Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
965 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100537-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • angol
  • 15-30 perc
Visual Studio 2019 Enterprise: fejlesztési környezet bármilyen méretű csapat számára A... több

Termékinformációk: "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Visual Studio 2019 Enterprise: fejlesztési környezet bármilyen méretű csapat számára

A Visual Studio 2019 Enterprise által biztosított fejlesztőkörnyezet komplex vállalati alkalmazást kínál. Az Enterprise verzió ideális választás nagyvállalatok vagy szoftverfejlesztő csapatok számára. Programok tervezéséhez és ellenőrzéséhez alkalmas eszközök széles választékát teszi elérhetővé. A Visual Studio számos szolgáltatáshoz és előfizetéshez kapcsolható, így minden vállalat összeállíthatja a számára szükséges fejlesztőkörnyezetet. A Visual Studio 2019 Enterprise megvásárlásával egy olyan integrált megoldást szerezhet, amely a minőségre és skálázhatóságra irányuló legmagasabb igényeknek is megfelel.

Több eszközön is futtatható alkalmazások fejlesztése és tesztelése

A szoftver beszerzése egyben azt is jelenti, hogy a Visual Studio Enterprise for Mac alkalmazással is dolgozhat. A Visual Studio 2019 Enterprise segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre böngészőalapú alkalmazásokat és mobileszközökön használható programokat. A Visual Studio 2019 Enterprise fejlesztőkörnyezetének köszönhetően a fejlesztők több időt tölthetnek a kódolással és kevesebbet a hibakereséssel. Teszteszközök széles skáláját kínálja a kódokhoz, és a tesztek automatikusan, már a kód írása közben végrehajthatók. A teszteredményeket bármikor, valós időben meg lehet tekinteni. Mindez biztosítja, hogy a kód összeegyeztethető legyen az architekturális függőségi szabályokkal.

A Visual Studio Enterprise DevOps eszközök teljes körű készletét teszi elérhetővé, amely például tartalmazza az automatizált CI/CD pipelines megoldást. Az átgondolt teszttervező funkcióval a problémák alapokai hamarabb és jobban megérthetővé válnak, így a hibák gyorsabban kijavíthatók. Ehhez célzott kézi és feltáró tesztek egyaránt rendelkezésre állnak. Segítséget jelent továbbá, hogy a terheléses tesztek egyszerűen integrálhatók a fejlesztési folyamatba, amelyeknél korlátlan számú virtuális felhasználó állítható be. Emellett a fejlett hibakeresési és diagnosztikai eszközök lehetővé teszik a fejlesztés alatt álló desktop-, böngésző alapú, felhő- és mobilalkalmazások hibáinak azonosítását. Különleges a korábbi hibák megkeresésére szolgáló IntelliTrace funkció, amely a fejlesztőket a már nehezen reprodukálható problémák megoldásában támogatja. A Code Map lehetővé teszi az alkalmazások vizuális hibakeresését, ami még terjedelmes kódbázisok esetében is érthetővé teszi a függőségeket.

Produktív programozás modern szoftverekkel

A Visual Studio 2019 kifejlesztése során az amerikai gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy egy gyors, megbízható és könnyen használható terméket hozzon létre. Ennek eredményeként megőrizte a Visual Studio 2017 számos népszerű és bevált funkcióját. Ezen túl azonban a felhasználókat több lehetőség és még stabilabb szolgáltatáscsomag várja. Javult például a refaktorálás és a navigáció. A hibakeresőt is frissítették. A Visual Studio 2019-ben tovább gyorsul a megoldások betöltése és csökkennek a build-idők. A kibővített lehetőségek támogatják a fejlesztőket, miközben fokozzák a csapatmunka hatékonyságát. A LiveShare funkció több programozó sikeres valós idejű együttműködését könnyíti meg. De az egyéni fejlesztők és fejlesztőcsoportok munkáját más eszközök is segítik. Közéjük tartozik például az IntelliCode funkció. Ez önállóan produktív javaslatokat tesz a megírt kód javítására.

A Visual Studio 2019 Enterprise megvásárlása és letöltése

A vállalatok könnyen és biztonságosan szerezhetnek be eredeti szoftvert a Lizengonál. Az általunk nyújtott biztonságos kapcsolaton keresztül Ön közvetlenül töltheti le a megvásárolt terméket. Természetesen megkapja a megfelelő licenckulcsot és igény szerint tanácsadóink segítségét is igénybe veheti. A Visual Studio 2019 alkalmanként kisebb vagy nagyobb frissítésekkel bővül. A teljes verzió megvásárlása feljogosítja Önt az összes szolgáltatás- és funkciófrissítés letöltésére. A szoftvergyártó nagy hangsúlyt fektet a felhasználói visszajelzések figyelembevételére. Ennek köszönhetően egy olyan fejlesztőkörnyezetet hozott létre, amely szorosan illeszkedik a programozók tényleges igényeihez. A vásárlási döntés meghozatala előtt vegye figyelembe, hogy elérhető a Visual Studio Professional verzió is, amely a kisvállalatok és szabadúszók számára készült. Kifinomult funkcióinak tárházával az Enterprise kiadás a különböző méretű vállalatok igényeit fedi le. Amennyiben a Visual Studio 2019 Enterprise szoftverre vonatkozóan kérdései vannak, többféle módon is felveheti a kapcsolatot a Lizengo munkatársaival.

Operációs rendszerek:

Windows 10, verzió 1507 vagy magasabb
Windows Server 2016
Windows 8.1 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows Server 2012 R2 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows 7 SP1 a legújabb frissítésekkel

Processzor:

1,8 GHz vagy magasabb

RAM:

legalább 2 GB RAM

Szükséges tárhely a merevlemezen:

telepített funkcióktól függően legfeljebb 130 GB

Grafikus kártya:

legalább 1280 x 720 felbontás, ajánlott felbontás: 1366 x 768

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat