Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2016

Microsoft Sharepoint Server 2016
1 830 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100440-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Hogy a felhasználók a különböző tartalmakat egyszerűbben érhessék el, a SharePoint Server 2016... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2016"

Hogy a felhasználók a különböző tartalmakat egyszerűbben érhessék el, a SharePoint Server 2016 egyszerű navigációs modellt követ a weboldalakon. Bármilyen ott megadott tartalmat például szerkeszthetnek és egyszerűen elérhetnek más munkatársak. Mivel az emberek ma weboldalakkal nőnek fel, a tartalomgyűjtések navigálása rendszerint nagyon egyszerű. Egyetlen weboldal a SharePoint Server 2016 - standard alkalmazással újra felosztható sok kisebb aloldalra. Ezáltal gond nélkül létrehozható bármilyen tartalomhoz áttekinthető fastruktúra. Ezt az előnyt kisebb csapatok is hasznosíthatják, amennyiben a projektek során az adatokat egyértelműen előkészítik és rendelkezésre bocsátják.

A SharePoint Server 2016 lehetővé teszi a tartalomgyűjtések weboldalak formájában történő rendezését bizonyos tartalom alapján. Ez megkönnyíti a dokumentumok könyvtárainak létrehozását, képek megjelenítését vagy a Wikipédiához hasonló adatbázisok létrehozását az ismeretekből és információkból. A cég alkalmazottai számára ezenkívül a feladatlisták vagy a naptárak is érdekesek. Értekezletek során a SharePoint Server 2016 továbbá lehetőséget ad a saját vitafórumok megnyitására, hogy az aktuális eseményeket a vállalatban (vagy akár azon kívül is) megfelelően meg lehessen beszélni. A szoftver ezzel alapvetően sok különböző feladatot vesz át. Végül a vállalkozás konkrét felhasználási területe meghatározza, hogy a SharePoint Server 2016 végső soron mire használható.

A tartalomgyűjtemények weboldalak formájában való létrehozása nem igényel széles körű ismereteket. Még összetett projektek is néhány lépésben elkészíthetőek a sablonkínálatnak köszönhetően. Ennek előfeltétele a jogoknak a rendszergazda általi átruházása. Ennek az akadálynak az elhárítása után a megfelelő jogokkal rendelkező munkatársak SharePoint-gyűjteményeket hozhatnak létre. A sablonok közé üres weboldalak, vagy akár kész könyvtárakkal rendelkező csoportos weboldalak is, munkaterületek dokumentumokhoz, értekezlet-helyszínek, cégen belüli és kívüli blogok stb. tartoznak. A különböző sablonok sokasága miatt a munkatársak belépése a SharePoint Server 2016 felületre rövid időn belül lehetséges. Az Office 365-tel való kapcsolat megkönnyíti a meglévő adatok és dokumentumok beágyazását.

Ezenkívül a SharePoint Server 2016 beállítása lehetővé teszi sablonkatalógusok beillesztését külső feladatokhoz. Például sablonok hozhatók létre sajtóközleményekhez, vagy minta publikálható hírekhez. A sajtóosztály munkatársai így gyorsan hozzáférhetnek az összes szükséges erőforráshoz, mint pl. formátumsablonokhoz, tartalmakhoz és még sok egyébhez. Az említett adatok megtalálása érdekében a szoftver keresési funkcióval rendelkezik. A munkatársak ezt követően speciális adatokat és adattípusokat kereshetnek, hogy gyorsabban hozzáférhessenek a szükséges információkhoz. A munkatársak az eddig felsorolt ​​összes feladatot bármely böngészőben, például a Microsoft Edge, a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngészőben elvégezhetik.

A honlaptervezőknek a SharePoint Server 2016 alkalmazásban lehetőségük nyílik arra, hogy a weboldalak arculatát olyan finoman alakítsák, hogy a felhasználó végül már ne vegye észre a SharePoint kapcsolatot. Így gond nélkül lehetséges olyan tartalomgyűjtemények létrehozása is, amelyek elemei az adott cég vállalati identitásából származnak. Ez előnyös, ha bizonyos elemeket az ügyfelek és más vendégek számára szeretnének biztosítani. A színek, formák, betűtípusok és hasonlók könnyen megváltoztathatók a tapasztalt honlaptervezők számára és a vállalat sajátos igényeihez igazíthatók.

CPU: Intel- vagy AMD-CPU 64-bites támogatással, legalább négy CPU-mag

RAM: az alkalmazási területtől függően legalább 16 GB - 24 GB RAM

Merevlemez: legalább 80 GB a rendszermeghajtóhoz, mint adattároló további 100 GB kiegészítő meghajtónként

Hálózat: legalább 1 Gbit/s átviteli sebesség a szervertől minden külső készülékhez

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2016"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2016 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat