Microsoft PowerPoint 2019

  • : 100524-HU
  • : Microsoft
azonnali letöltés
30 900 Ft

Ár ÁFÁ-val

Azonnali letöltésként hozzáférhető

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • Intuitív felhasználói felület
  • 3D modellek
  • Új Morph átmenet funkció
  • Számos sablon több mint 40 kategóriából
  • Nincs idő vagy felhasználási korlátozás
  • 100524-HU

A PowerPoint 2019 a széles körben használt PowerPoint prezentációs szoftver legújabb verziója, amely nélkülözhetetlen az iskolákban, az egyetemeken és a vállalatoknál. Ez az új verzió, amelyet a Microsoft már nem támogat a régebbi, pl. a Windows 7 és a Windows 8.1 operációs rendszereken, professzionális prezentációk létrehozását teszi lehetővé magán és üzleti célokra. A sablonok és animációk széles választékának köszönhetően a szoftver segítségével olyan kifejező diák állíthatók össze, amelyekre a közlendők hangsúlyos megjelenítése révén a célcsoport még sokáig emlékezni fog.

Profi prezentációk új animációkkal
A Microsoft egyik legnagyobb újítása a PowerPoint szoftvercsalád számára a  Morph átmenet funkció. Az új, összetett átmenetek alkalmazásával a prezentációk szellősebbé válnak és a bonyolultabb tartalmakat is egyszerűbb érthetően megjeleníteni. A prezentáció diáihoz használható zoom funkció mellett a program új ikonokkal, valamint SVG és a 3D modellekkel gazdagodott, amelyek most még könnyebben kezelhetők és beilleszthetők. 

Egyszerű és intuitív működés
Az intuitív kezelés mindig is a PowerPoint egyik erőssége volt. A jelenlegi verzióban a Microsoft ismét átdolgozta az előd, a PowerPoint 2016 navigációját, és néhány részletet továbbfejlesztett. Mindenekelőtt letisztultabbá vált a felhasználói felület, amely már a Microsoft Office 2007 óta a „ribbon design” formájában elérhető. A PowerPoint 2019 esetében a Microsoft a felületen található funkciókat a leggyakrabban használt eszközökhöz fűzi, ami a használatot átláthatóbbá és gyorsabbá teszi. 

Alternatív megoldásként a 2019-es verzió felhasználóinak lehetősége van az előző változatban megszokott kezelőfelületet aktiválni vagy azt egyedi igények szerint összeállítani. De ez nem minden, mert a PowerPoint most az átdolgozott tollbevitellel új dimenziót kapott. Ennek keretében integrálták a toll eszköz nyomásérzékenységét, amelyet kiterjesztettek a mobileszközökre is, ami például szélesebbé teszi a Microsoft Surface kezelési lehetőségeit.

A Microsoft PowerPoint 2019 előfizetés nélkül vehető igénybe 
A PowerPoint 2019- es verziójának kiadásával a redmondi szoftverfejlesztő számos üzleti ügyfél igényére reagált, ezért a prezentációs szoftvert és a többi irodai alkalmazást kizárólag a saját számítógépen, a felhőbe csatlakozás nélkül lehet elérni. Ennek megfelelően a PowerPoint ezen verziója egy egyszeri licenccel telepíthető egy munkaállomásra, ahol sem időben, sem pedig funkcióban nincs korlátozva. A Microsoft PowerPoint ideális megoldás olyan otthoni felhasználók, szabadúszók és kisvállalkozók számára, akik nem akarnak az Office 365 koncepcióra támaszkodni.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft PowerPoint 2019"
Plattform Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, de enneél sokkal gyorsabban ajánlott
RAM legalább 2 GB RAM 32 Bit / 64 Bit), de 4 GB RAM ajánlott (32 Bit / 64 Bit)
Grafikus kártya DirectX 9 grafikus kártya (minimum) WDDM 1.0 meghajtóval, DirectX 10 grafikus kártya (az optimális)
Hangkártya n.a.
Merevlemez legalább 16 GB szabad merevlemez-terület a telepítő meghajtón (32 Bit), 20 GB szabad merevlemez-terület (64 Bit)
Képernyő 800 x 600 Pixel (minimum)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Microsoft PowerPoint 2019"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Microsoft Word 2019
Microsoft Word 2019
Ha szövegszerkesztésről van szó, a Microsoft Word még...
30 900 Ft
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft PowerPoint 2016
28 900 Ft
Windows 10 Home
Windows 10 Home
A leg újabb Windows 10 Home kezdők és haladók számára kínál egy...
13 500 Ft
Microsoft Office 365 Personal - PC vagy Mac
Microsoft Office 365 Personal - PC vagy Mac
Az Office 365 Personal egy komplett irodai programcsomag 1 db...
16 260 Ft
Utoljára megtekintett