Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL

  • : 100610-HU
  • : Microsoft
16 000 Ft

Ár ÁFÁ-val

Készleten van

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • könnyebb együttműködés nagyvállalati szinten
  • kibővített archiválási funkciók
  • modern adatvédelmi megoldások
  • licenc irodai eszközök számára
  • böngészőben futó Outlook alkalmazás
  • 100610-HU

Az Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL ideális megoldás egy adott vállalati számítógéphez. Ezzel a hozzáférési licenccel a vállalati számítógépek elérhetik az Exchange Server e-mail-kezelő szoftverét. Ez a licenc a 2019-es verzió Enterprise CAL bővítménye. Az Exchange Server Standard verziójánál minden számítógéphez kiegészítő eszközlicencre van szükség. Ezenkívül a vállalati szerverhez be kell szerezni az Enterprise változat szerverlicencét is. Ha mindezek a követelmények teljesülnek, az Exchange Serverrel végzett munka összeségében növeli a vállalati irodák produktivitását mert egyszerűsíti a kommunikációs utakat.

Több, mint egy e-mail-kezelő

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlása aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat munkatársai egyszerűbben kezelhessék az információkat. Az aktivált hozzáférési licenccel rendelkező számítógépről a felhasználók több e-mail fiókot is elérhetnek a böngésző vagy az Outlook segítségével. Az üzenetek állandóan szinkronizálva, illetve a beállításoknak megfelelően rendezve vannak. Emellett a cég naptáradatai, találkozói és címjegyzékei egyszerűen megoszthatók a munkatársak között. Az engedélyek hozzárendeléséhez különböző szerepkörök és felhasználói csoportok hozhatók létre. 

Az Enterprise kiadásban a naplózás felhasználónként vagy terjesztési listánként történik, nem pedig adatbázisonként. Emellett a napló visszafejtése is lehetséges.Az adatmegőrzési szabályokat Ön határozhatja meg. A helyi archiválás és helyi visszatartás funkciókat a megfelelő Outlook verziókkal lehet használni. Azok az eszközök, amelyekre telepítették az Exchanger Servert a Microsoft információvédelmi és információszabályozási (Information Protection and Control, IPC) megoldások előnyeit is élvezik. Az ezek által biztosított átvitelvédelmi szabályok, valamint az Outlook védelmi szabályai és a tartalomvédelmi szolgáltatások (Information RightsManagement (IRM)) még egyszerűbbé teszik az adatvédelmet. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlása

Az Exchange Server egy bevált szoftverrendszer, amelynek 2019-es verziója számos új funkciót kínál. Sok vállalati munkatárs értékelni fogja az intelligens üzenetszűrőt (message filter (IMF)) és a SmartScreen szűrőt. Annak érdekében, hogy a központi e-mail tárhely megfeleljen a mai biztonsági követelményeknek, az Exchange Server készítői számos részleten javítottak az előző verzióhoz képest. Az új spamszűrő mellett az SSD-meghajtók könnyen használhatók ideiglenes tárolóként. A felhasználók hitelesítése tanúsítványokon keresztül történik. A vállalati hálózatban már integrált víruskereső szoftver könnyen csatlakoztatható az Exchange Serverhez. Egy nagyvállalat dolgozói számára rendkívül praktikusak a globális címjegyzék engedélyezett- és tiltólistái. Egy probléma felmerülése esetén az integrált adatveszteség-megelőzés funkció megvédi a vállalatot az adatvesztéstől. 

Hozzáférési licencek vásárlása a Lizengonál

A Microsoft Exchange Server 2019 vállalatoknál történő használatához szerverpéldányonként egy licenc szükséges. Ezen túlmenően a kliensekhez is szükség van licencekre. Ezeket a hozzáférési licenceket CAL-nak (client access license), azaz ügyfélhozzáférési licencnek hívják. Léteznek felhasználószintű és eszközszintű hozzáférési licencek. Mindkét változat a kívánt módon kombinálható. Ezenkívül alkalmanként használhatók még az úgynevezett külső csatlakozó (ExternalConnector (EC)) licencek is, amelyekkel külső felhasználók, például ügyfelek vagy beszállítók tudnak ideiglenesen hozzáférni a vállalat saját Exchange szerveréhez. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlásához a Lizengo a megfelelő hely. Itt a kívánt mennyiségben, közvetlenül megvásárolhatja az eredeti licenceket, amelyekhez letöltéssel jut hozzá. Kínálatunkban megtalálja a vállalati számítógépekhez szükséges egyéb szoftvereket is. Végül is a Windows egyes funkciói egymásra épülnek. A Skype például az Exchange Server összes hangposta funkciójának használatához szükséges. Egy Office 365 előfizetés számos Outlook-funkció kezelését megkönnyíti. 
A Lizengo hozzáértő munkatársai bármilyen kérdésben szívesen segítenek, ha Ön a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlásán gondolkodik. 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL"

Támogatott e-mail szoftver:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

Támogatott böngészők a webalapú Outlookhoz:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari és Edge

RAM:
legalább 4 GB

Grafikus kártya: n.a.

Hangkártya: n.a.

Merevlemez: n.a.

Képernyő: n.a.

Optikai meghajtó: n.a.

értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Utoljára megtekintett