Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Publisher 2019

Microsoft Publisher 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100522-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Publisher 2019 a redmondi szoftvervállalat elsőként 1991-ben kiadott... több

Termékinformációk: "Microsoft Publisher 2019"

A Microsoft Publisher 2019 a redmondi szoftvervállalat elsőként 1991-ben kiadott és már akkor is nagy népszerűségnek örvendő asztali kiadványszerkesztőjének legújabb verziója. A hivatalosan csak Microsoft Windows 10 operációs rendszeren támogatott szoftver mind a kezdőknek, mind a szakembereknek lehetővé teszi, hogy könnyedén tervezzenek és nyomtassanak e-mail-fejléceket, termékprospektusokat, különféle nyomdai kiadványokat, például szórólapokat és brosúrákat, vagy akár kreatív meghívókat. 

A kreativitást semmi nem korlátozza, köszönhetően a számtalan sablonnak és látványelemkészletnek, valamint a még szélesebb körű eszköztárnak. A redmondi gyártó szoftverének legújabb kiadása a korábbi verzió, a Microsoft Publisher 2016 közvetlen utódja. A kisebb-nagyobb fejlesztések mellett a szoftver tartalmazza mindazokat a frissítéseket is, amelyek a 2016-os verzió megjelenése óta kizárólag a Microsoft Office 365 előfizetői számára voltak elérhetők. 

Egyszerű kezelés és széles körű funkciók
A Microsoft Publisher népszerűségében mindig nagy szerepet játszott, hogy kezdők számára is könnyen hozzáférhető. A termék jelenlegi verziója sem marad adós az intuitív kezelési funkciókkal, például lehetővé teszi a képek egérhúzással történő cseréjét. Ezt új 3D hatások, tükrözési funkciók, árnyék- és fényeffektusok, valamint szövegstílusok széles skálája egészíti ki, melyekkel néhány kattintással egyedi látványtervek készíthetők. Az importált fotók és más képfájlok ugyanúgy szerkeszthetők az eszköztár segítségével, mint egy grafikai szoftverben. 

A kész projekteket közvetlenül lehet exportálni a széles körben használt JPG-képformátumba, valamint PDF- és XPS-fájlformátumokba is, így a látványtervek könnyedén továbbíthatók vagy kinyomtathatók. Szintén újdonság a Microsoft Publisher 2019-ben az újragondolt menüszalag. A szalagon mostantól csak a leggyakrabban használt parancsok jelennek meg, ami zökkenőmentesebbé teszi a munkát. Akinek ez nem elég, visszaválthat a régi menüszalagra, vagy akár saját igényei szerint testre is szabhatja a felhasználói felületet. A másik fontos újdonság a továbbfejlesztett érintőtollas vezérlés. Egyrészt pontosabbá vált, másrészt a nyomást is érzékeli, ami még intuitívabbá teszi a Publisher használatát az olyan érintőképernyős eszközökön, mint a Microsoft Surface.

Microsoft Publisher 2019 önálló licenc előfizetési díj nélkül
A Microsoft Publisher 2019 megvásárlásával a felhasználó egyetlen munkaállomásra érvényes, tartós licenchez jut. Ez a licenc idő- és funkciókorlátozás nélkül használható, a Microsoft Office 365-nél alkalmazott éves előfizetési díj nélkül. Ezzel a Microsoft azoknak a felhasználóknak az igényeire reagál – mind a Publisher programban, mind az Office-csomag más alkalmazásaiban –, akik a felhőszolgáltatástól független megoldást keresnek. A Microsoft Publisher 2019 ennek köszönhetően optimális megoldást jelent a magánfelhasználók, a kisvállalkozók és a kisvállalatok számára.

PlatformWindows 10
ProcesszorLegalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – ennél sokkal gyorsabb processzor ajánlott
MemóriaLegalább 2 GB RAM ((32 bit / 64 bit), 4 GB RAM javasolt (32 bit / 64 bit)
VideokártyaDirectX 9-kompatibilis videokártya (minimum) WDDM 1.0-illesztőprogrammal, DirectX 10-kompatibilis videokártya (optimális)
Hangkártyan/a
MerevlemezLegalább 16 GB szabad lemezterület a telepítési meghajtón (32 bit), 20 GB szabad lemezterület (64 bit)
Megjelenítő800 x 600 pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Publisher 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Publisher 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat