Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Microsoft Exchange Server 2016 Standard
144 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100073-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
 • 15-30 perc
A Microsoft Exchange Server 2016 Standard rugalmas, világos, átlátható és költséghatékony... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard rugalmas, világos, átlátható és költséghatékony kommunikációs csatornákat biztosít a vállalaton belül. Minden funkcióját úgy tervezték, hogy segítse a mindennapi munkát, továbbá magas szintű teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson. Az e-mailek, névjegyek és találkozók közös nyilvántartása és kezelése áll a központban, de a Microsoft Exchange Server 2016 Standard segítségével Ön egyéb feladatokat is egy szempillantás alatt elintézhet.

Exchange 2016 Standard a professzionális e-mail-kezeléshez

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard központi eleme a vállalati e-mail kommunikáció. Ennek köszönhetően Ön nagyobb biztonságot és ellenőrzést élvez a szervezete felett mind a saját rendszerén belül, mind pedig a Microsoft felhőjében. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard akár 5 postafiók-adatbázist is támogat, így kis- és középvállalatok számára egyaránt alkalmas. A nagyvállalatok számára az Enterprise Edition ajánlott. Az eredményes csoportmunkához tervezett Exchange 2016 Standard minden feladatban segít Önnnek és munkatársainak a legjobb eredmények elérése érdekében.

A Exchange Server 2016 Standard előnyei

 • Nagyobb produktivitás a gyors keresésnek és az intelligens postafióknak köszönhetően
 • Az egyszerűsített architektúra kombinálja a postafiókot az ügyfélhozzáférési szerepkörökkel, így a telepítések egyszerűen megtervezhetők és méretezhetők.
 • Nagyobb biztonság adatveszteség-megelőzéssel (DLP (data loss prevention)) és kibővített monitorozással
 • A mellékletek verziókövetéseiből fakadó problémák elhárítása révén hatékonyabb dokumentumkezelést biztosít a csoportmunka során
 • Az új Outlook felület és a webes alkalmazások mobileszközökön is rugalmasan használhatók

Szerepkörök az Exchange Server 2016 Standard kiadásban

Az Exchange 2016 két különböző szerepkört kínál, amit Ön a telepítés során meghatározhat. Az egyik a „postaláda", amely a fő funkciókat foglalja magában. Ez tartja fenn az adatbázisokat és fogadja a klienslekérdezéseket. A másik az „edge transport”, amely egy kiegészítő biztonsági mentést biztosít a belső hálózat és az internet között történő e-mail-átvitelhez. Itt történik például a levélszemétszűrés.

Outlook asztali alkalmazások és az Exchange 2016 Standard

A Microsoft Exchange Server 2016 asztali szolgáltatásainak használatához egy e-mail asztali alkalmazásra, például a Microsoft Outlookra van szükség. Ez a szoftver Office csomagban vagy önálló Office programként is megvásárolható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Exchange Server 2016 Standard megvásárlásával Ön még nem rendelkezik hozzáféréssel az asztali funkciókhoz. Erre szolgál a Microsoft Outlook 2016, amit itt beszerezhet.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter, Windows Server 2016 Standard és Datacenter
ProcesszorSzámítógép Intel-CPU-val, x64 architektúrával, amely támogatja az Intel 64 architektúrát. Alternatív megoldásként egy AMD64-platformmal támogatott AMD-processzor
MunkamemóriaLegalább 8 GB
Grafikus kártyanincs adat
Hangkártyanincs adat
MerevlemezLegalább 30 GB merevlemezes tároló a telepítő meghajtón. További 500 MB társul ehhez minden Unified Messaging nyelvi csomag telepítéséhez, valamint további 500 MB a várakozási sor adatbázishoz.
Monitor1024 x 768 pixel (minimum)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat