Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 Standard

Microsoft Exchange Server 2013 Standard
134 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100072-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
A Microsoft Exchange Server 2013 új technológiák, funkciók és szolgáltatások gyűjteményével... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"

A Microsoft Exchange Server 2013 új technológiák, funkciók és szolgáltatások gyűjteményével bővíti ki az Exchange Server termékcsaládot. Rendeltetési célja, hogy támogassa a felhasználókat és a szervezeteket munkavégzési szokásaik megváltoztatásában, azaz hogy a hangsúlyt a kommunikációról áthelyezzék az együttműködésre. Ugyanakkor az Exchange Server 2013 az üzemeltetési költségek csökkentésében is segít akár helyi telepítésről, akár a postafiókok felhőben történő telepítéséről van szó. Az Exchange 2013 új funkcióit a következő célokra tervezték:

Csoportmunka-támogatás

A közösségi interakció és a munkatársak gyors megtalálása fontos a felhasználók számára. Az intelligens keresőfunkció kiértékeli a felhasználók kommunikációs és csoportmunka-tevékenységét, és ez alapján javítja, illetve rangsorolja az Exchange keresési eredményeit. Az Exchange 2013 használatával a felhasználók egyesíthetik a különböző forrásokból származó névjegyeket, és azokból egyetlen nézetben jeleníthetik meg egy adott személy több helyről lekérdezett kapcsolati adatait.

Új, optimalizált felület

A Microsoft Outlook 2013 és a Microsoft Outlook Web App frissített felhasználói felületet kapott. Az Outlook Web App továbbfejesztett felhasználói felülete már az érintőképernyőket is támogatja, ami lehetővé teszi az Exchange mobilkészülékekre optimalizált használatát.

SharePoint- és Lync- integráció

"A webhelypostaládák és az eDiscovery révén a Microsoft jobb SharePoint 2013 és Microsoft Lync 2013 integrációt kínál.
Ezek a termékek együtt széleskörű szolgáltatásokhoz nyitnak hozzáférést, és lehetővé teszik például a vállalatok számára az elektronikus feltárást (eDiscovery) és a webhelypostaládákkal történő együttműködést."

Segítség a növekvő megfelelősségi követelmények teljesítéséhez

A compliance előírások és az eDiscovery sok szervezet számára kihívást jelentenek. Az Exchange 2013 nemcsak az Exchange-ben hanem az egész szervezetben megtalálható adatok keresésében és megtalálásában segít. A továbbfejlesztett kereső- és indexfunkcióknak köszönhetően Ön zökkenőmentesen böngészhet az Exchange 2013, a Lync 2013, a SharePoint 2013 és a Windows fájlszervereken. Az adatveszteség-megelőzés (DLP (data loss prevention)) funkció megakadályozza, hogy a felhasználók véletlenül érzékeny információkat küldjenek illetéktelen személyeknek. Mélyreható tartalomelemzést használva a DLP lehetővé teszi az érzékeny adatok meghatározását, monitorozását és védelmét.

Hibamantes megoldás

Az Exchange Server 2010 architektúrájára alapozott Exchange 2013 jelentősen egyszerűbbé teszi a méretezést, a hardverhasználatot és a hibaelkülönítést.

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter
ProcesszorSzámítógép Intel-CPU-val, x64 architektúrával, amely támogatja az Intel 64 architektúrát. Alternatív megoldásként egy AMD64-platformmal támogatott AMD-processzor
MunkamemóriaLegalább 8 GB
Grafikus kártyanincs adat
Hangkártyanincs adat
MerevlemezLegalább 30 GB merevlemezes tároló a telepítő meghajtón. További 500 MB társul ehhez minden Unified Messaging nyelvi csomag telepítéséhez, valamint további 500 MB a várakozási sor adatbázishoz.
Monitor1024 x 768 pixel (minimum)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat