Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visual Studio 2017 Pro

Microsoft Visual Studio 2017 Pro
100 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100046-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Kényelmes programozás a Visual Studio 2019 Professional segítségével A Visual Studio 2019... több

Termékinformációk: "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"

Kényelmes programozás a Visual Studio 2019 Professional segítségével

A Visual Studio 2019 Professional a szoftverfejlesztés intelligens segítője. A népszerű Visual Studio 2017 kínálatát hasznos új funkciókkal egészíti ki. Ezekkel a szoftvercsomag felhasználói hatékonyan kódolhatnak és gyorsan megtalálhatják az esetleges hibákat. Számos programozási nyelvhez használható. A Visual Studio 2019 Professional beszerzésével a fejlesztők és a vállalatok egy integrált, több platformot lefedő fejlesztőkörnyezethez jutnak.

Könnyebb együttműködés és közreműködő mesterséges intelligencia

A Visual Studio ezen verziója könnyebb navigációt kínál és különböző eszközökkel segíti a látássérült fejlesztőket. Emellett a korábbi verziókkal összehasonlítva jobb refaktorálást biztosít. A program következetes fejlesztésének részeként gyorsul a megoldások betöltése, a build-idők pedig csökkennek. A hatékony programozás fontos eszközének számító hibakeresés is több új lehetőséget kínál. A LiveShare révén még könnyebbé és produktívabbá válik a valós idejű együttműködés. A csoportban történő kódírásra vonatkozó korábbi funkciók kibővültek és javultak. Az IntelliCode funkcióval a Visual Studio 2019 Professional hatékonyabbá teszi az egyénileg és csoportban dolgozó fejlesztők munkáját, amelyet a mesterséges intelligencia is segít. A szoftver által adott kódtippek révén javítható a kódminőség. Annak érdekében, hogy a felhasználó minden egyes projekthez a megfelelő nyelvet használhassa, a fejlesztőkörnyezet továbbra is támogatja a régebbi, pl. C vagy C++ és az újabb nyelveket, pl. C#.

Fejlesztés különböző platformokon

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlásával a fejlesztők több platformra írhatnak alkalmazásokat. A szoftver meggyőző környezetet biztosít a különböző fejlesztői igényekhez. Ezáltal mind egyedül, mind pedig csoportban dolgozva könnyebbé válik a mobilfejlesztés. Az IDE Visual Studio számos eszközt kínál az alkalmazáskódok javításához. A felhasználók korlátlanul fejleszthetnek natív alkalmazásokat iOS, Android és Windows rendszerű eszközökre. A kódok és a hibakeresések megoszthatók a csapattal. A PC-re, mobileszközökre vagy böngészőre programozandó megoldásokhoz felhasználhatók a már megírt alkalmazások kódjai. A meglévő kód beépítését a Visual Studio rendkívül egyszerűvé teszi.

Professzionális fejlesztői eszközkészlet kis- és középvállalatok számára

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlásával a vállalatok többek között a hatékony fejlesztői csoportmunka optimális feltételeit is megteremtik. A fejlesztőkörnyezet sokoldalú funkciói révén számtalan információ már közvetlenül a kódban megjeleníthető. A végrehajtott módosítások ezáltal átláthatóbbá, valamint személyek szerint rendezhetővé válnak. A kódhivatkozások és a lefuttatott tesztek is gyorsan megtalálhatók. A Visual Studio ezen felül más hasznos funkciókat is kínál, például agilis projekttervező eszközöket és grafikus ábrákat. Természetesen a Visual Studio licenc megvásárlása hozzáférést biztosít a jövőben kiadott frissítésekhez és hibajavításokhoz, így Ön egy olyan új szoftvert kap, amely hosszú távú befektetést jelent.

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlása

A kisvállalatok és az önálló programozók rendkívül jól kihasználhatják a Visual Studio funkcióit és eszközeit. A Lizengonál ez a szoftver is egyszerűen letölthető. Az eredeti licencek minden előnyét biztosítja. Ezek közé tartozik az átfogó támogatás is. Ha bizonytalan a megfelelő szoftver kiválasztásában, a Lizengo tanácsadói már a vásárlás előtt is készségesen állnak rendelkezésére. A program letöltését és a mellékelt licenckulcs beírását követően a Lizengo hozzáértő munkatársai igény esetén a Visual Studio 2019 Professional telepítésében is segítséget nyújtanak.

Operációs rendserek:
Windows 10, verzió: 1507 vagy magasabb
Windows Server 2016
Windows 8.1 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows Server 2012 R2 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows 7 SP1 a legújabb frissítésekkel

Processzor: 
legalább 1,8 GHz-es dual core ajánlott

RAM: 
legalább 2 GB, 4 GB ajánlott 

Merevlemez:
a beépített funkcióktól függően legfeljebb 130 G 

Grafikus kártya:

legalább 1280 x 720 pixel felbontás, ajánlott felbontás: 1366 x 768 pixel

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visual Studio 2017 Pro"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visual Studio 2017 Pro - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat