Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL

  • : 100608-HU
  • : Microsoft
16 000 Ft

Ár ÁFÁ-val

Készleten van

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • integrált archiválási funkciók
  • hangposta-szolgáltatások a Cloud Voicemailen keresztül
  • eszközfüggetlen munkavégzés
  • ideális nagyvállalatok munkatársai számára
  • megosztott címjegyzék-használat
  • 100608-HU

Egy Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL különösen alkalmas olyan vállalati alkalmazottak számára, akik utazás közben vagy otthonról kívánják elérni a vállalat adatait. Az Enterprise (Nagyvállalati) CAL bővítményként kapható a Standard CAL-hoz. Ezért csak akkor van értelme Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencet vásárolnia, ha azzal megegyező számú Microsoft Exchange Server 2019 Standard CAL licenccel rendelkezik, vagy ugyanannyi Standard licencet is vásárol. Az eszközszintű és a felhasználószintű licencek rugalmasan kombinálhatók. Ezáltal a hozzáférési licencek számát és típusait vállalata és munkatársai igényeihez igazíthatja. Ne feledje, hogy minden egyes szerverhez saját Enterprise-licencet kell beszereznie. 

Enterprise-funkciók eszközfüggetlenül

Egy felhasználó már egy Exchange Server 2019 Standard CAL licenc birtokában is hozzáférhet olyan fontos funkciókhoz, mint az e-mail, a naptár vagy a címjegyék. Egy kiegészítő Enterprise-licenccel pedig további funkciók használatára nyílik lehetősége. A nagyszámú e-mail között történő kényelmes keresés érdekében az Exchange Server - a korábbi verzióival ellentétben - a keresési információkat és keresésindexelést alkalmazó Bing keresőmotort használja. Azok, akik telepítik a Skype for Business 2019 vagy Office 365 alkalmazást, a Cloud Voicemail segítségével használhatják a szoftver összes hangpostafunkcióját.

Az adatvesztés ellen, ami különféle okok miatt megtörténhet, az átgondolt adatveszteség-megelőzés (Data Loss Prevention" (DLP)) funkció nyújt védelmet. 
A megfelelő API-nak köszönhetően a meglévő víruskereső szoftver nagyon könnyen csatlakoztatható az e-mail-kezelőhöz. Nagyon fontos a felhasználók tanúsítványokon keresztül történő biztonságos hitelesítése, hiszen jogosulatlan személyeknek semmi keresnivalójuk a vállalati adatok környékén. 

Modern vállalati kommunikáció egyszerűen

A Microsoft Exchange Server 2019 több ponton is fejlődött. Többek között modernizált naptárrendszert kínál. Az Office 365-höz hasonlóan a naptármegosztás rendkívül könnyű. A komplex műveletek végrehajtását új adminisztrátori funkciók segítik. Közéjük tartoznak a PowerShell-parancsmagok (cmdlets) és a „Továbbítás mellőzése” (Do not Forward) funkció.

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencet megvásárló vállalatok az erőteljes kiszolgálórendszerek jobb támogatását is kihasználhatják. Sok felhasználó észlelni fogja a gyorsabb feladat-végrehajtást, mivel a szerver közvetlen elérésű memóriája most már akár 256 GB is lehet. A figyelemre méltó teljesítményoptimalizálás szerverenként akár 48 processzort is menedzsel. 

Annak érdekében, hogy a vállalati alkalmazottak napi munkája zökkenőmentes legyen, a szoftver globális címjegyzéket kínál könnyen kezelhető engedélyezett és tiltólistákkal. Az Outlook Web App által biztosított webes hozzáférés különösen akkor bizonyul hasznosnak, amikor a munkatársak nem helyhez kötött vállalati számítógépeket használnak. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL megvásárlása

Az Exchange Server 2019 számos licencelési opciót kínál. Vannak olyan szervelicencek, amelyeket a szerverszoftver összes futó példányához hozzá kell rendelni egy vállalati kiszolgálón. Az Enterprise kiadás, mivel akár 100 postafiókadatbázist is kezel, olyan nagyvállalatok számára készült, ahol nagyszámú postafiókadatbázisra van igény. 

A CAL-ok ügyféllicencek Az ügyféllicencek mindazon felhasználók számára szükségesek, akik különböző eszközökről szeretnének hozzáférni a szerverszoftverhez. Egy Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL megvásárlása gyakorlatilag bármely platformon vagy mobileszközön növeli a produktivitást. Ugyanakkor a vállalat adatai is védve vannak. Az Enterprise-funkciók választása esetén tovább csökkennek a vállalat kommunikációs költségei. A munkatársak számára egyszerűbbé válik a megfelelősségi (complience) követelmények teljesítése. Ez elsősorban az új archiválási és adatvédelmi funkcióknak köszönhető.

A Lizengo weboldalán minden vállalat egyszerűen beszerezheti az Exchange Server 2019 szükséges licenceit. 
A Lizengo munkatársai szívesen segítenek Önnek a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencre vonatkozó kérdései megválaszolásában. 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"

Támogatott kliensek:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

RAM:
legalább 4 GB
Grafikus kártya: n.a.
Hangkártya: n.a.
Merevlemez: n.a.
Képernyő: n.a.
Optikai meghajtó: n.a.

értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Utoljára megtekintett