Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
1 200 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100527-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise – Ideális szoftvermegoldás nagyvállalatok... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise – Ideális szoftvermegoldás nagyvállalatok számára

A 2016-os verzióra építve a Microsoft a számos vállalatnál Windows-környezetben használt, csoportmunkát és e-mail-kezelést támogató kiszolgálói szoftvert fontos fejlesztésekkel tette még jobbá. A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise megvásárlása mellett döntő vállalatok még nagyobb teljesítmény mellett élvezhetik a feladatok, névjegyek, határidők és e-mailek hatékony központi tárolásának és kezelésének előnyeit. 

A legújabb Enterprise verzió a Microsoft Exchange Standard verziójától eltérően kifejezetten a nagyvállalati igényekhez készült. Kiemelt helyen említhetjük, hogy a rendszer akár 100 adatbázis kezelését is támogatja, melyek egyenként akár 2 terabájt méretűek lehetnek. Összehasonlításképpen: a kis- és középvállalatok számára készült Exchange Server 2019 Standard csupán 5 adatbázis kezelését támogatja.


Bing-keresés, hangpostafunkciók és továbbfejlesztett naptár
A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise rendszert megvásárló felhasználók már az első használat során észrevehetnek néhány fontos változást. A legfeltűnőbb újdonság az átdolgozott naptárrendszer, amely a legújabb verzióban az Office 365 modelljén alapul, és így az egyszerű naptármegosztást is lehetővé teszi. Az újonnan beépített „továbbítás mellőzése” funkciónak és a PowerShell-parancsmagoknak köszönhetően a 2019-es verzióban új és bővített lehetőségek állnak a rendszergazdák rendelkezésére a hatékony kezelés terén. Ezek közé tartozik a „Remove-CalendarEvents” (Naptáresemények eltávolítása) funkció, valamint az „Add-MailboxFolderPermission” (Postaládamappa-engedély hozzáadása) funkció, amely delegációs jogosultságok hozzárendelésére szolgál.

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise kiadásban a Microsoft a szoftverben korábban alkalmazott, elavult FAST-keresést a Bing keresőmotorra cserélte le. Így a keresési indexek és a keresési információk is a postafiók-adatbázisok szerves részeivé váltak. A régi keresési szolgáltatás mellett az egyesített üzenetküldési szolgáltatások is megszűnnek, a szoftver hangpostafunkciói pedig ezentúl csak a felhőalapú hangpostán keresztül működnek. Ennek megfelelően az érintett szolgáltatások használatához a Skype for Business 2019 vagy az Office 365 megléte lesz szükséges a rendszeren.


Több teljesítmény a nagyobb igényekhez
Nem véletlen, hogy a nagyvállalatok a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise megvásárlása mellett döntenek: ez elsősorban a különösen nagy teljesítményű kiszolgálórendszerek támogatására vezethető vissza. A Microsoft a legújabb verzióban is figyelembe vette ezt az igényt, ezért növelte 192 GB-ról 256 GB-ra a támogatott maximális memóriaméretet. A processzorteljesítmény szempontjából pedig ennél is jelentősebb előrelépés történt. Az Exchange Server 2019 megduplázza a processzorok maximálisan támogatott számát, 24-ről 48-ra növelve azt. A működés közben is jól érzékelhető teljesítményjavulást tovább fokozza az SSD-meghajtók gyorsítótárként való használatának támogatása.

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise néhány fontos jellemzője
- Biztonságos hitelesítés tanúsítványok használatával
- SmartScreen-szűrő és intelligens üzenetszűrő (IMF)
- Webes hozzáférés az Outlook Web App alkalmazáson keresztül
- Széles körű adatveszteség-megelőzés (DLP)
- Külső felek víruskereső programjainak bekötése a víruskereső API-n keresztül
- Globális címjegyzék engedélyezési és tiltólistával
- 256 GB-ra növelt maximális memóriaméret
- SSD-meghajtók gyorsítótárként való használatának teljes támogatása
- A processzorok támogatott maximális száma a duplájára nőtt (24-ről 48-ra)
- 100 adatbázis, egyenként akár 2 terabájt méretben
- Bing keresőmotor a FAST-keresés helyett


Korlátlan használati időtartam és rugalmas licencelés
A vállalatok a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise használatához ügyféllicenceket (CAL) vásárolhatnak. Ezek lehetnek felhasználónkénti ügyféllicencek (User-CAL) vagy eszközönkénti ügyféllicencek (Device-CAL) is, ami rugalmas és költséghatékony rendszerüzemeltetést tesz lehetővé. Emellett lehetőség van úgynevezett External Connector-licenc beszerzésére, melynek segítségével közvetlen hozzáférés biztosítható az Exchange rendszerhez a külső felhasználók, például az ügyfelek vagy a beszállítók számára, ami számos folyamatot egyszerűbbé tesz. A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise időbeli korlátozás nélkül használható.

PlatformWindows
Támogatott operációs rendszerekWindows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
ProcesszorIntel processzor x64 architektúrával. Az „Intel EM64T” Intel 64-architektúra támogatása szükséges. Alternatív megoldásként olyan AMD processzor is használható, amely támogatja az „AMD64” platformot.
Memórialegalább 4 GB RAM (kliensen keresztüli hozzáférés esetén), legalább 8 GB RAM (postaláda)
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 30 GB szabad terület azon a merevlemezen, ahová az Exchange rendszert telepítik
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat