Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise
1 050 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100459-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
Az Exchange Server 2016 vállalati verziója több, mint egy megszokott csoportmunka-program és... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"

Az Exchange Server 2016 vállalati verziója több, mint egy megszokott csoportmunka-program és e-mail kiszolgáló szoftver, amely a feladatok, kapcsolatok, e-mailek és találkozók együttes kezelésére szolgál. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise belső és külső interfészként működik, valamint megoldást kínál a folyamatvezérléshez és egyszerű összeköttetést a különböző tevékenységi területek alkalmazottai és osztályai között. 

Ellentétben a standard verzióval a Microsoft Exchange Server 2016 Enterpriseváltozat előnyt jelent szerverenként legfeljebb 100 adatbázis felhasználásával akár 2-2 terabájttal. Bár az egyszerűen használható Exchange Admin Center olyan szolgáltatásokat kínál, mint az Office 365 csoportok és az adatvesztés megelőzése, a felhasználók a központosított adattárolás előnyeit is élvezhetik a tárolási igények és a megfelelési követelmények ellenőrzése közben.


Maximális termelékenység minden eszközön
A Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise segítségével a vállalatok nemcsak a platformspecifikus kommunikációs folyamatokat optimalizálják, hanem a többplatformos kommunikációt is, így a csapatok hatékonyabban tudnak együttműködni. Ez többek között az  iOS és az Android rendszer felhasználóbarát Outlook alkalmazásával, valamint az Outlook Web applikációval érhető el. 

Ehhez társulnak olyan intelligens szűrési technológiák, amelyek elemzik a felhasználók munkamódszerét, és így csak az igazán fontos híreket szűrik ki a specifikációnak megfelelően. A Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise verziót a csapatok közös levelezőrendszere és naptárkezelése, valamint a OneDrive for Business teszi teljessé az adatok valós idejű megosztásához, frissítéséhez és szerkesztéséhez.


A bizalmas üzleti kommunikáció teljes körű védelme
A virtuális térben előforduló növekvő támadások idején a legfontosabb prioritással a bizalmas adatok, valamint az üzleti kommunikáció védelme rendelkezik. A Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise ezeket az adatokat integrált biztonsági mechanizmusok segítségével védi, ami szintén jelentősen leegyszerűsíti a jogi és belső szabályozások betartását. Az Outlook programban található szakpolitikai ötletek mellett a biztonsági csomag átfogó adatvesztés-megelőzést is tartalmaz, amely megakadályozza a bizalmas információknak az illetéktelen személyeknek történő véletlen továbbadását. 

Ezzel szemben az intelligens spamszűrő az Intelligens üzenetszűrővel (Intelligent Message Filter, IMF) és a SmartScreen szűrőtechnológiával megakadályozza, hogy a potenciálisan káros üzenetek egyáltalán a postafiókba kerüljenek. Ezenkívül a Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise verzióba ágyazott antivírus API könnyen összekapcsolható harmadik féltől származó szoftverekkel.


Mindig naprakész a rendszeres frissítésekkel
A felhasználók a Microsoft Exchange Server 2016-os kiadásával is profitálnak az előző verzióval bevezetett frissítési irányelvekből. Ezért a Microsoft negyedévente biztosítja az Exchange szoftverét egy úgynevezett összesített frissítéssel (CU), amely nemcsak az ismert hibákat javítja ki, hanem új funkciókkal is kiegészíti a még biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében. Emellett az e-mail kézbesítési kiszolgáló és a csoportmunka-program szoftverek időkorlátozás nélkül teljes körűen felhasználhatók a szolgáltatás élettartama tekintetében.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter, Windows Server 2016 Standard és Datacenter
Processzor Számítógép Intel-CPU-val, x64 architektúrával, amely támogatja az Intel 64 architektúrát. Alternatív megoldásként egy AMD64-platformmal támogatott AMD-processzor
Munkamemória Legalább 8 GB
Grafikus kártya nincs adat
Hangkártya nincs adat
Merevlemez Legalább 30 GB merevlemezes tároló a telepítő meghajtón. További 500 MB társul ehhez minden Unified Messaging nyelvi csomag telepítéséhez, valamint további 500 MB a várakozási sor adatbázishoz.
Monitor 1024 x 768 pixel (minimum)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat