Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise User CAL
15 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100544-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL segítségével egy meghatározott munkatárs... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"

Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL segítségével egy meghatározott munkatárs kihasználhatja a jobb e-mail kommunikációt biztosító szerverszoftver funkcióit. Ez egy hozzáférési licenc az Exchange Enterprise-verzióhoz: az Exchange Standard CAL bővítője. Az eszközszintű ügyféllicenccel ellentétben egy személy számára biztosít hozzáférési jogosultságokat. A kibővített funkciók igénybevételéhez a Standard CAL (ügyféllicenc) kiegészítéseként minden felhasználó számára be kell szerezni egy Enterprise ügyféllicencet. A vásárlás előtt azonban figyelembe kell venni, hogy a hozzáférési licencek verzióspecifikusak. Az ügyféllicenc verzióját tehát úgy kell megválasztani, hogy az megegyezzen a szerverlicenc verziójával, vagy annál magasabb legyen.

Az Exchange Server 2016 licencelési modellje két összetevőből áll: a szerverlicencek a szerverszoftver licencelésére szolgálnak, míg az ügyfél hozzáférési licencek ("Client Access Licenses") a szerverszoftverhez való hozzáférést biztosítják. Az Exchange Server minden futó példányához saját szerverlicenc szükséges. Futó példánynak számít a szerverszoftver RAM-ba történő minden egyes betöltése mind fizikai, mind pedig virtuális operációs környezet esetén. 

Az Exchange Server 2016 Enterprise jellemzői

A kisvállalatok számára általában elegendő az Exchange Server 2016 Standard Edition, amely legfeljebb 5 postaláda-adatbázist támogat. Az Exchange Server 2016 Enterprise Edition telepítésével azonban 100 postaláda-adatbázis is használható, így a nagyobb vállalatok általában ezt a változatot használják.

Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL licenccel a felhasználó hozzáférhet az e-mailhez, naptárhoz, kapcsolatkezeléshez és feladatütemezéshez kapcsolódó különböző funkciókhoz. Ez magában foglalja az Outlook használatát a böngészőben (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari vagy Edge). Egy Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL jogosultságot biztosít a megfelelő alkalmazások használatához. A főpostafiók mellett több postafiók is integrálható. Emellett használhatók a szerepköralapú hozzáférés-vezérlés (role-based access control (RBAC)) nyújtotta lehetőségek is. A folyamatok dokumentálása felhasználó-alapú és igény szerint titkosítható. Az egyesített üzenetküldési szolgáltatásokkal (unified messaging) különböző eszközökön kombinálva használhatunk hangüzeneteket és e-maileket. Az Outlook Voice Access segítségéval az e-mailek egy tetszőleges telefonon keresztül meghallgathatók. Egy Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL továbbá hozzáférést biztosít az integrált archiváló és biztonsági mentési opciókhoz is, amelyek védelmet nyújtanak az adatvesztés ellen. 

Eredeti szoftver és a legjobb szolgáltatás

A vállalatoknak biztonságos és megbízható számítógépes programokra van szükségük. Az Exchange Server 2016 egyszerűsített architektúrát, automatikus javításokat és gyorsabb helyreállítási lehetőségeket kínál. A szoftver egyszerűsíti a vállalatok munkafolyamatait, mert a dokumentumok szerkesztéséhez és megosztásához már nem kell elhagyni az Outlookot.

A Lizengonál eredeti szoftvereket szerezhet be az üzleti folyamatok kezeléséhez. A hasznos és jól bevált szerver- és kliensszoftverek a vásárlás után könnyen letölthetők és a licencelésnek köszönhetően készen állnak a használatra. A Lizengo csapata szívesen ad tanácsot a megfelelő licenc kiválasztásához. Ha az Exchange Server 2016 Enterprise 1 User CAL telepítésével kapcsolatban kérdései vannak, örömmel állunk rendelkezésére chaten, telefonon vagy e-mailben. 

Processzor: 
x64 alapú Intel-processzor

RAM: 
Az Exchange-szerep "postafiókhoz" legalább 8 GB
Az Exchange-szerep "Edge-Transport" esetében legalább 4 GB

Merevlemez: 
legalább 30 GB az Exchange telepítőmeghajtóján, 
500 MB minden egyesített üzenetküldési nyelvi csomaghoz
200 MB a rendszermeghajtón,
egy meghajtó legalább 500 MB szabad hellyel a várólista adatbázis számára 

Meghajtó:
DVD-ROM meghajtó 

Képernyőfelbontás:
1024 x 768 Pixel vagy nagyobb

Adatformátum:
NTFS fájlrendszerként formázott partíciók

Operációs rendszer:
Windows Server 2012 és Windows Server 2012 R2
Windows Server 2016

Keretrendszer: 
.NET Framework 4.7.1 vagy .NET Framework 4.6.2

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat