Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Excel 2019

Microsoft Excel 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100525-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
Az új Excel táblázatkezelő szoftverrel a Microsoft ismét egy olyan erőteljes csomagot állított... több

Termékinformációk: "Microsoft Excel 2019"

Az új Excel táblázatkezelő szoftverrel a Microsoft ismét egy olyan erőteljes csomagot állított össze a cégek, a kisvállalkozók és az otthoni felhasználók számára, amely egyetlen számítógépről sem hiányozhat. Még soha sem volt ilyen egyszerű nagy mennyiségű adatot hatékonyan kezelni és egy átfogó eszközpaletta segítségével feldolgozni. A Microsoft Excel 2016 korábbi verziójához képest a mostani jelentősen intuitívabb lett, különösen azért, mert a jól ismert menüszalag interfész letisztultabb és zökkenőmentessé teszi a munkafolyamatot. 

A Microsoft Excel 2019 felhasználóit a szoftver tanulékonysága is segíti, mert a felhasználók személyes viselkedéséhez igazodva gyorsítja a navigációt. Ráadásul a program használóinak már nem kizárólag egy kész felhasználói felületre kell támaszkodniuk, mert azt saját igényeik szerint átalakíthatják, de megtarthatják az Excel 2016-ból ismerős menüszalagot is. Az intuitív kezelést a toll eszköz kibővített támogatása teszi teljessé, amely mind a Microsoft Surface eszközökkel, mind pedig más érintőképernyős készülékekkel használható. 

Automatikusan generált adatmegjelenítés
Komplex adatok vizuális feldolgozása, amely a Big Data korában egy alapvető elemzési módszer. A diagramok, a vizuális megjelenítés és az elemzési technikák kibővítésével az Excel új verziója is tett egy lépést annak irányába, hogy az információk a kontextusukban érthetőbbé váljanak. Az „Insights” funkció révén a szoftver kielemzi a táblázatokat és a grafikonokat, hogy az adott kontextusban figyelemre méltó adatokat kiemelje, a feltűnő változásokra felhívja a figyelmet, és az adatsorok világos trendjeit könnyebben azonosíthatóvá tegye. Az új diagramtípusok további megjelenítési opciókat nyújtanak és nagyobb információsűrűséget biztosítanak kis helyen.

Gépi tanulási modellek az Excel 2019 -ben
Az egyre több adat egyre nagyobb teljesítményű elemzési eszközöket igényel. Ez az igény a Microsoft számára is ismert, ezért a szoftverfejlesztő az Excel-család legújabb tagját a gépi tanulás képességével is ellátta. Ezek az algoritmusok nem csak az egyértelmű minták felismerésére képesek, hanem intelligens feldolgozásukra is. Ráadásul az Excel most egy interfészen keresztül képes a legmodernebb gépi tanulási algoritmusok importálására és alkalmazására, ami utat nyit a mesterséges intelligencia használathoz.

Integrált élő adatok a Microsoft Bing API-ján keresztül
Az aktuális verzióval az Excel egyre inkább hálózatabbibbá válik. Ez a részleteket tekintve a Microsoft saját, Bing keresőprogramja programozási felületének (API) integrációjával történik. Az Excel 2019-ben így lehetővé válik konkrét adatsorokat valós időben további adatokkal gazdagítani. A részletes parancsok révén a korábbinál még bonyolultabb számítások végezhetők el, ami további lehetőségeket nyit meg a professzionális felhasználók számára.

Platform Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, de enneél sokkal gyorsabban ajánlott
RAM legalább 2 GB RAM 32 Bit / 64 Bit), de 4 GB RAM ajánlott (32 Bit / 64 Bit)
Grafikus kártya DirectX 9 grafikus kártya (minimum) WDDM 1.0 meghajtóval, DirectX 10 grafikus kártya (az optimális)
Hangkártya n.a.
Merevlemez legalább 16 GB szabad merevlemez-terület a telepítő meghajtón (32 Bit), 20 GB szabad merevlemez-terület (64 Bit)
Képernyő 800 x 600 Pixel (minimum)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Excel 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Excel 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat