Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs
285 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100596-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs licenc tíz személy részére biztosít hozzáférést a... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"

A Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs licenc tíz személy részére biztosít hozzáférést a Windows Server által nyújtott szolgáltatásokhoz. Ugyanúgy egy ügyféllicencre van szükség az operációs rendszer Standard Edition verziójához, mint a DataCenter Edition verzióhoz. A felhasználói licenc tulajdonosa különböző eszközökről, például egy irodai számítógépről vagy a vonaton ülve egy notebookról érheti el a Windows Servert. Ennek értelmében ezek az ügyféllicencek (User CALs) különösen olyan munkatársak esetében hasznosak, akik nem csak asztali számítógépet használnak. Ha például egy vállalatnak sok olyan alkalmazottja van, akik otthonról dolgoznak vagy gyakran vannak üzleti úton, érdemes megfontolni az ügyféllicencek használatát az eszközszintű licencek helyett. 

Biztonságos szerverkörnyezet vállalatok számára

A Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs licencek a Windows Defender Komplex veszélyforrások elleni védelmet (Advanced Threat Protection (ATP)) használják. A Windows Server 2019 ezen funkciója a tárterület és a rendszermag ellen intézett támadásokat fedi fel. Egy ilyen támadásnál aktiválódnak a platformszenzorok és megakadályozható a kártékony fájlok telepítése. A Windows Server 2019 másik hasznos biztonsági funkciója a Windows Defender ATP Exploit Guard - a biztonsági rés kiaknázása elleni védelem. Négy komponensből áll, amelyek védelmet nyújtanak a támadási vektorok ellen és blokkolják a tipikus kártevőviselkedéseket. A támadási felület csökkentése (Attack Surface Reduction (ASR)) technika révén a vállalatok kiküszöbölhetik, hogy a kártevők elérjék az alkalmazottak számítógépeit. Az ASR vezérlőelemei megakadályozzák az adott szkriptek vagy fájlok alkalmazását. A hálózati védelem azt is jelenti, hogy az operációs rendszer blokkolja az összes kimenő folyamatot a bejelentkezett felhasználók eszközein, ha az adott szolgáltatók vagy IP-címek nem megbízhatóak. Más funkciók, például a mappahozzáférés felügyelete és a biztonsági rés kiaknázása elleni védelem, minimalizálják a zsarolóprogramok, a kártevők és társaik által jelentett fenyegetést. 

Hozzáférés egy fejlett operációs rendszerhez

A Windows Server 2019 RDS - 10 User CAL licenc megvásárlása a korábbiakhoz képest nagyobb Linux- és virtuális számítógép-támogatást is jelent. Ide tartoznak többek között az olyan Office-fejlesztések, mint az új tartalék HGS-kiszolgáló és a kapcsolat nélküli üzemmód funkciók. Emellett egyszerűsödött a hibaelhárítás a védett virtuális gépek esetében. A VM Connect munkamenetmód és a PowerShell Direct szolgáltatás segítséget nyújtanak, ha megszakad a kapcsolat a virtuális géppel és frissíteni kell a konfigurációt. Emellett a Windows Server 2019 támogatja a virtuális gépeken az Ubuntu, a Red Hat Enterprise Linux és a SUSE Linux Enterprise Server futtatását. Jobb lett a HTTP/2 kiszolgálóoldali titkosítási csomag kezelése is, így a csatlakozási hibák automatikusan csökkennek. A nagyobb átviteli teljesítmény érdekében a Standard TCP torlódásvezérlő a Windows Server 2019-ben Cubic TCP-re változott. 

A Windows Server 2019 RDS - 10 User CAL megvásárlása

Az eszközszintű licencek és az ügyféllicencek szabad kombinálása révén a közép- és nagyvállalatok pontosan azokat a hozzáférési licenceket szerezhetik be, amelyekre ténylegesen szükségük van. Ezáltal nem kell pénzt kiadniuk felesleges licenccsomagokra. Ha azonban több munkatársnak nem volt korábban ügyféllicence, érdemes a 10 darabos licenccsomagot beszerezni.
A lizengonál egyszerűen beszerezhetők a különböző licencek. A lizengo mindig az aktuális és hasznos eredeti szoftvereket kínálja az ügyfeleinek. Ha a Windows Server 2019 RDS - 10 User CAL megvásárlása kapcsán kétségei merülnek fel, a lizengo tanácsadói örömmel állnak a rendelkezésére. 

Platform: 
Windows

Processzor:
legalább 1,4 GHz (egymagos), legalább 1,3 GHz (többmagos)
3,1 GHz vagy több ajánlott
maximum 2 CPU-aljzat támogatott

RAM:
legalább 2 GB RAM
16 GB RAM ajánlott 
maximum 64 GB támogatott

Merevlemez: 
legalább 160 GB (legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval)

Képernyő:
legalább Super-VGA (1024 x 768)

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat