Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Outlook 2019

Microsoft Outlook 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100521-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A redmondi szoftvergyártó az Outlook 2019-es verziójával olyan megoldást mutat be,... több

Termékinformációk: "Microsoft Outlook 2019"

A redmondi szoftvergyártó az Outlook 2019-es verziójával olyan megoldást mutat be, amely a program elődjéhez, az Outlook 2016-hoz képes számos újdonsággal szolgál. A szoftver fő erénye továbbra is az e-mailek megbízható küldése és fogadása marad, melynek során több fiók is kényelmesen összekapcsolható és kezelhető. 

A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is. A különböző eszközök közötti szinkronizálásnak köszönhetően a fontos információk az okostelefonon vagy a notebookon is mindig elérhetők, amikor csak szükség van rájuk. 


Hasznos újítások a Microsoft Outlook 2019-ben
A kommunikációt a fejlett szervezési funkciók is megkönnyítik, többek között az a funkció, melynek segítségével megtekinthető, hányan válaszoltak már egy meghívóra. Ugyanilyen hasznos a titkos másolatok (BCC) meglétére figyelmeztető funkció, amely megakadályozza, hogy a felhasználó véletlenül küldjön el egy választ az eredeti e-mail összes címzettjének. A számlaemlékeztető funkciónak köszönhetően a Microsoft Outlook megbízhatóan felismeri a fogadott számlákat, a fizetési határidőket pedig beírja a naptárba, ami jelentősen csökkenti a fizetési határidők elmulasztásának kockázatát. Ez a számlaemlékeztető funkció a magánvállalkozók és a kisvállalkozások számára különösen hasznos.


Testreszabható felhasználói felület
A levelezőszoftver átdolgozásának keretében a Microsoft az alapjaitól újratervezte és optimalizálta az előző verzióban megismert menüszalagos felületet. Ennek megfelelően a jelenlegi verzióban a felhasználók választhatnak a hagyományos felület és az egyetlen menüsorra korlátozott felület között. Emellett a Microsoft Outlook 2019 felhasználóinak arra is lehetőségük van, hogy a képernyő felső szegélyén elhelyezkedő menüszalag elemeit, valamint a bal oldalon található új navigációs lista elemeit igény szerint testreszabják. 


Fokozott védelem a rosszindulatú programok és az adathalász üzenetek ellen
A biztonság terén is számos előrelépés történt, de az aktuális Outlook-verzióból mindenekelőtt a hivatkozások biztonságát felügyelő új funkciót kell kiemelnünk. Miközben a beágyazott hivatkozások sokkal jobb előnézetet kaptak, a program a háttérben valós idejű ellenőrzést futtat, amely gondoskodik a rosszindulatú programok és az adathalász hivatkozások megbízható kiszűréséről.


További újdonságok iOS rendszeren
A Microsoft Outlook iOS-verziója néhány további funkciót is kapott, amelyek közül mindenképpen említést érdemel a naptárba integrált gépi tanulás. Olyan funkcióról van szó, amely lehetővé teszi a Microsoft Outlook 2019 számára, hogy például automatikusan javaslatot tegyen egy értekezlet helyszínére a résztvevő személyek száma és a felhasználó tartózkodási helye alapján.

PlatformWindows 10
ProcesszorLegalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – ennél sokkal gyorsabb processzor ajánlott
MemóriaLegalább 2 GB RAM ((32 bit / 64 bit), 4 GB RAM javasolt (32 bit / 64 bit)
VideokártyaDirectX 9-kompatibilis videokártya (minimum) WDDM 1.0-illesztőprogrammal, DirectX 10-kompatibilis videokártya (optimális)
Hangkártyan/a
MerevlemezLegalább 16 GB szabad lemezterület a telepítési meghajtón (32 bit), 20 GB szabad lemezterület (64 bit)
Megjelenítő800 x 600 pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Outlook 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Outlook 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat