Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard User CAL

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard User CAL
17 100 Ft

Vételár Áfával

 • Microsoft
 • 100101-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL - vásárlás és használat A Microsoft Exchange... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard User CAL"

Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL - vásárlás és használat

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL hatékony eszközt kínál a vállalati naptárak, névjegyek, feladatok, e-mailek és határidők kezeléséhez. Intelligensen megtervezett funkcióinak köszönhetően az MS Exchange Server sokkal többet nyújt a kis- és középvállalkozásoknak egy egyszerű e-mail kezelő rendszernél. A folyamatidőkön kívül a különböző felhasználók projekteken és vállalati részlegeken átívelő együttműködése is optimalizálható. 

Az optimalizált tervezés megkönnyíti a kommunikációt

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard user CAL hozzáférést biztosít a frissített felhasználói felülethez, amelynek kialakításánál a gyártó figyelembe vette a virtuális kommunikáció és az együttműködés növekvő jelentőségét. A ráncfelvarráson túl kényelmesebbé vált az Outlookhoz és a Web Apphoz csatlakozás, és javult az érintésvezérlés. Az intelligens keresőfunkció kiértékeli a felhasználók kommunikációs és csoportmunka-tevékenységét, és ez alapján automatikusan rangsorolja a keresési eredményeket. A kapcsolati adatok több forrásból összefésülve alkotják a névjegyeket, és az adatok központilag összekapcsolhatók.

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL főbb jellemzői

 • Az integrált adatvesztés-megelőzés (DLP (data loss prevention)) védi a szervezeteket az adatvesztésektől, és megakadályozza, hogy érzékeny információk véletlenül illetéktelen személyekhez kerüljenek.
 • A Microsoft Lync 2013 és Microsoft SharePoint 2013 integrációja határozottan jobb lett.
 • Új SSL terheléselosztó funkció: az ügyfélelérési kiszolgálók SSL-kapcsolatai megszűnnek és a Load Balancerre kerülnek át.
 • A security compliance manager (biztonsági megfelelőségkezelő) kiegészítő biztonsági funkcióként segít a felhasználóknak a csoportházirendek beállításában és átrendelésében.
 • A Microsoft Exchange Server új vírusvédelmi szintet biztosít, amely hatékonyan együttműködik az Exchange Online Protection szolgáltatással, ill. átvizsgálja a bejövő és kimenő e-maileket.
 • Nyilvános mappák integrációja a postafiókadatbázisba.
 • MAPI/TCP támogatás az RPC over HTTP (Outlook Anywhere) kapcsolódáshoz.
 • Mostantól mindössze két kiszolgálói szerepkör van: a Mailbox Server és Client Access Server - mindkettő kibővített funkciókkal.

Mi a különbség a device és a user CAL-ok között?

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL megvásárlása egy személyhez kötött felhasználói licenc beszerzését jelenti. A felhasználószintű ügyfélhozzáférési licenc (user CAL) ebben különbözik az eszközszintű hozzáférési licenctől (device CAL). Egy user CAL a vállalat által meghatározott, adott felhasználó számára biztosít hozzáférést az Exchange Server 2013 funkcióihoz. Ez a licenc tehát nem egy eszközhöz van kötve. Ennek értelmében a licenc felhasználója bárhonnan, azaz a munkavégzés helyétől függetlenül használhatja a szoftvert. 

Ennek értelmében ez a licentípus ideális választás azon munkatársak számára, akik különböző helyeken végzik munkájukat, gyakrabban dolgoznak otthonról (home office) és üzleti útjaik során is hozzá kell férniük a Microsoft Exchange Serverhez. Ezzel a licenccel még a külső felhasználók is könnyen integrálhatók egy meglévő rendszerbe. A lizengónál Ön egyenként, illetve kedvező áron, 10 darabos csomagokban szerezheti be a Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL licencet. 

Egy device CAL a user CAL „ellentéte”, és egy adott eszköz licencelésére szolgál. Ezt a licenctípust olyan munkaállomásokhoz érdemes megvásárolni, amelyet több munkatárs használ.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter
ProcesszorIntel CPU-val rendelkező x64 architektúrájú számítógép, amely az Intel 64 architektúrát támogatja. Alternatívaként egy AMD-processzor, AMD64 platform támogatással
RAMLegalább 8 GB
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
MerevlemezLegalább 30 GB hely a telepítőmeghajtón. További 500 MB minden Unified Messageing nyelvcsomagonként, ill. minimum 500 MB a várakozási sor adatbázisához.
Kijelző1024 x 768 Pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD telepítéséhez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat