Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft PowerPoint 2019

Microsoft PowerPoint 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100524-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 10-15 Minuten
A PowerPoint 2019 a széles körben használt PowerPoint prezentációs szoftver legújabb... több

Termékinformációk: "Microsoft PowerPoint 2019"

A PowerPoint 2019 a széles körben használt PowerPoint prezentációs szoftver legújabb verziója, amely nélkülözhetetlen az iskolákban, az egyetemeken és a vállalatoknál. Ez az új verzió, amelyet a Microsoft már nem támogat a régebbi, pl. a Windows 7 és a Windows 8.1 operációs rendszereken, professzionális prezentációk létrehozását teszi lehetővé magán és üzleti célokra. A sablonok és animációk széles választékának köszönhetően a szoftver segítségével olyan kifejező diák állíthatók össze, amelyekre a közlendők hangsúlyos megjelenítése révén a célcsoport még sokáig emlékezni fog.

Profi prezentációk új animációkkal
A Microsoft egyik legnagyobb újítása a PowerPoint szoftvercsalád számára a  Morph átmenet funkció. Az új, összetett átmenetek alkalmazásával a prezentációk szellősebbé válnak és a bonyolultabb tartalmakat is egyszerűbb érthetően megjeleníteni. A prezentáció diáihoz használható zoom funkció mellett a program új ikonokkal, valamint SVG és a 3D modellekkel gazdagodott, amelyek most még könnyebben kezelhetők és beilleszthetők. 

Egyszerű és intuitív működés
Az intuitív kezelés mindig is a PowerPoint egyik erőssége volt. A jelenlegi verzióban a Microsoft ismét átdolgozta az előd, a PowerPoint 2016 navigációját, és néhány részletet továbbfejlesztett. Mindenekelőtt letisztultabbá vált a felhasználói felület, amely már a Microsoft Office 2007 óta a „ribbon design” formájában elérhető. A PowerPoint 2019 esetében a Microsoft a felületen található funkciókat a leggyakrabban használt eszközökhöz fűzi, ami a használatot átláthatóbbá és gyorsabbá teszi. 

Alternatív megoldásként a 2019-es verzió felhasználóinak lehetősége van az előző változatban megszokott kezelőfelületet aktiválni vagy azt egyedi igények szerint összeállítani. De ez nem minden, mert a PowerPoint most az átdolgozott tollbevitellel új dimenziót kapott. Ennek keretében integrálták a toll eszköz nyomásérzékenységét, amelyet kiterjesztettek a mobileszközökre is, ami például szélesebbé teszi a Microsoft Surface kezelési lehetőségeit.

A Microsoft PowerPoint 2019 előfizetés nélkül vehető igénybe 
A PowerPoint 2019- es verziójának kiadásával a redmondi szoftverfejlesztő számos üzleti ügyfél igényére reagált, ezért a prezentációs szoftvert és a többi irodai alkalmazást kizárólag a saját számítógépen, a felhőbe csatlakozás nélkül lehet elérni. Ennek megfelelően a PowerPoint ezen verziója egy egyszeri licenccel telepíthető egy munkaállomásra, ahol sem időben, sem pedig funkcióban nincs korlátozva. A Microsoft PowerPoint ideális megoldás olyan otthoni felhasználók, szabadúszók és kisvállalkozók számára, akik nem akarnak az Office 365 koncepcióra támaszkodni.

Plattform Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, de enneél sokkal gyorsabban ajánlott
RAM legalább 2 GB RAM 32 Bit / 64 Bit), de 4 GB RAM ajánlott (32 Bit / 64 Bit)
Grafikus kártya DirectX 9 grafikus kártya (minimum) WDDM 1.0 meghajtóval, DirectX 10 grafikus kártya (az optimális)
Hangkártya n.a.
Merevlemez legalább 16 GB szabad merevlemez-terület a telepítő meghajtón (32 Bit), 20 GB szabad merevlemez-terület (64 Bit)
Képernyő 800 x 600 Pixel (minimum)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft PowerPoint 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft PowerPoint 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat