Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL
22 300 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100534-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft Exchange Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc – Eszközhöz kötött licencmegoldás... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc – Eszközhöz kötött licencmegoldás vállalatoknak

A Microsoft Exchange Server 2019 számos előnyének kihasználásához megfelelő licencekre van szükség az egyes felhasználókhoz, illetve eszközökhöz. A Microsoft ehhez személyes (felhasználónkénti ügyféllicenc) és eszközlicenceket (eszközönkénti ügyféllicenc) is kínál. A két licenctípus igény szerint kombinálható egymással. 

Ily módon a vállalatok olyan, saját igényeiknek megfelelő szoftverrendszert alakíthatnak ki, amely jelentősen leegyszerűsíti az egyes alkalmazottak, részlegek és vállalati telephelyek közötti együttműködést. Ezenkívül a Microsoft Exchange Server eszközönkénti ügyféllicenc a meglévő rendszerek további eszközökkel történő gyors és egyszerű bővítését is lehetővé teszi. Az eszközlicencek önállóan, illetve öt, tíz vagy több licencet tartalmazó csomagban is beszerezhetők. A vállalatok így költségtakarékosan oldhatják meg a licencvásárlást. 

Mi a különbség a felhasználónkénti és az eszközönkénti licenc között?
A felhasználónkénti licenc egy adott felhasználó számára teszi lehetővé a Microsoft Exchange Server 2019 használatát. A felhasználó személyes hozzáférési adatokat kap, és bármely eszközről hozzáférhet a szoftverhez, függetlenül attól, hogy a munkahelyi számítógépen, az otthoni irodában vagy a mobil munkavégzésre használt notebookon dolgozik-e éppen. 

A Microsoft Exchange Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc egy adott eszközre teszi lehetővé a szoftver telepítését, tetszés szerinti számú felhasználó számára. Tehát ilyen esetben bárki használhatja az eszközt. Az eszközönkénti ügyféllicenc más eszközre nem vihető át később, tehát nem „lebegő” licencről van szó.

Microsoft Exchange Server 2019 – Innovatív megoldások, új lehetőségek
A Microsoft Exchange Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc segítségével a vállalatok hatékony rendszereket alakíthatnak ki, amelyek új és javított funkciókkal könnyítik meg a vállalati szintű közös munkát. Az Exchange Server 2019 jó néhány izgalmas újdonsággal is szolgál.

  • Nagy teljesítményű rendszerek támogatása: A Microsoft Exchange Server 2019 legfrissebb verziójában a Microsoft 24-ről 48-ra növelte a támogatott processzorok számát. A maximális memóriaméret is növekedett: 192 GB-ról 256 GB-ra. Ezenkívül immár gyors SSD-meghajtók is használhatók a még jobb teljesítmény érdekében.
  • Új keresőmotor: A korábbi FAST-keresést a 2019-es verzióban a jóval korszerűbb Bing keresőmotor váltja fel. Ez azt jelenti, hogy a keresési indexek és a keresési adatbázisok immár a postaláda-adatbázisok részét képezik.
  • Minden eddiginél nagyobb biztonság: A biztonságos, tanúsítványalapú hitelesítésnek, a széles körű adatvesztés-megelőzésnek (DLP), valamint a harmadik féltől származó víruskeresők vírusvédelmi API-n keresztüli beköthetőségének köszönhetően az Exchange Server 2019 biztonságosabb, mint bármely korábbi verzió.
  • Továbbfejlesztett naptárrendszer: A Microsoft Exchange Server 2019 naptárrendszere az Office 365 figyelembe vételével készült. A naptármegosztás mellett olyan izgalmas funkciók is rendelkezésre állnak, mint például az „Add-MailboxFolderPermission” (Postaládamappa-engedély hozzáadása), amellyel delegációs jogosultságok hozzárendelése végezhető.
  • Számos további szolgáltatás: A szolgáltatások széles körét olyan funkciók teszik teljessé, mint az engedélyezési és tiltólistával rendelkező címjegyzék, az Outlook Web App alkalmazáson keresztüli internetelérés, a SmartScreen szűrő és az intelligens üzenetszűrő (IMF).
PlatformWindows
Támogatott operációs rendszerekWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcesszorIntel processzor x64 architektúrával. Az „Intel EM64T” Intel 64-architektúra támogatása szükséges. Alternatív megoldásként olyan AMD processzor is használható, amely támogatja az „AMD64” platformot.
Memórialegalább 4 GB RAM (kliensen keresztüli hozzáférés esetén), legalább 8 GB RAM (postaláda)
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 30 GB szabad terület azon a merevlemezen, ahová az Exchange rendszert telepítik
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat