Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL
16 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100608-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
Egy Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL különösen alkalmas olyan vállalati... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"

Egy Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL különösen alkalmas olyan vállalati alkalmazottak számára, akik utazás közben vagy otthonról kívánják elérni a vállalat adatait. Az Enterprise (Nagyvállalati) CAL bővítményként kapható a Standard CAL-hoz. Ezért csak akkor van értelme Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencet vásárolnia, ha azzal megegyező számú Microsoft Exchange Server 2019 Standard CAL licenccel rendelkezik, vagy ugyanannyi Standard licencet is vásárol. Az eszközszintű és a felhasználószintű licencek rugalmasan kombinálhatók. Ezáltal a hozzáférési licencek számát és típusait vállalata és munkatársai igényeihez igazíthatja. Ne feledje, hogy minden egyes szerverhez saját Enterprise-licencet kell beszereznie. 

Enterprise-funkciók eszközfüggetlenül

Egy felhasználó már egy Exchange Server 2019 Standard CAL licenc birtokában is hozzáférhet olyan fontos funkciókhoz, mint az e-mail, a naptár vagy a címjegyék. Egy kiegészítő Enterprise-licenccel pedig további funkciók használatára nyílik lehetősége. A nagyszámú e-mail között történő kényelmes keresés érdekében az Exchange Server - a korábbi verzióival ellentétben - a keresési információkat és keresésindexelést alkalmazó Bing keresőmotort használja. Azok, akik telepítik a Skype for Business 2019 vagy Office 365 alkalmazást, a Cloud Voicemail segítségével használhatják a szoftver összes hangpostafunkcióját.

Az adatvesztés ellen, ami különféle okok miatt megtörténhet, az átgondolt adatveszteség-megelőzés (Data Loss Prevention" (DLP)) funkció nyújt védelmet. 
A megfelelő API-nak köszönhetően a meglévő víruskereső szoftver nagyon könnyen csatlakoztatható az e-mail-kezelőhöz. Nagyon fontos a felhasználók tanúsítványokon keresztül történő biztonságos hitelesítése, hiszen jogosulatlan személyeknek semmi keresnivalójuk a vállalati adatok környékén. 

Modern vállalati kommunikáció egyszerűen

A Microsoft Exchange Server 2019 több ponton is fejlődött. Többek között modernizált naptárrendszert kínál. Az Office 365-höz hasonlóan a naptármegosztás rendkívül könnyű. A komplex műveletek végrehajtását új adminisztrátori funkciók segítik. Közéjük tartoznak a PowerShell-parancsmagok (cmdlets) és a „Továbbítás mellőzése” (Do not Forward) funkció.

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencet megvásárló vállalatok az erőteljes kiszolgálórendszerek jobb támogatását is kihasználhatják. Sok felhasználó észlelni fogja a gyorsabb feladat-végrehajtást, mivel a szerver közvetlen elérésű memóriája most már akár 256 GB is lehet. A figyelemre méltó teljesítményoptimalizálás szerverenként akár 48 processzort is menedzsel. 

Annak érdekében, hogy a vállalati alkalmazottak napi munkája zökkenőmentes legyen, a szoftver globális címjegyzéket kínál könnyen kezelhető engedélyezett és tiltólistákkal. Az Outlook Web App által biztosított webes hozzáférés különösen akkor bizonyul hasznosnak, amikor a munkatársak nem helyhez kötött vállalati számítógépeket használnak. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL megvásárlása

Az Exchange Server 2019 számos licencelési opciót kínál. Vannak olyan szervelicencek, amelyeket a szerverszoftver összes futó példányához hozzá kell rendelni egy vállalati kiszolgálón. Az Enterprise kiadás, mivel akár 100 postafiókadatbázist is kezel, olyan nagyvállalatok számára készült, ahol nagyszámú postafiókadatbázisra van igény. 

A CAL-ok ügyféllicencek Az ügyféllicencek mindazon felhasználók számára szükségesek, akik különböző eszközökről szeretnének hozzáférni a szerverszoftverhez. Egy Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL megvásárlása gyakorlatilag bármely platformon vagy mobileszközön növeli a produktivitást. Ugyanakkor a vállalat adatai is védve vannak. Az Enterprise-funkciók választása esetén tovább csökkennek a vállalat kommunikációs költségei. A munkatársak számára egyszerűbbé válik a megfelelősségi (complience) követelmények teljesítése. Ez elsősorban az új archiválási és adatvédelmi funkcióknak köszönhető.

A Lizengo weboldalán minden vállalat egyszerűen beszerezheti az Exchange Server 2019 szükséges licenceit. 
A Lizengo munkatársai szívesen segítenek Önnek a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 User CAL licencre vonatkozó kérdései megválaszolásában. 

Támogatott kliensek:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

RAM:
legalább 4 GB
Grafikus kártya: n.a.
Hangkártya: n.a.
Merevlemez: n.a.
Képernyő: n.a.
Optikai meghajtó: n.a.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat