Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL
16 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100610-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL ideális megoldás egy adott vállalati... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"

Az Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL ideális megoldás egy adott vállalati számítógéphez. Ezzel a hozzáférési licenccel a vállalati számítógépek elérhetik az Exchange Server e-mail-kezelő szoftverét. Ez a licenc a 2019-es verzió Enterprise CAL bővítménye. Az Exchange Server Standard verziójánál minden számítógéphez kiegészítő eszközlicencre van szükség. Ezenkívül a vállalati szerverhez be kell szerezni az Enterprise változat szerverlicencét is. Ha mindezek a követelmények teljesülnek, az Exchange Serverrel végzett munka összeségében növeli a vállalati irodák produktivitását mert egyszerűsíti a kommunikációs utakat.

Több, mint egy e-mail-kezelő

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlása aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat munkatársai egyszerűbben kezelhessék az információkat. Az aktivált hozzáférési licenccel rendelkező számítógépről a felhasználók több e-mail fiókot is elérhetnek a böngésző vagy az Outlook segítségével. Az üzenetek állandóan szinkronizálva, illetve a beállításoknak megfelelően rendezve vannak. Emellett a cég naptáradatai, találkozói és címjegyzékei egyszerűen megoszthatók a munkatársak között. Az engedélyek hozzárendeléséhez különböző szerepkörök és felhasználói csoportok hozhatók létre. 

Az Enterprise kiadásban a naplózás felhasználónként vagy terjesztési listánként történik, nem pedig adatbázisonként. Emellett a napló visszafejtése is lehetséges.Az adatmegőrzési szabályokat Ön határozhatja meg. A helyi archiválás és helyi visszatartás funkciókat a megfelelő Outlook verziókkal lehet használni. Azok az eszközök, amelyekre telepítették az Exchanger Servert a Microsoft információvédelmi és információszabályozási (Information Protection and Control, IPC) megoldások előnyeit is élvezik. Az ezek által biztosított átvitelvédelmi szabályok, valamint az Outlook védelmi szabályai és a tartalomvédelmi szolgáltatások (Information RightsManagement (IRM)) még egyszerűbbé teszik az adatvédelmet. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlása

Az Exchange Server egy bevált szoftverrendszer, amelynek 2019-es verziója számos új funkciót kínál. Sok vállalati munkatárs értékelni fogja az intelligens üzenetszűrőt (message filter (IMF)) és a SmartScreen szűrőt. Annak érdekében, hogy a központi e-mail tárhely megfeleljen a mai biztonsági követelményeknek, az Exchange Server készítői számos részleten javítottak az előző verzióhoz képest. Az új spamszűrő mellett az SSD-meghajtók könnyen használhatók ideiglenes tárolóként. A felhasználók hitelesítése tanúsítványokon keresztül történik. A vállalati hálózatban már integrált víruskereső szoftver könnyen csatlakoztatható az Exchange Serverhez. Egy nagyvállalat dolgozói számára rendkívül praktikusak a globális címjegyzék engedélyezett- és tiltólistái. Egy probléma felmerülése esetén az integrált adatveszteség-megelőzés funkció megvédi a vállalatot az adatvesztéstől. 

Hozzáférési licencek vásárlása a Lizengonál

A Microsoft Exchange Server 2019 vállalatoknál történő használatához szerverpéldányonként egy licenc szükséges. Ezen túlmenően a kliensekhez is szükség van licencekre. Ezeket a hozzáférési licenceket CAL-nak (client access license), azaz ügyfélhozzáférési licencnek hívják. Léteznek felhasználószintű és eszközszintű hozzáférési licencek. Mindkét változat a kívánt módon kombinálható. Ezenkívül alkalmanként használhatók még az úgynevezett külső csatlakozó (ExternalConnector (EC)) licencek is, amelyekkel külső felhasználók, például ügyfelek vagy beszállítók tudnak ideiglenesen hozzáférni a vállalat saját Exchange szerveréhez. 

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlásához a Lizengo a megfelelő hely. Itt a kívánt mennyiségben, közvetlenül megvásárolhatja az eredeti licenceket, amelyekhez letöltéssel jut hozzá. Kínálatunkban megtalálja a vállalati számítógépekhez szükséges egyéb szoftvereket is. Végül is a Windows egyes funkciói egymásra épülnek. A Skype például az Exchange Server összes hangposta funkciójának használatához szükséges. Egy Office 365 előfizetés számos Outlook-funkció kezelését megkönnyíti. 
A Lizengo hozzáértő munkatársai bármilyen kérdésben szívesen segítenek, ha Ön a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 Device CAL megvásárlásán gondolkodik. 

Támogatott e-mail szoftver:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 for Mac
Outlook 2013
Outlook for Mac for Office 365

Támogatott böngészők a webalapú Outlookhoz:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari és Edge

RAM:
legalább 4 GB

Grafikus kártya: n.a.

Hangkártya: n.a.

Merevlemez: n.a.

Képernyő: n.a.

Optikai meghajtó: n.a.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat