Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard Device CAL
17 100 Ft

Vételár Áfával

 • Microsoft
 • 100102-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL - vásárlás és használat A Microsoft... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL - vásárlás és használat

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL előnyeinek és funkcióinak teljes kihasználásához a cégeknek megfelelő licenceket kell beszerezniük. Ez lehet egy önálló eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc (device CAL) vagy egy költséghatékony 10 darabos licenccsomag. Ha Ön Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL licencet szeretne vásárolni, a lizengónál a legjobb helyen jár.

A Microsoft Exchange Serverrel a gyártó egy olyan hatékony szoftvercsomagot hozott létre az e-mailek, névjegyek és találkozók kezeléséhez, amely jelentősen megkönnyíti a vállalati részlegek közötti kommunikációt és együttműködést. A számos újításnak és a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően jelentősen lerövidíthető a projektfolyamatokhoz és a több helyszínen egyidejűleg folyó munkához szükséges idő. Ez pontosan lefedi azokat az igényeket, amelyeket a dinamikus versenykörnyezetben működő kis- és középvállalatok egy szoftverrel szemben támasztanak.

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL főbb jellemzői

 • Integrált Microsoft SharePoint 2013 és Microsoft Lync 2013.
 • MAPI/TCP támogatás az RPC over HTTP (Outlook Anywhere) kapcsolódáshoz.
 • Összesen két szerepkör: Mailbox Server és Client Access Server - mindkettő kibővített funkciókkal.
 • Az új SSL terheléselosztó funkcióval az ügyfélelérési kiszolgálók SSL-kapcsolatai megszűnnek és átirányíthatók a Load Balancerre.
 • A securtiy compliance manager (biztonsági megfelelőségkezelő) hatékony biztonsági funkcióként támogatja a csoportházirendek létrehozását és átvitelét.
 • Hatékony vírusvédelem: a bejövő és kimenő e-mailek átvizsgálása, együttműködés az Exchange Online Védelmi szolgáltatással.
 • Adatveszteség-megelőzés (DLP (data loss prevention)) - megakadályozza, hogy a felhasználók véletlenül érzékeny információkat küldjenek illetéktelen személyeknek.
 • Az intelligens keresőfunkció kiértékeli a felhasználók kommunikációs és csoportmunka-tevékenységét, és ez alapján javítja, illetve rangsorolja a keresési eredményeket.

Microsoft Exchange Server 2013 Standard - a device CAL és a user CAL összehasonlítása

A szoftverrendszerek optimális licencelését nemcsak a praktikum, de a költséghatékonyság is meghatározza. Ezért az Exchange Server egyaránt elérhető felhasználószintű (user CAL) és eszközszintű (device CAL) ügyfélhozzáférési licenccel. A device CAL olyan eszközhöz kötött licenc, amely egyetlen eszközhöz van társítva. 

Az eszköz lehet asztali számítógép, notebook vagy egy mobileszköz. Ezt az adott eszközt bárki használhatja. Ezért a Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL beszerzése leginkább olyan munkaállomásokhoz ajánlott, amelyeket több munkatárs használ munkavégzéshez. Fontos: egy device CAL (eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc) nem lebegő licenc, ezért más eszközökre nem rendelhető át. 

A user CAL az eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc „ellentéte”. Ez egy felhasználóhoz kötött licenc, amely egy meghatározott személyhez van társítva. Ez az adott személy saját felhasználói adataival bárhonnan és tetszőleges számú eszközről hozzáfér a Microsoft Exchange Serverhez. Ez a licenctípus ideális választás abban az esetben, ha egy vállalati munkatárs gyakran dolgozik otthonról (home office), rendszeresen utazik, és a szoftvert útközben vagy különböző helyekről kell elérnie. 

A lizengo licenctanácsadói segítenek megtalálni a testreszabott megoldást

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL licencet beszerezni kívánó cégek számára teljes körű tanácsadást nyújtunk az optimális licencrendszer megtervezéséhez. Szakértőink szívesen adnak tanácsot a megfelelő szoftver kiválasztásához, valamint a device CAL és user CAL licencek vállalati igényeket kielégítő kombinációjának kialakításához, hogy a rendszer hatékony, rugalmas, ugyanakkor költséghatékony legyen.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter
ProcesszorIntel x64 architektúrájú CPU-val rendelkező számítógép. Alternatívaként egy AMD-processzor, AMD64 platform támogatással
RAMLegalább 8 GB
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
MerevlemezLegalább 30 GB hely a telepítőmeghajtón. További 500 MB minden Unified Messageing nyelvcsomagonként, ill. minimum 500 MB a várakozási sor adatbázisához.
Kijelző1024 x 768 Pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD telepítéséhez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Standard Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat