Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs
176 300 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100107-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Mivel a megvásárolt Microsoft Exchange Server 2016 önmagában még nem teszi elérhetővé a program... több

Termékinformációk: "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs"

Mivel a megvásárolt Microsoft Exchange Server 2016 önmagában még nem teszi elérhetővé a program funkcióit, minden munkatárs vagy felhasználó számára be kell szerezni egy Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL licencet. Ezzel a licenccel válik elérhetővé az Exchange Server 2016 összes szolgáltatása a használni kívánt eszköztől függetlenül. Ez azt jelenti, hogy ez a termék egy adott személyhez kötött, eszközfüggetlen licenc. Annak függvényében, hogy egy vállalatnak hány ilyen licencre van szüksége, vásárolható egy darab CAL vagy több darabos licenccsomag.

A számtalan funkcióhoz való hozzáférés mindig garantált

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL licencet beszerző felhasználók korlátlan hozzáférést kapnak az Exchange Server 2016 Standard valamennyi funkciójához.
Ez magában foglalja az e-mailezést, a feladat- és naptárkezelést, valamint a Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox és Edge böngészőkön támogatott Outlook Webb App használatát. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL licenc egyaránt használható az Outlookhoz és az Outlook Web Apphoz. A felhasználó így hozzáfér a webes postafiókokhoz és a szerepköralapú hozzáférés-vezérlés (role-based access control (RBAC)) funkcióihoz. Lehetősége van a keresést több postafiókra kiterjeszteni, naplózhat a Pro-adatbázisban, továbbá standard és egyéni adatmegőrzési szabályokat alkalmazhat.

Vásároljon Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL licencet a hatékony és biztonságos kommunikáció érdekében

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL beszerzésével a vállalatok hatékony és biztonságos kommunikációs rendszert építhetnek ki a munkatársaik számára. A Microsoft Exchange Server 2016 Standard összekapcsolja az alkalmazottakat, támogatja a folyamatirányítást és interfészként működik a belső és külső kommunikációhoz. A szoftvert kis- és középvállalatok számára tervezték, és jelentős mértékben csökkenti a biztonságos kommunikációhoz szükséges idő- és energiaráfordítást.

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard számtalan előnyt kínál

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL licencet beszerző felhasználók korlátlanul kihasználhatják az Exchange Server 2016 Standard által nyújtott előnyöket.
Ebben az összefüggésben meg kell említeni többek között a program áttekinthető architektúráját. A gyors keresés már több ezer alkalommal bizonyított a mindennapi felhasználás során. Ezenkívül a szoftver fejlett felügyeleti funkciókkal támogatja az e-mail forgalom folyamatait, és ezáltal magas szintű biztonságot nyújt.Az adatveszteség-megelőzés (DLP) funkció szintén a program szerves része. Az Outlook új felülete minden eszközön még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a használatot. A szoftver ugyanolyan jól használható okostelefonon, mint táblagépen és személyi számítógépen.

Maximális produktivitás és ellenőrzés

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL az Exchange Server 2016-tal közösen a legmagasabb szintű rugalmasságot és átláthatóságot nyújtja, ami a vállalaton belül hozzájárul a produktivitás növeléséhez. A teljesítményjavulás és a folyamatoptimalizálás révén a vállalatok költséget csökkenthetnek és időt takaríthatnak meg, így versenyképességük erősödik.

Processzorx64 Intel processzor, AMD64 processzor
RAMa telepített szerepkörtől függően: postaláda kiszolgáló: legalább 8 GB, biztonsági kiszolgáló legalább 4 GB
Lapozófájlbeépített fizikai memória plusz 10 MB
Merevlemeza telepítéshez 30 GB, minde telepített Unified Messaging nyelvcsomagonként 500 MB, 200 MB szabad tárhely a rendszermeghajtón, legalább 500 MB szabad tárhely a várólista adatbázis számára
Operációs rendszerpostaláda- vagy biztonsági kiszolgálói szerepkör: Windows Server 2012 vagy 2012 R2 a Standard vagy Datacenter verzióban Felügyeleti eszközök: Windows Server 2012 vagy 2012 R2 a Standard vagy Datacenter verzióban, 10 64-Bit vagy Windows 81. 64-Bit
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat