Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Word 2019

Microsoft Word 2019
30 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100523-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Ha szövegszerkesztésről van szó, a Microsoft Word még mindig az első helyen áll,... több

Termékinformációk: "Microsoft Word 2019"

Ha szövegszerkesztésről van szó, a Microsoft Word még mindig az első helyen áll, és ez elmondható az új Microsoft Word 2019-ről is, amely az elődjei hasznos funkcióinak megőrzése mellett számos célzott fejlesztést is tartalmaz. Akárcsak a korábbi verziókban, a Word-termékcsalád legújabb tagjában is minden a szövegek létrehozása és formázása körül forog. Fontos megjegyezni azonban, hogy a szövegszerkesztő jelenlegi verzióját hivatalosan csak a Windows 10 támogatja.

A számos különféle témájú sablonnak köszönhetően a kezdők is gyorsan létrehozhatnak professzionális megjelenésű számlákat, üzleti leveleket, pályázati dokumentumokat vagy kreatív születésnapi meghívókat. A lehetőségeket rengeteg rajzfunkció és grafikus eszköz teszi teljessé, hogy semmi se korlátozza a felhasználók kreativitását. A Microsoft Word 2019-es kiadásának fő attrakciói azonban kétségtelenül a SmartArt-ábrák, amelyekkel kiváló minőségű és hatásos grafikákat lehet készíteni a bemutatókhoz.

Új verzió, új külső
A legújabb Word-verzióban a Microsoft új köntösbe öltözteti a felhasználói felületet. A Word 2016-ból ismerős menüszalag továbbra is a Windows 10 dizájnjához és színsémáihoz igazodik, ugyanakkor jóval egyszerűbbé vált, és csak a leggyakrabban használt funkciókra korlátozódik. 

Azok a felhasználók, akik ezt a leegyszerűsített külsőt túl minimalistának találják, az új Word-verzióban is használhatják a korábban megszokott menüszalagot, vagy saját preferenciáik szerint is konfigurálhatják a felhasználói felületet. Ezzel együtt az érintőpárnával és a tollal való kezelés is egyszerűbbé vált. Különös figyelmet érdemel az újonnan hozzáadott nyomásérzékenység, ami sokkal kényelmesebbé és intuitívabbá teszi a munkát az olyan mobileszközökön, mint a Microsoft Surface.

Hatékonyabb közös munka
Az asztali szoftver Microsoft Cloud felhőszolgáltatással való opcionális összekapcsolása számtalan lehetőséget biztosít a csapatmunkához. Ingyenes Microsoft-fiókján keresztül néhány kattintással kollégáit és barátait is meghívhatja, hogy közösen dolgozzanak egy dokumentumon, a változások és a megjegyzések valós idejű átvitelével. A Microsoft által kínált csomag szolgáltatásait további kényelmi funkciók egész sora – például a javított helyesírás-ellenőrző, a korrektúrához használható felolvasási mód, és végül, de nem utolsósorban a Diktálás beszédbeviteli funkció – teszi teljessé.

Microsoft Word 2019 önálló licenc előfizetési díj nélkül
Míg a Microsoft az Office 365 esetében az előfizetéses modellt alkalmazza, melynél a használatért éves díjat kell fizetni, a Microsoft Word 2019 önálló licenccel vásárolható meg. Így a licenctulajdonos idő- és funkcionális korlátozások nélkül használhatja a szoftvert. Az amerikai szoftveróriás ezzel számos kereskedelmi és privát ügyfele kérésére reagál, akik a Microsoft Wordhöz hasonló Office-termékeket továbbra is a felhőhöz való kötelező kapcsolódás és előfizetési kötelezettség nélkül szeretnék használni.

PlatformWindows 10
ProcesszorLegalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – ennél sokkal gyorsabb processzor ajánlott
MemóriaLegalább 2 GB RAM (32 bit / 64 bit), 4 GB RAM javasolt (32 bit / 64 bit)
VideokártyaDirectX 9-kompatibilis videokártya (minimum) WDDM 1.0-illesztőprogrammal, DirectX 10-kompatibilis videokártya (optimális)
Hangkártyan/a
MerevlemezLegalább 16 GB szabad lemezterület a telepítési meghajtón (32 bit), 20 GB szabad lemezterület (64 bit)
Megjelenítő800 x 600 pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Word 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Word 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat