Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL
22 300 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100532-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Vásároljon Microsoft Exchange Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicencet, és... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"

Vásároljon Microsoft Exchange Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicencet, és optimalizálja munkafolyamatait egy szempillantás alatt

A Microsoft Exchange Server 2019 legújabb verziójához a redmondi szoftveróriás rögtön két licenctípust is kínál. A vállalatok választhatnak a felhasználónkénti ügyféllicencek és az eszközönkénti ügyféllicencek közül. Ezek a licencek lehetővé teszik a kis- és nagyvállalatok számára, hogy hatékony és testreszabott környezetet alakítsanak ki az alkalmazottak, részlegek és telephelyek közötti együttműködésen alapuló munkavégzéshez. Ennek köszönhetően a már meglévő rendszerek is rugalmasan és költséghatékony módon bővíthetők további felhasználók hozzáadásával. Így az új alkalmazottak is azonnal kihasználhatják a Microsoft Exchange Server 2019 új funkcióit, amelyekkel még hatékonyabbá válik a munka. 

Mi a különbség a felhasználónkénti és az eszközönkénti licenc között?
A Windows Exchange Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicence személyhez kötött licenc. Ezért a felhasználónkénti licenc jelentősen eltér az eszközönkénti licenctől, mely utóbbi egy adott eszközhöz van kötve. A felhasználónkénti licenceket a vállalatok az egyes felhasználókhoz kapcsolják, saját hozzáférési adatokat biztosítva számukra. Mivel a licenc nem egy adott eszközhöz van kötve, a licenccel rendelkező felhasználó bárhol és tetszés szerinti számú eszközön használhatja a Microsoft Exchange Servert. Az eszközönkénti licenc ezzel szemben egy adott eszközhöz van kötve, amelyet tetszés szerinti számú alkalmazott használhat. 

Felhasználónkénti licencek rugalmas használata a mindennapi üzleti életben
A felhasználónkénti licencek ideális megoldást jelentenek azoknak a vállalatoknak, amelyek rugalmas munkakörülményeket kívánnak biztosítani munkavállalóik számára. A személyes hozzáférésnek köszönhetően az Exchange Server nemcsak a munkahelyi asztali számítógépen, hanem az otthoni irodában vagy útközben a notebookon is használható. A Microsoft Exchange Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicenc segítségével az új alkalmazottak vagy a külsős dolgozók is egyszerűen kapcsolódhatnak a meglévő rendszerhez. A kérdéses felhasználók kizárólag a rendszergazdák által hozzáférési jogosultságok révén engedélyezett funkciókhoz kapnak hozzáférést. Ezenkívül a Microsoft lehetővé teszi a felhasználónkénti és eszközönkénti licencek szabad kombinálását, amelyek önálló licencként, illetve akár öt, tíz vagy több licencet tartalmazó licenccsomagban is megvásárolhatók. 

Használja ki az újdonságok előnyeit Microsoft Exchange Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicenccel
A Microsoft Exchange Server 2019 számos új és továbbfejlesztett funkciója jelentősen leegyszerűsíti a vállalati szintű együttműködést. Az új rendszerre való átállás még vonzóbb lehet az olyan vállalatok számára, amelyek teljes mértékben ki szeretnék használni üzleti potenciáljukat.

  • Továbbfejlesztett naptárrendszer: A Microsoft Exchange Server 2019 az Office 365 figyelembe vételével készült, ezért továbbfejlesztett naptárrendszerrel rendelkezik, beleértve a naptármegosztási funkciót is. Emellett a rendszergazdák számára kibővített és teljesen új funkciók állnak rendelkezésre, például az „Add-MailboxFolderPermission” (Postaládamappa-engedély hozzáadása), amely delegációs jogosultságok hozzárendelését teszi lehetővé.
  • Bing keresőmotor: Az Exchange Server legújabb verziójában a Microsoft a régi FAST-keresést a modern Bing keresőmotorra cseréli le, ami azt jelenti, hogy a keresési indexek és a keresési adatbázisok már a postaláda-adatbázisok részét képezik.
  • Nagyobb teljesítmény: A nagy teljesítményű kiszolgálórendszerek minden vállalat számára létfontosságúak. Ennek megfelelően a teljesítményoptimalizálás jegyében az Exchange Server 2019 akár 48 processzort és 256 GB memóriát is képes kezelni, továbbá támogatja az SSD-meghajtók gyorsítótárként történő használatát.
  • Fokozott biztonság: A biztonság terén az Exchange Server 2019 széles körű adatvesztés-megelőzéssel (DLP), tanúsítványokon keresztül történő biztonságos hitelesítéssel és a harmadik féltől származó víruskeresők vírusvédelmi API-n keresztüli bekötésének lehetőségével gondoskodik a még magasabb szintű védelemről.
PlatformWindows
Támogatott operációs rendszerekWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcesszorIntel processzor x64 architektúrával. Az „Intel EM64T” Intel 64-architektúra támogatása szükséges. Alternatív megoldásként olyan AMD processzor is használható, amely támogatja az „AMD64” platformot.
Memórialegalább 4 GB RAM (kliensen keresztüli hozzáférés esetén), legalább 8 GB RAM (postaláda)
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 30 GB szabad terület azon a merevlemezen, ahová az Exchange rendszert telepítik
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat