Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard
205 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100526-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
A Microsoft Exchange Server 2019 Standard megvásárlásával egy szempillantás alatt... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard megvásárlásával egy szempillantás alatt optimalizálhatja a folyamatokat

Az Exchange Server 2019 Standard a redmondi szoftvergyártó új terméke, amely az előd Exchange Server 2016 erősségeire épít. Az Exchange Server 2019 Standard verziót megvásárló vállalatok olyan, a csapatmunkát elősegítő és az e-mail-forgalmat hatékonyan kezelő szoftverhez jutnak, amely minden szinten megkönnyíti a belső vállalati együttműködést. 

Az Exchange Server a kis munkacsoportoktól kezdve a teljes vállalati részlegekig minden területen elérhetővé teszi a feladatlisták, a határidők, a névjegyek, az e-mailek, a jegyzetek és számos egyéb tartalom hatékony, központi kezelését és tárolását. A belső és külső interfészként megtervezett szoftver Standard verziója kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez igazodik.


Az új Exchange Server támogatja a nagyobb teljesítményű rendszereket
Az Exchange Server 2019 Standard verziót megvásárló felhasználók számára az egyik legfontosabb újítás a nagyobb teljesítményű kiszolgálórendszerek támogatása. A Microsoft a maximálisan használható RAM rendszerszintű támogatását a 2016-os verzióhoz képest 192 GB-ról 256 GB-ra növelte. A processzorok maximális száma is megduplázódott: 24 processzormagról 48-ra nőtt. Ez, valamint az SSD-k gyorsítótárként való használatának lehetősége óriási teljesítménynövekedést és jobb felhasználói élményt ígér. 


Új naptárrendszer a még kényelmesebb használat érdekében
A szoftver további újdonsága az újragondolt naptárrendszer. Olyan megoldásról van szó, amely – különösen a naptármegosztás tekintetében – az Office 365 jól bevált modelljére épül. A továbbítás tiltása funkciónak és a PowerShell-parancsmagoknak köszönhetően számos új lehetőség nyílik a rendszergazdák előtt, például a naptáresemények eltávolítása funkció, illetve a postaládamappa-engedély hozzáadása funkció a delegációs jogosultságok hozzárendeléséhez. 


Integrált Bing-keresések és továbbfejlesztett hangpostafunkciók
Az újonnan bevezetett elemek mellett a Microsoft Exchange Server 2019 Standardból el is tűnik néhány korábbi funkció. Ezek közé tartozik az évek óta elavultnak számító FAST-keresés, amelyet a Bing keresőmotor vált fel. A 2019-es verzióban mind a keresési indexek, mind a keresési információk a postafiók-adatbázisok szerves részét képezik. A Microsoft emellett az egyesített üzenetküldési szolgáltatások támogatását is megszüntette. Ezért a szoftver hangpostafunkciói immár a felhőbeli hangposta-szolgáltatáson keresztül működnek. Ez a Microsoft Office 365 vagy a Skype for Business 2019 meglétét igényli a rendszeren.


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard előnyeinek áttekintése
- Jelentősen nagyobb produktivitás a nagy teljesítményű rendszerek támogatásának és a Bing keresőmotor használatának köszönhetően.
- Akár 48 processzor és 256 GB memória támogatása.
- Hatékonyabb együttműködés a dolgozók, projektcsapatok és teljes részlegek között megosztott dokumentumok segítségével.
- Magas szintű biztonság a kiterjedt felügyeleti funkcióknak és az adatvesztés megelőzésének köszönhetően.
- Egyszerűbb naptármegosztás a továbbítás tiltása funkciónak és a Microsoft Office 365-ből ismert naptárrendszer használatának köszönhetően.


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard nem tartalmaz időbeli korlátozást
Az Exchange Server 2019 Standard megvásárlása korlátlan ideig feljogosít a szoftver használatára. Az ügyféllicencek (CAL) segítségével, amelyek felhasználónkénti és eszközönkénti változatban is elérhetők, a vállalatok teljes mértékben a saját igényeikre szabott szoftvermegoldást alakíthatnak ki maguknak. Ennek köszönhetően az otthoni irodák és a mobileszközök is költséghatékonyan beköthetők a rendszerbe.


Az Exchange Server különböző verzióinak együttes használata
A Microsoft Exchange Server 2019 Standard verzió megvásárlása előtt tudni kell, hogy a redmondi szoftvergyártó itt is a jól ismert „N - 2” elvet alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy az Exchange Server 2019 nem telepíthető közvetlenül Exchange Server 2010 rendszerre. Ennek megfelelően a 2010-es kiadást használó vállalatoknak köztes átállást kell végrehajtaniuk az Exchange Server 2016-ra vagy az Exchange Server 2013-ra. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy a Microsoft Exchange Server 2013 köztes rendszerként való használata nem igazán ajánlott, elsősorban azért, mert a Microsoft 2018 júniusában megszüntette a hivatalos támogatását.

PlatformWindows
Támogatott operációs rendszerekWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcesszorIntel processzor x64 architektúrával. Az „Intel EM64T” Intel 64-architektúra támogatása szükséges. Alternatív megoldásként olyan AMD processzor is használható, amely támogatja az „AMD64” platformot.
Memórialegalább 4 GB RAM (kliensen keresztüli hozzáférés esetén), legalább 8 GB RAM (postaláda)
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 30 GB szabad terület azon a merevlemezen, ahová az Exchange rendszert telepítik
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat