterprise olyan további üzleti funkciókat is kínál, mint a tartományhoz való csatlakozás, a csoportházirend-kezelés, a BitLocker, az Internet Explorer EMIE vállalati üzemmódja, a távoli asztal, a dedikált 8.1-es hozzáférés, valamint a Hyper-V-ügyfél. A Windows 10 Enterprise természetesen számos egyéb új funkcióval is rendelkezik: ilyen például a hanggal vezérelhető Cortana személyi asszisztens, az új Microsoft Edge böngésző, az érintőképernyős eszközök Continuum üzemmódja, valamint a biztonság növelését szolgáló arc- és ujjlenyomat-felismerés.
A különféle egyéb programok, többek között a Posta, a Naptár, a Zene, a Fényképek és a Videó, valamint a grafikai optimalizálásra szolgáló új DirectX 12 szintén a Windows 10 Enterprise részei. A Windows 10 Enterprise felhasználói emellett az Azure Active Directory felhőalapú tanúsítvány- és identitáskezelő szolgáltatáshoz is csatlakozhatnak. Az egyszeri bejelentkezés segítségével a felhasználók számos felhőalapú SaaS-alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között a Dropbox, az Office 365 és a Concur szolgáltatásokhoz.


Professzionális informatikai támogatás a Windows 10 Enterprise segítségével
A Windows a jövőben inkább szolgáltatásként fog működni, ezért a Windows 10 után nem terveznek újabb verziókat. A Microsoft a jövőben azonban nem kizárólag a rendszeroptimalizálásra és a hibaelhárításra fogja helyezni a hangsúlyt. A „Windows mint szolgáltatás” elv olyan új funkciók hozzáadását jelenti, amelyeket a rendszer a vásárlás pillanatában még nem tartalmazott. A Windows 10 Enterprise így folyamatosan bővül és egyre jobb lesz.

Platform Windows
Támogatott operációs rendszer Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es processzor vagy SoC
Memória 1 GB 32 bites vagy 2 GB 64 bites rendszerhez
Lemezterület 16 GB a 32 bites operációs rendszer, illetve 20 GB a 64 bites operációs rendszer esetében
Videokártya DirectX 9 vagy újabb verzió, WDDM 1.0 illesztőprogrammal
Hangkártya n.a. (nincs adat)

Továbbmutató linkek ide: "Windows 10 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 10 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat