Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
2 084 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100540-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Sharepoint Server 2019 új szintre emeli az együttműködést A Microsoft... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2019"

A Microsoft Sharepoint Server 2019 új szintre emeli az együttműködést

A Microsoft elkészítette a Sharepoint Server 2019 szoftvert, amely a Sharepoint 2016 utódjaként számos új funkciót és fejlesztést tartalmaz. Az alkalmazáscsomag öt főbb területen nyújt hatékonyabb és kényelmesebb használatot. Az új verzió széleskörű együttműködési lehetőségeket biztosít, amelyek megkönnyítik a projektek és feladatok kezelését, illetve koordinálását. 

A Sharepoint Server 2019 emellett intranet portálként és közösségi hálózatként is működtethető belső fórumokkal, csapatwebhelyekkel és blogokkal, ami lényegesen könnyebbé teszi a szervezeti egységeken túlmutató munkafolyamatokat. Figyelemre méltóak a Sharepoint Server 2019 átfogó dokumentumkezelési és keresési funkciói, amelyek tartalomkezelő rendszerként és üzleti alkalmazásként használhatók a vállalati folyamatok kialakításához.


Modern kezelőfelületek és átdolgozott keresési környezet
A Sharepoint Server 2019-et először megpillantva azonnal szembeötlik az átalakított felhasználói felületet. A navigáció ráncfelvarráson esett át és a Sharepoint Online-nál már megszokott felületekhez hasonlít. Említésre méltó a leegyszerűsített „megosztási felület”, amelynek köszönhetően a tartalommegosztás gyors és egyszerű. Figyelmeztetések jelzik, ha a felhasználók szokatlanul nagy mennyiségű elemet választanak ki vagy egy nagy csoporttal akarnak tartalmakat megosztani.

Az előző verzió eleve kiváló keresőfunkciója most még hatékonyabb. A keresési eredmények például már a beírás során megjelennek és folyamatosan frissülnek. A keresés után megjelenő oldal is megújult, hogy az eredmények célszerűbben csoportosíthatók és rendezhetők, illetve intelligensen szűrhetők legyenek. Figyelemreméltó újítás, hogy a SharePoint 2019 most már a képeken található feliratokat és elemeket is indexeli, és ezáltal kereshetővé teszi. Egy diagramot ábrázoló kép ennek megfelelően diagramok célzott keresése révén is megtalálható. Különösen hasznos, hogy ez a funkció még kézírás esetén is kifogástalanul működik.


A Microsoft Sharepoint Server 2019 további új funkciói
A Microsoft Sharepoint Server 2019 licenc tulajdonosai olyan újdonságokhoz jutnak hozzá, amelyek egyszerűbbé, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik az együttműködést.

  • Nagyobb biztonság: A regionális adattárolásnak köszönhetően a vállalatok választhatják adataik regionális adatközpontokban történő tárolását is. Ezt egészíti ki a biztonsági beállításokhoz történő jobb hozzáférés a Sharepoint Online segítségével.
  • Speciális munkafolyamatok: Kibővített funkciók a Flow-ban és a OneDrive-on, valamint a listák formázása révén. A dokumentumok felülvizsgálatra is elküldhetők, kezelésük intuitív felületen történik.
  • Egyszerűbb információfeldolgozás: Új bejegyzések bejelentése e-mailben vagy értesítéseken keresztül a Microsoft csapatokban. Dinamikus tartalmakkal rendelkező webelemek, például Twitter-feedek, Yammer vagy Microsoft Planner integrálása.
  • Továbbfejlesztett adatfeldolgozás a szimultán munkavégzés során akár Excel dokumentumokban is, több mint 270 fájltípusra kiterjedő dokumentum-előnézet, integrált „megosztás” funkció minden Office 365-komponensben, valamint mélyebb integráció a Microsoft csapatokban.Maximális rugalmasság a Microsoft licencelési programnak köszönhetően
A Microsoft Sharepoint Server 2019 szoftvert megvásárló cégek optimálisan kihasználhatják a Microsoft rugalmas licencelés politikáját. Egy operációs rendszer példányhoz egy szerverlicencre van szükség. A vállalatok választhatnak a felhasználóhoz kapcsolódó licencek (User-CAL) és az eszközhöz kapcsolódó licencek (Device-CAL) között. 

A standard licencek mellett az Enterprise CAL is elérhető, amely kiterjesztett SharePoint Server 2019 funkcionalitást biztosít. Egy speciális „external connector” licenc révén a SharePoint Server 2019 verzióval rendelkező vállalatok külső felhasználókat, például a szállítóikat vagy az ügyfeleiket is hozzárendelhetik a Sharepoint-rendszerhez. Ez tovább egyszerűsíti az együttműködést.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Processzor Legalább 1 GHz-es, 32 Bit-es (x86) vagy 64-es Bit (x64) - de ennél sokkal gyorsabb ajánlott
RAM legalább 12 GB RAM (64 Bit), de 24 GB RAM ajánlott (64 Bit)
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 80 GB szabad merevlemez-terület a rendszermeghajtón, és legalább 80 GB egy második, ill. minden további meghajtóhoz
Képernyő n.a..
Sávszélesség Legalább 1 gigabit/mp
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat