Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)
4 850 000 Ft

Vételár Áfával

nyelv:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100366-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
SQL Server 2017 Enterprise - a legnagyobb adatbázisok egyszerű kezeléséhez A SQL Server 2017... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"

SQL Server 2017 Enterprise - a legnagyobb adatbázisok egyszerű kezeléséhez

A SQL Server 2017 Enterprise megoldást jelent a vállalati adatbázisok-kezelésre

A Microsoft SQL Server évek óta meghatározó eszköz a relációs adatbázisok kezelésében, és rendszeresen alkalmazkodik a vállalatok, illetve az adminisztrátorok igényeihez. Az SQL Server 2017 Enterprise letöltésével a felhasználók a szoftver legújabb kiadását kapják meg, amely a komplex adatrekordok biztonságos és egyszerű kezelésén túl valós idejű adatelemzést is lehetővé tesz. A Docker- és Linux-platformok felé történő nyitás révén az első osztályú teljesítményt a legmagasabb szintű biztonsági szabványokkal ötvöző SQL Server 2017 mostantól minden felhasználó számára elérhető.

Kinek szól a SQL Server 2017 Enterprise?

Az SQL Server 2017 Standard verzióval összehasonlítva az Enterprise-verzió egy bizonyos méretet meghaladó vállalatok számára készült. Ez az alkalmazás olyan nagy és üzleti szempontból kritikus tartalmú adatbázisok kezelésére ajánlott, amelyeknél rendszeresen szükség van komplex kritériumok alapján történő kiértékelésre. Az Entreprise kiadás üzleti intelligencia-bővítmények széles tárházát kínálja az alapos, adatbázisalapú döntések meghozatalához. A funkciók köre jóval bővebb, mint amit az SQL Server 2017 Standard kínál, amelyhez egyébként nálunk is megvásárolhatja a felhasználói licenceket.

A szoftver legfontosabb újdonságai és jellemzői

Az egyik legjelentősebb újítás a más platformok felhasználói felé történt nyitás, akik még a használt programozási nyelvet illetően is teljes szabadságot élveznek. A Standard verzióban szintén megtalálható valós idejű elemzés másodpercenként akár egy millió előrejelzést tesz elérhetővé. Ez pedig az end-to-end BI (üzleti intelligencia) funkcióval együtt lehetőséget nyit olyan jelentések gyors generálására, amelyekből megbízható operatív döntések születhetnek. A létrehozott dokumentumok és elemzések okostelefonon vagy táblagépen is lehívhatók.

Mind az SQL Server 2017 Enterprise, mind pedig a Standard verziónál újdonságnak számít a kiterjesztett adatmodellel, a gráfadatbázissal végezhető munka. A korábbi Standard kiadáshoz képest még nagyobb mértékű absztrakció érhető el, ezáltak további adatfeldolgozási műveleteket lehet végrehajtani a leválogatás, az adminisztráció és az elemzés során. Ehhez kapcsolódik az adatbázisok jobb, automatikus optimalizálása. A felhasználó minden SQL Server 2017 Enterprise kulccsal egy olyan bevált rendszerbe fektet be, amely a rendszergazda rendszeres beavatkozása nélkül is biztosítja az első osztályú teljesítményt.

Másik előny az adminisztrátorok számára a „resumable online index rebuild”. A klasszikus index rebuild jelentős időt és erőforrásokat igényel, ám most már megszakítható, és egy tetszőleges időpontban folytatható. Ennek eredményeként például a rebuild rendszeresen az éjszakai órákban is végrehajtható, amikor eleve csak kevésbé erőforrásigényes folyamatok futnak.

Végül, de nem utolsósorban, az SQL Server 2017 szoftver az évek során többször kapott elismerést az általa biztosított erős adatbiztonságért. Egy felelős vállalatvezetés számára a biztonsági szempont különösen meghatározó és elengedhetetlen az üzletileg kritikus folyamatok és az érzékeny ügyféladatok védett kezelésének biztosításához. Az SQL Serverrel a felhasználók a legmagasabb szintű biztonságot élvezik, ami ugyanolyan előnyös a vállalatnak, mint az összes ügyfelének.

Töltse le kedvező áron saját SQL Server 2017 Enterprise kulcsát!

Bár a szerver/CAL alapú licencelés is lehetséges, az SQL Server 2017 Enterprise kulcsot rendszerint a magok száma alapján szerzik be. Az Enterprise változatnál a felhasználókat nem köti magszám szerinti korlátozás. Weboldalunkról a felhasználók kényelmesen és könnyen letölthetik az SQL Server 2017 Enterprise kulcsot, és közvetlenül a szoftver letöltése után a teljes verzió rendelkezésükre áll. Az SQL Server 2017 Enterprise adatgyűjtési és adatelemzési korlátait kizárólag az alkalmazott operációs rendszer határozza meg.

Platform: platformfüggetlen
Támogatott operációs rendszer: Windows 8+, Windows Server 2012 vagy újabb, Linux vagy újabb
Processzor: legalább 1,4 GHz-es x64 processzor (2,0 GHz ajánlott)
Memória: legalább 1 GB (4 GB ajánlott)
Merevlemez: 6 GB
Grafikus kártya: Super VGA kártya, minimális felbontás: 800 x 600 px
Hangkártya: n.a.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core) - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat