Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 10 Education

Windows 10 Education
19 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100549-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows 10 Education programcsomag iskolák és oktatási intézmények számára A... több

Termékinformációk: "Windows 10 Education"

A Windows 10 Education programcsomag iskolák és oktatási intézmények számára

A Windows 10 Education operációs rendszer ideális választás – a világ vezető operációs rendszere a Microsofttól, az iskolák és oktatási intézmények igényeire szabott funkciókkal. A szoftver a Windows 10 Pro üzleti változatán alapul, hasznos osztálytermi és általános oktatástervezési funkciókkal bővítve azt. Segítségével megbízható és egyszerűen kezelhető tanulási környezet hozható létre, amelynek szolgáltatásai és biztonsági funkciói az oktatás megszervezésének optimális kezelését teszik lehetővé.

A Windows 10 Education új funkcióinak használata

Ez a verzió a Windows 10 egyéb változataihoz hasonlóan számos új funkciót tartalmaz. A középpontban itt a PC-k, laptopok, valamint hordozható eszközök, például okostelefonok és táblagépek érintőfunkcióval történő egyszerűbb vezérlése és kezelése áll. Az intelligens Start menüben az összes alkalmazás tetszőleges módon jeleníthető meg. 

A virtuális asztaloknak köszönhetően Windows 10 alatt nem csak egy felületen végezhető munka. A tanítás során az információs anyagok és saját tartalmak így jól elhatárolhatók, és néhány kézmozdulattal, jól átláthatóan előhívhatók. A különféle funkciók és információk a Windows 10 más változataihoz hasonlóan a Cortana szolgáltatással is kezelhetők.

A szoftver licencelhető az egész iskola, vagy akár egyetlen tanár számára is. Ebben az esetben az operációs rendszer egyetlen saját eszközön használható, amelyet a tanár az oktatáshoz használ. Az eszköztől független, rugalmas használat érdekében a távoli asztal szolgáltatás teljes támogatást élvez. 

A biztonság terén a Windows 10 ezen változata a Device Guard szolgáltatással átfogó adatvédelmi csomagot biztosít. A BranchCache alkalmazás a hálózati adatforgalmat optimalizálja, amely kifejezetten a több oktatási eszközzel rendelkező, nagyobb iskolák esetében lehet hasznos. A Windows-to-go támogatásának köszönhetően az operációs rendszer egy pendrive vagy egyéb adattároló segítségével hordozható.

Eltérés a Windows 10 egyéb változataihoz képest

Az Education változat az Enterprise változathoz hasonlóan lényegében a Windows 10 Pro verzióval egyenértékű. Ez a rendszer olyan kisvállalkozásoknak készült, amelyek gyors és biztonságos adatforgalmú, megbízhatóan működő hálózatot szeretnének kialakítani. Ezek az igények iskolák, egyetemek és egyéb oktatási intézmények esetében is fennállnak. 

Az oktatási célra készült alkalmazásoktól eltekintve az Education és az Enterprise rendszer kialakítása azonos. A Pro verziótól mindenekelőtt a következő funkciók különböztetik meg:

- BranchCache
- Kezdőképernyő-vezérlés csoportoknak
- AppLocker a nem kívánt háttérben futó programok blokkolásához
- Direct Access

A Direct Access biztonságos és megbízhatóan működő hozzáférést biztosít a kiküldetésben lévő munkatársaknak a vállalat saját hálózatához okostelefonokról és egyéb eszközökről. Ez az iskolák és egyetemek számára is hasznos, ha például a tanárnak otthonról kell elérnie az iskolai hálózaton található tartalmakat. A Pro verzióhoz hasonlóan a Windows 10 Education további biztonsági eszközként kínálja a Bitlocker funkciót, amely a merevlemezek titkosítását teszi lehetővé.

A „Windows as a Service” teljes körű támogatásának előnyei

Általánosan újdonságnak számít a Windows 10 termékcsaládban a „Windows as a Service” koncepció. Ennek keretében a Microsoft fejlesztői rendszeres időközönként új funkciókat biztosítanak, ami a nagyobb frissítéseket vagy a verzióváltást hivatott kiváltani. Az új elemek a számítástechnikai funkciók és területek széles spektrumát fedik le, és egy részük opcionális. A tanárok és a Windows 10 Education más felhasználói így szabadon dönthetik el, hogy mely alkalmazásokra van szükségük az oktatási tevékenységek megszervezéséhez vagy lebonyolításához.

Speciális alkalmazások a tanulási élmény javításához

A Windows 10 Education felhasználói a Microsoft által kiadott funkcióktól függetlenül egyénileg bővíthetik rendszerüket különféle alkalmazásokkal. Az alkalmazásokat kínáló online áruházak mellett a Microsoft is biztosít oktatási intézményeknek készült speciális alkalmazásokat. Elsőként említendő a Minecraft játék speciális változata, amellyel a tanulók minden korosztályánál fejleszthető a kreativitás, a szervezőkészség és a kommunikáció. 

Ezen is túlmutat a Microsoft MakeCode, amely egyszerű formában vezeti be akár a fiatalabb korosztályokat is a programozás rejtelmeibe. A tiszta, forráskódalapú kódolás mellett hangsúlyt fektet az olyan területekre is, mint a mechanika, a technika és a gépgyártás. Az Education változatot kifejezetten erre a célra tervezték. Számos alkalmazása kereskedelmi forgalomban nem érhető el.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows 10
Processzor Processzor vagy SoC legalább 1,0 GHz-es órajellel
Memória: 1,0 GB (32 bites változat), 2,0 GB (64 bites változat)
Szabad terület a merevlemezen: 16 GB (32 bites változat), 20 GB (64 bites változat)
Videokártya: DirectX 9 vagy újabb (WDDM 1.0 illesztőprogrammal)
Hangkártya: n.a.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 10 Education"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 10 Education - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat