Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus
59 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100476-HU
  • Új
  • 1 Év
  • Minden nyelv
A Microsoft szoftvercsomagja a „Word 2019”, „Excel 2019”, „PowerPoint 2019”,... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 365 ProPlus"

A Microsoft szoftvercsomagja a „Word 2019”, „Excel 2019”, „PowerPoint 2019”, „Access 2019”, „Publisher 2019”, „OneNote 2019” és „Outlook 2019” helyileg telepíthető teljes verzióival mindent tartalmaz, amire egy modern irodában szükség lehet. Az Office 365 szolgáltatásainak köszönhetően a felhasználók minden frissítést azonnal megkapnak, így kiküszöbölhetők a biztonsági rések. A Microsoft Office 365 ProPlus emellett nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre, adatbiztonságra és megfelelőségre is. 

A vállalkozások így nemcsak a legjobb védelmet élvező számítógépközpontok biztonságából profitálnak, hanem a következetes adattitkosításból is, mint amilyen az Exchange Online Protection, amely hatékony védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek ellen, valamint a rendszerek esetleges kiesésekor is megvédi a fontos adatokat. A rendszergazdák számára vezérlőfunkciók széles köre (például a  Multi-Factor Authentification, a mobileszközökhöz való integrált kezelőfunkciók, valamint az Office 365 Cloud App Security) áll rendelkezésre, amelyekkel mindig teljes felügyeletet gyakorolhatnak az Office 365 környezet és az abban található adatok biztonsága felett.


A Microsoft Office 365 ProPlus csomaggal bárhol és bármikor dolgozhat
Mindegy, hogy úton van, vagy otthonról dolgozik. A teljes körű adatmegosztási és mentési funkciók és az 1 TB személyes felhőalapú tárhely biztosítja, hogy a fontos dokumentumok szükség esetén mindig rendelkezésre állnak. Hogy a munka mindig és mindenhol zökkenőmentesen folyhasson, az Office programcsomag minden felhasználó számára lehetőséget biztosít, hogy az Office eszközeit 5 számítógépen, 5 táblagépen és 5 okostelefonon telepítse. 

A több felhasználó által közösen használt notebookok vagy terminálkiszolgálók is kényelmesen beállíthatók többfelhasználós üzemmódba a Shared Computer Activation (SCA) segítségével. Hasonlóképp hasznos eszköz a Microsoft Sway, amellyel a felhasználók rövid idő alatt hozhatnak létre bemutatókat és jelentéseket, és a böngésző segítségével megoszthatják azokat ügyfeleikkel, munkatársaikkal és vezetőikkel. 


Könnyebb váltás a Microsoft FastTrack segítségével
Legalább 50 Microsoft Office 365 ProPlus licenc vásárlása esetén további előnyt jelent a Microsoft FastTrack szolgáltatásainak automatikus elérése. A vállalkozások jól hasznosíthatják a szolgáltatás keretében elérhető jól bevált eszközöket, erőforrásokat, szakértői támogatást és módszereket, amelyekkel az új Office 365 alkalmazásra történő átállás zökkenőmentesen hajtható végre. A személyre szabott támogatás az online segítségnyújtás mellett a Microsoft FastTrack technikusainak segítségét is jelenti, akik biztosítják a gördülékeny átállást.


Minden igényre a megfelelő licencmodell
A választhatóan éves vagy havi elszámoláson alapuló, kedvező előfizetési modellünk fokozott rugalmasságot és költségkontrollt biztosít a vállalkozások számára. Az Office 365 ProPlus éves és havi licencei mellett különleges licencváltozatokat is biztosítunk állami szervezetek és oktatási intézmények számára.

Megjegyzés: az Access és a Publisher csak egy (Windows-t futtató) PC-re telepíthető.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
Processzor x86 vagy x64 processzor 1 GHz órajellel (minimum)
Memória Legalább 2 GB
Videokártya DirectX 10-kompatibilis grafikus kártya a hardveres grafikus gyorsításhoz
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 3 GB szabad terület a telepítésre szolgáló merevlemezen.
Képernyő 1024 x 768 képpont (minimum), 1980 x 1080 képpont (vagy nagyobb felbontás ajánlott)
.NET-verzió .NET 3.5 verzió (minimum), a teljes funkcionalitáshoz .NET 4.0, 4.5 vagy 4.6 CLR
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 365 ProPlus"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 365 ProPlus - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat