Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs
176 300 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100108-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licenc megvásárlásával létrehozhatja... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licenc megvásárlásával létrehozhatja hálózatát.

A modern vállalati világban a hatékonyan és rugalmasan kezelhető adminisztrációs és kommunikációs rendszerek döntő előnyöket biztosítanak. Ezért a kis- és a középvállalatok számára elengedhetetlen a precíz és hatékony folyamatirányítás. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard kiadása pontosan ezen cégek igényeit elégíti ki: belső és külső interfészként átfogó módon összekapcsolja egymással az alkalmazottakat, a projektcsoportokat, és akár a különböző telephelyen működő részlegeket.

A széles funkcióspektrumot felölelő szoftvert úgy tervezték, hogy megbízhatóan támogassa a felhasználókat a mindennapi munkában. Ez többek között magában foglalja a névjegyek, találkozók és a feladatok közös kezelését, vagy az e-mail forgalom átfogó adminisztrációját és lebonyolítását. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licencet beszerző cégek napi szinten profitálhatnak a különböző vállalati egységek produktívabb és eredményesebb együttműködéséből.

Platformokon átívelő csoportmunka

A Microsoft Exchange Server középpontjában továbbra is a „postafiók" áll. Mind az Outlook Web App, mind pedig az intuitívan kezelhető, Androidon és iOS-on futtatható Outlook alkalmazások biztosítják az optimális kommunikációt a különböző platformok között. Ezen túlmenően a szoftver intelligens szűrőtechnológiát kínál. Ez elemzi a felhasználó egyéni munkamódszerét, amelyet a speciális beállítások szerint, például a valóban releváns üzenetek kiszűrésével támogat. Ezt egészíti ki a OneDrive for Business, amely minden eszközön lehetővé teszi az adatok valós időben történő szerkesztését és frissítését.

Magas szintű biztonság az intelligens mechanizmusoknak köszönhetően

Az egyre szaporodó webes támadások korában a biztonság alapvető vállalati igény. A Microsoft Exchange Server ezen a téren is támogatást biztosít. Míg a SmartScreen technológiának és az intelligens üzenetszűrőnek (IMF) köszönhetően a levélszemétszűrő feltartóztatja a potenciális kártevőket, egy integrált víruskereső API-n keresztül könnyen a szoftverhez kapcsolhatja más gyártók víruskeresőit. Az adatveszteség-megelőzés (Data Loss Prevention (DLP)) funkció emellett megakadályozza, hogy bizalmas céges adatok illetéktelenekhez jussanak. Az ismert hibákat kiküszöbőlő és új funkciókat beemelő negyedéves frissítések révén a 2016-os verzió még nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt a felhasználóinak.

Hogyan történik a Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licencelés?

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licencet megvásárló cégek olyan eszközt kapnak, amely lehetővé teszi a rugalmas licenctervezést és ezáltal a költségoptimalizálást. A device CAL olyan eszközszintű ügyfélhozzáférési licenc, amely egyetlen eszközhöz van társítva. Ez lehet asztali számítógép, notebook vagy mobil eszköz.

Egy eszközszintű ügyfélhozzáférési licenccel az adott eszközön tetszőleges számú felhasználó férhet a szoftverhez. Ezért ez az opció ideális olyan munkaállomásokon, amelyet különböző munkatársak rendszeresen használnak. A testreszabott szoftverrendszer kialakítása érdekében az eszközszintű CAL licencek szabadon kombinálhatók a felhasználószintű CAL licencekkel .

A vállalatok nem csak egyenként, hanem kedvező áron, 10 darabos licenccsomagokban is megvásárolhatják a lizengónál a Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licencet. Ha Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL licencet kíván vásárolni, átfogó tanácsadással állunk rendelkezésére az optimális licenckombináció összeállításához.

Fontos: ez az ajánlat kizárólag a Microsoft Exchange Server 2016 Standard eszközszintű ügyfélfelhasználási licenceire (device CALS) vonatkozik. A szoftvert magát, amely a lizengónál szintén

PlatformWindows
Operációs rendszerWindows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM vagy újabb), Windows Server 2012 Standard és Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter, Windows Server 2016 Standard és Datacenter
Processzorx64 architektúrájú Intel-processzor, AMD-processzor AMD64-platform támogatással
RAMLegalább 8 GB
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
MerevlemezA telepítéséhez a használt meghajtón legalább 30 GB lemezterületre, az egyesített üzenetküldési nyelvi csomaghoz (Unified Messaging Language Pack) csomagonként további 500 MB-ra van szükség. Emellett legalább 500 MB szabad tárhely szükséges a várólista adatbázis számára.
Kijelző1024 x 768 Pixel (minimum)
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD telepítéséhez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard Device CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat