Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
900 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100458-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
A Microsoft Server 2013 Enterprise változat optimálisan a középvállalkozások igényeihez... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"

A Microsoft Server 2013 Enterprise változat optimálisan a középvállalkozások igényeihez kialakított e-mail-kézbesítő szerver- és csoportmunka-program rendszer. Az elődjéhez képest a termék számos új szolgáltatással, funkcióval és technológiával rendelkezik, amelyek segítik a vállalatokat a kommunikációs csatornáik kialakításában. 


Egy széles eszközpaletta segítségével a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise mind a munkacsoportokban, mind a globális vállalati szinten folyó munkát leegyszerűsíti, segítve a folyamatok átláthatóságának, áttekinthetőségének, költséghatékonyságának és rugalmasságának fenntartását. A szoftver nemcsak a találkozók és e-mailek kezelését és szűrését teszi lehetővé távolról, hanem a mobileszközök hozzáférését is támogatja. A Microsoft Exchange Server 2013-as verziója óta integrált víruskeresővel akadályozza meg, hogy rosszindulatú tartalommal rendelkező e-mailek bekerüljenek a postafiókba. és esetlegesen károkat okozhassanak.


Egyszerű kommunikáció az optimalizált arculatnak köszönhetően
 A munkacsoportokon és részlegeken túlmutató hatékony együttműködés kulcsfontosságú az üzleti siker szempontjából. Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise támogatja az egyszerű együttműködést egy teljesen újratervezett felhasználói felületen keresztül. Mind a kapcsolódó Microsoft Outlook 2013, mind az Outlook Web applikáció átélte ilyen módon az átszabást, miközben különösen a webalkalmazás az érintőképernyőkkel rendelkező mobileszközök használatához igazodott. 

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző forrásokból származó partnereket egyesítsenek több platformon, és profitáljanak a jobb keresési eredményekből. Ezek ismét az Exchange Server 2013 rendszerbe integrált Intelligens keresési szolgáltatáson alapulnak, amely az együttműködési és a kommunikációs viselkedést értékeli, és így automatikusan a legjobb találatokat eredményezi.


A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprisebővített funkciói
A standard változat és a Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise között a legnagyobb különbséget valószínűleg az adatbázisok szerverenkénti száma jelenti. Míg a standard verzió szerverenként csak 5 adatbázist engedélyez, az Enterprise-verzió az RTM-verzióban (CU1) akár 50 adatbázissal is rendelkezhet. A CU2 és a frissített verziókban szerverenként már akár 100 adatbázis is rendelkezésre állhat. 

Ehhez társulnak az Enterprise Edition egyéb funkciói is, például a napló dekódolása, a nagy hatékonyságú adatvesztés-megelőzés (DLP), az ActiveSync Mobile Management jelentősen továbbfejlesztett irányelvei és egy saját postafiók-archívum. Az utóbbi előfeltétele azonban a Microsoft Office Professional Plus 2007, 2010 vagy 2013 verziója. 

Maga az adatvesztés-megelőzés nemcsak az adatvesztést akadályozza meg a szervezeten belül, hanem azt is, hogy a felhasználók adatai ne kerülhessenek véletlenül illetéktelen személyekhez. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise alkalmazásnak köszönhetően a bizalmas adatok védelme és felügyelete sz érvényben lévő irányelvek alapján, nem utolsó sorban a tartalomelemzés segítségével hatékonyabb, mint valaha. 


Az Exchange Server 2013 Enterprise felhasználói profitálnak a Microsoft frissítési irányelveiből
A Microsoft Exchange Server Enterprise változatának felhasználói a 2013-as verzió óta profitálnak az amerikai szoftvergyártó cég új támogatási modelljéből. A rendszerint negyedévente kibocsátott összesített frissítések (CU) mind a hibaelhárításra, mind a dinamikus funkcióbővítésre használatosak. 

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter
Processzor Számítógép Intel-CPU-val, x64 architektúrával, amely támogatja az Intel 64 architektúrát. Alternatív megoldásként egy AMD64-platformmal támogatott AMD-processzor
Munkamemória Legalább 8 GB
Grafikus kártya nincs adat
Hangkártya nincs adat
Merevlemez Legalább 30 GB merevlemezes tároló a telepítő meghajtón. További 500 MB társul ehhez minden Unified Messaging nyelvi csomag telepítéséhez, valamint további 500 MB a várakozási sor adatbázishoz.
Monitor 1024 x 768 pixel (minimum)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat