Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL
15 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100546-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL egy adott számítógépre vonatkozó hozzáférési... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"

Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL egy adott számítógépre vonatkozó hozzáférési licenc. A munkatársak erről a meghatározott számítógépről érhetik el az Exchange Server funkcióit, azaz a kommunikációs program Enterprise verzióját. Ez az Exchange Standard verziójának kiterjesztése. Mivel ebben az esetben a hozzáférési jogosultság egy számítógéphez van kötve, a felhasználók számára nem kell saját ügyféllicencet beszerezni. A bővített funkciók használatához azonban minden vállalati eszköznek szüksége van saját Enterprise CAL licencre a Standard CAL mellett. Az eszközclicenc verziójának meg kell egyeznie a szerverlicenc verziójával, vagy annál magasabbnak kell lennie. 

Exchange Server a vállalati számítógépen

Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL az Exchange Server egy példányának telepítését teszi lehetővé. Azaz: a szerverszoftver a számítógép RAM-jába kerül be. Minden aktív példányhoz szükség van egy megfelelő szerverlicencre. Az Exchange Server 2016 licencelési modellje két összetevőből áll: a szerverlicenc engedélyezi a program használatát a szerveren, az ügyféllicenc ("Client Access License" = hozzáférési licence) pedig egy olyan számítógépen, amely nem szerver. 

Biztonságos megosztás és kommunikáció

Az Exchange Server 2016 egy olyan elterjedt üzleti szoftver, amelyet biztonságossága és megbízhatósága miatt számos vállalat használ. Letisztult felhasználói felületének és a hasznos funkcióknak köszönhetően sok feladatot felgyorsít a korábban megszokotthoz képest. A felhasználók például a kapott dokumentumokat közvetlenül az Outlookban szerkeszthetik, vagy szövegeket oszthatnak meg anélkül, hogy az e-mail programra kellene átváltaniuk. Az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL révén elérhetővé válnak az Exchange Server 2016 automatizált javításai és helyreállítási opciói. Az "Exchange Online Protection" pedig további védelmet nyújt a vírusok és a levélszemét ellen. 

Az Enterprise verzió praktikus funkciói

Az Exchange Server 2016 Standard verzión túlmutatva az Enterprise-Add-on akár 100 postaláda-adatbázist is képes támogatni. Emiatt a vállalatok ezt a verziót részesítik előnyben. A fő postafiók mellett az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL több postafiók integrálását és böngészőn keresztül az Outlookban történő használatát is lehetővé teszi. A tudásmenedzsmenthez elengedhetetlen a kommunikációs folyamatok pontos és egyszerű dokumentációja. Azoknál a vállalatoknál, ahol a hagyományos telefonhívások fontos szerepet játszanak, az egységesített üzenetküldés (Unified Messaging) nagyon hasznos lehet. Ez a hangüzenetek és e-mailek kombinálását nyújtja. Ennek keretében például a munkatársak telefonon keresztül hallgathatják meg az e-mailek tartalmát. A vállalati felhasználók természetesen hozzáférést kapnak a szoftver archívumához, valamint az adatvesztést megakadályozó biztonsági mentési funkciókhoz.

Az Exchange Server licencek megvásárlása

A közép- és nagyvállalatok különböző módon profitálhatnak az Exchange Server nyújtotta megoldásokból. A szoftverrel hatékonyabb, biztonságosabb és könnyebben érthető az e-mail kommunikáció. Ha van olyan vállalati számítógép, amelyről több munkatárs használja a vállalati e-maileket, a Device CAL jó választás. Így az alkalmazottaknak nem kell újra és újra bejelentkezniük a saját ügyféllicenc (User CAL) alapján létrehozott ügyfélfiókjaikba. Ha problémái adódnak, megbízható csapatunk szívesen segít Önnek. De a Lizengo munkatársai az Exchange Server 2016 Enterprise 1 Device CAL termékkel kapcsolatban felmerült kérdései esetén is örömmel állnak rendelkezésére. 

Processzor: 
x64 alapú Intel-processzor

RAM: 
Az Exchange-szerep "postafiókhoz" legalább 8 GB
Az Exchange-szerep "Edge-Transport" esetében legalább 4 GB

Merevlemez: 
legalább 30 GB az Exchange telepítőmeghajtóján, 
500 MB minden egyesített üzenetküldési nyelvi csomaghoz
200 MB a rendszermeghajtón,
egy meghajtó legalább 500 MB szabad hellyel a várólista adatbázis számára 

Meghajtó:
DVD-ROM meghajtó 

Képernyőfelbontás:
1024 x 768 Pixel vagy nagyobb

Adatformátum:
NTFS fájlrendszerként formázott partíciók

Operációs rendszer:
Windows Server 2012 és Windows Server 2012 R2
Windows Server 2016

Keretrendszer: 
.NET Framework 4.7.1 vagy .NET Framework 4.6.2

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Enterprise Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat