Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100520-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Access adatbázisprogram legfrissebb verziója olyan hatékony, hogy minden otthoni... több

Termékinformációk: "Microsoft Access 2019"

A Microsoft Access adatbázisprogram legfrissebb verziója olyan hatékony, hogy minden otthoni felhasználót és vállalkozást meggyőz. Nem számít, hogy egy kis magán adatbázishoz vagy összetett adatbázis-rendszerekhez használják, mert a Microsoft Access 2019 minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy zökkenőmentes és kényelmes munkához az asztali gépen vagy a mobileszközön szükség van. 

A redmondi szoftveróriás különösen a korábbi, Microsoft Access 2016-hoz képest tette felhasználóbarátabbá az új verziót. Ezt nem csak a jelentősen letisztultabb menüszalag bizonyítja, hanem az interfész egyedi igényeknek megfelelő testre szabhatósága is. 

Egyszerűbb adatimportálás és hatékony adatbáziskezelés
A nagy számú sablonnak köszönhetően még a kezdők is gyorsan kiismerik magukat az Access 2019 világában, így kifinomult sablonokat használhatnak a projektmenedzsmenthez, a termékmenedzsmenthez, illetve a feladatok és kapcsolatok kezeléséhez. Az átlátható menünek köszönhetően külső adatok, például PDF fájlok és képek is könnyen integrálhatók ebbe az adatbázis-alkalmazásba. 

Ugyancsak egyszerű adatokat importálni a már meglévő Excel-dokumentumokból vagy külső SQL adatbázisokból a már jól bevált Office-felületen keresztül. Emellett természetesen az adatbázis-szakemberek saját elképzeléseiknek megfelelő, komplex adatbázisokat is létrehozhatnak. Az Access 2019-et még teljesebbé teszi, hogy a munkatársak akár közösen dolgozhatnak egy adatbázison a SharePoint vagy az Office 365 segítségével. A Salesforce Data Connector révén a felhasználók nagyon egyszerűen impotálhatnak adatokat a népszerű Salesforce-forrásrendszerből.

Adatbázis-alkalmazások fejlesztése előképzettség nélkül
A Microsoft Access 2019 sokkal több egy adatbáziskezelő szoftvernél. Az új verzióval a felhasználóknak lehetőségük van mobileszközökhoz adatbázis alapú saját alkalmazásokat fejleszteni. Ezáltal a munkatársak számára akkor is egyszerűen elérhetővé lehet tenni az adatokat SharePointon keresztül, ha a munkahelyükön egyáltalán nem rendelkeznek Microsoft Access hozzáféréssel. Ráadásul a számtalan sablonnak köszönhetően mindez még programozási ismeretek nélkül is megvalósítható.

Új diagramvezérlő modell
Az Access 2019-es verziójának kiadásával a Microsoft egy olyan nagyvonalú szoftvercsomagot állított össze az Access 2016 verzióhoz képest, amely ötvözi az elmúlt évek összes kisebb változását, és néhány érdekes funkciót is tartalmaz. Érdemes megemlíteni többek között az optimalizált toll eszközt, amely a Office 2019 csomag összes többi programjánál is megjelenik. Ez a Microsoft Surface eszközökön is sokkal intuitívabbá teszi a szoftver működését, többek között a megnövelt nyomásérzékenységnek köszönhetően.

A Microsoft Access sorozat legújabb verziójának egy másik technikai újítása a „Modern Charts” koncepció, amely a diagramvezérlőnek modern megjelenést kölcsönöz, a fejlesztők számára pedig könnyebbé teszi a kezelést. A „Modern Charts” a 2019-es verzióban is számtalan formában használható, ami az ActiveX-alapú megoldásokkal eddig nem volt lehetséges.

PlatformWindows 10
ProcesszorLegalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor, de enneél sokkal gyorsabban ajánlott
RAMlegalább 2 GB RAM 32 Bit / 64 Bit), de 4 GB RAM ajánlott (32 Bit / 64 Bit)
Grafikus kártyaDirectX 9 grafikus kártya (minimum) WDDM 1.0 meghajtóval, DirectX 10 grafikus kártya (az optimális)
Hangkártyan.a.
Merevlemezlegalább 16 GB szabad merevlemez-terület a telepítő meghajtón (32 Bit), 20 GB szabad merevlemez-terület (64 Bit)
Képernyő800 x 600 Pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Access 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Access 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat