Microsoft Exchange Server 2019 Standard

  • : 100526-HU
  • : Microsoft
azonnali letöltés
205 000 Ft

Ár ÁFÁ-val

Azonnali letöltésként hozzáférhető

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • Teljesen biztonságos működés a Windows Server 2019 rendszerben
  • Kiszolgálórendszerek akár 256 GB RAM-mal és 48 processzorral
  • Támogatja az SSD-k gyorsítótárként történő használatát a teljesítmény optimalizálásához
  • Egyszerű naptármegosztás
  • Integrált Bing keresőmotor
  • 100526-HU

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard megvásárlásával egy szempillantás alatt optimalizálhatja a folyamatokat

Az Exchange Server 2019 Standard a redmondi szoftvergyártó új terméke, amely az előd Exchange Server 2016 erősségeire épít. Az Exchange Server 2019 Standard verziót megvásárló vállalatok olyan, a csapatmunkát elősegítő és az e-mail-forgalmat hatékonyan kezelő szoftverhez jutnak, amely minden szinten megkönnyíti a belső vállalati együttműködést. 

Az Exchange Server a kis munkacsoportoktól kezdve a teljes vállalati részlegekig minden területen elérhetővé teszi a feladatlisták, a határidők, a névjegyek, az e-mailek, a jegyzetek és számos egyéb tartalom hatékony, központi kezelését és tárolását. A belső és külső interfészként megtervezett szoftver Standard verziója kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez igazodik.


Az új Exchange Server támogatja a nagyobb teljesítményű rendszereket
Az Exchange Server 2019 Standard verziót megvásárló felhasználók számára az egyik legfontosabb újítás a nagyobb teljesítményű kiszolgálórendszerek támogatása. A Microsoft a maximálisan használható RAM rendszerszintű támogatását a 2016-os verzióhoz képest 192 GB-ról 256 GB-ra növelte. A processzorok maximális száma is megduplázódott: 24 processzormagról 48-ra nőtt. Ez, valamint az SSD-k gyorsítótárként való használatának lehetősége óriási teljesítménynövekedést és jobb felhasználói élményt ígér. 


Új naptárrendszer a még kényelmesebb használat érdekében
A szoftver további újdonsága az újragondolt naptárrendszer. Olyan megoldásról van szó, amely – különösen a naptármegosztás tekintetében – az Office 365 jól bevált modelljére épül. A továbbítás tiltása funkciónak és a PowerShell-parancsmagoknak köszönhetően számos új lehetőség nyílik a rendszergazdák előtt, például a naptáresemények eltávolítása funkció, illetve a postaládamappa-engedély hozzáadása funkció a delegációs jogosultságok hozzárendeléséhez. 


Integrált Bing-keresések és továbbfejlesztett hangpostafunkciók
Az újonnan bevezetett elemek mellett a Microsoft Exchange Server 2019 Standardból el is tűnik néhány korábbi funkció. Ezek közé tartozik az évek óta elavultnak számító FAST-keresés, amelyet a Bing keresőmotor vált fel. A 2019-es verzióban mind a keresési indexek, mind a keresési információk a postafiók-adatbázisok szerves részét képezik. A Microsoft emellett az egyesített üzenetküldési szolgáltatások támogatását is megszüntette. Ezért a szoftver hangpostafunkciói immár a felhőbeli hangposta-szolgáltatáson keresztül működnek. Ez a Microsoft Office 365 vagy a Skype for Business 2019 meglétét igényli a rendszeren.


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard előnyeinek áttekintése
- Jelentősen nagyobb produktivitás a nagy teljesítményű rendszerek támogatásának és a Bing keresőmotor használatának köszönhetően.
- Akár 48 processzor és 256 GB memória támogatása.
- Hatékonyabb együttműködés a dolgozók, projektcsapatok és teljes részlegek között megosztott dokumentumok segítségével.
- Magas szintű biztonság a kiterjedt felügyeleti funkcióknak és az adatvesztés megelőzésének köszönhetően.
- Egyszerűbb naptármegosztás a továbbítás tiltása funkciónak és a Microsoft Office 365-ből ismert naptárrendszer használatának köszönhetően.


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard nem tartalmaz időbeli korlátozást
Az Exchange Server 2019 Standard megvásárlása korlátlan ideig feljogosít a szoftver használatára. Az ügyféllicencek (CAL) segítségével, amelyek felhasználónkénti és eszközönkénti változatban is elérhetők, a vállalatok teljes mértékben a saját igényeikre szabott szoftvermegoldást alakíthatnak ki maguknak. Ennek köszönhetően az otthoni irodák és a mobileszközök is költséghatékonyan beköthetők a rendszerbe.


Az Exchange Server különböző verzióinak együttes használata
A Microsoft Exchange Server 2019 Standard verzió megvásárlása előtt tudni kell, hogy a redmondi szoftvergyártó itt is a jól ismert „N - 2” elvet alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy az Exchange Server 2019 nem telepíthető közvetlenül Exchange Server 2010 rendszerre. Ennek megfelelően a 2010-es kiadást használó vállalatoknak köztes átállást kell végrehajtaniuk az Exchange Server 2016-ra vagy az Exchange Server 2013-ra. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy a Microsoft Exchange Server 2013 köztes rendszerként való használata nem igazán ajánlott, elsősorban azért, mert a Microsoft 2018 júniusában megszüntette a hivatalos támogatását.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
PlatformWindows
Támogatott operációs rendszerekWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcesszorIntel processzor x64 architektúrával. Az „Intel EM64T” Intel 64-architektúra támogatása szükséges. Alternatív megoldásként olyan AMD processzor is használható, amely támogatja az „AMD64” platformot.
Memórialegalább 4 GB RAM (kliensen keresztüli hozzáférés esetén), legalább 8 GB RAM (postaláda)
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 30 GB szabad terület azon a merevlemezen, ahová az Exchange rendszert telepítik
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Windows Server 2019 Standard
Windows Server 2019 Standard
A Windows Server 2019 Standard a népszerű Windows Server...
186 000 Ft -tól
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise – Ideális...
1 200 000 Ft
Windows Server 2019 Datacenter
Windows Server 2019 Datacenter
A Windows Server 2019 DataCenter megvásárlásával Ön is...
1 339 000 Ft -tól
Windows Server 2019 Datacenter Core Add-On
Windows Server 2019 Datacenter Core Add-On
Optimalizálja rendszereit a Windows Server...
175 000 Ft
Utoljára megtekintett