Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs

  • : 100598-HU
  • : Microsoft
azonnali letöltés
285 000 Ft

Ár ÁFÁ-val

Azonnali letöltésként hozzáférhető

Mennyiség

Kiemelt funkciók és fő jellemzők

  • Eszközszintű hozzáférési licenc
  • A Standard Edition vagy DataCenter Edition számára
  • Egyszerű együttműködés a Microsoft Azure platformmal 
  • Optimális biztonság a vállalati hálózat védelméhez
  • Visszamenőlegesen kompatibilis a Windows Server 2016-tal
  • 100598-HU

A Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs a Windows Server 2019 rugalmas licencelési rendszerének a része, és tíz vállalati eszközre telepíthető. Ezután az eszközökön tetszőleges számú felhasználó érheti el a Server Desktop funkciókat. Az RDS a "Remote Desktop Services" (Távoli asztali szolgáltatások) rövidítése, és azt a funkciót jelöli, amelynek segítségével távoli eléréssel lehet a grafikus asztali és Windows-alkalmazásokkal dolgozni. A megfelelő ügyféllicencekkel (Client Access Licenses (CAL)) az asztali gépek hálózata központilag kezelhető. Az esetleg már meglévő Windows Server 2016 Core licencek kombinálhatóak a 2019-es verzió eszközszintű licenceivel. Így a vállalat IT-részlegének több ideje van a szerver operációs rendszer aktuális verzióját frissíteni. A gyorsfrissítés ("Express Updates") funkció pedig időt takarít meg a frissítés során. 

Hasznos változások az előző verzióhoz képest

A Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs megvásárlása egy Windows 10 alapú szerver operációs rendszer licenceinek beszerzését jelenti. A Windows Server 2019 számtalan kiváló funkciót átvett elődjétől, a Windows Server 2016-tól. Emellett több olyan újítást és változtatást is tartalmaz, amelyek még hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a működését. Többek között támogatja a Linuxos Windows-alrendszert. A Linux-disztribúciók a Windows-telepítésbe is integrálhatók. Ezenkívül a Linux-parancsok a Windows szerverről is kezelhetők. Ehhez a területhez kapcsolódik a továbbfejlesztett Védett virtuális gépek (Shielded-VMs) biztonsági koncepció. A Kubernetes konténerkezelő platform támogatása révén a vállalat munkatársai konténereket fejleszthetnek és kezelhetnek. Ezenkívül a Windows Server 2019 teljes mértékben támogatja az ipv6 protokollt hálózatokhoz. Az operációs rendszer lehetővé teszi továbbá a hardver és a hálózat rendszerszintű felügyeletét. A virtuális hálózatok közötti társviszony kialakítása révén pedig zökkenőmentes a virtuális hálózatok összekapcsolása.

Használja ki az operációs rendszer frissítésének előnyeit!

Egy aktuális szerver operációs rendszer számtalan modern kihívásra választ jelent. Többek között lehetővé teszi a felhasználók számára a legmodernebb szoftverekkel való munkavégzést. A Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs licenceit a Microsoft Azure platformmal való együttműködésre optimalizálták. A licencelt eszköz felhasználóinak például az Azure Backup egyszerű adatszinkronizálást és biztonsági mentést biztosít. A felhőben tárolt adatok az Azure Files segítségével a fájlszerverre továbbíthatók. Ezen felül a Windows Server 2019 átfogó és mindenre kiterjedő védelmet nyújt a fontos vállalati adatok számára. Ebben a verzióban átalakították az adatok és a fájlszerverek titkosítását. A szerver operációs rendszer most közvetlenül a Windows Defender Komplex veszélyforrások elleni védelem (Advanced Threat Protection (ATP)) előnyeit nyújtja. A víruskereső program mellett a Windows Server 2019 képes felismerni a rootkit vagy a nulladik napi támadásokat és megtenni az ellenük szükséges védelmi lépéseket. Ennek megfelelően a Windows Server 2019 eszközszintű licencének felhasználói közvetett módon részesülnek a szerver operációs rendszer hasznos új szolgáltatásaiból. 

A Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs megvásárlása

Egy Windows Server 2019 eszközszintű licenc mind közép- mind pedig nagyvállalatok számára okos választást jelent. Egyaránt használható egy asztali számítógéphez, egy notebookhoz vagy egy irányítópulthoz. Ha a munkaszervezés során több munkatárs használja ugyanazt a számítógépet, az eszközszintű licenc költséghatékonyabb megoldást kínál. Licencvásárláskor nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a szerver magjaihoz további licencekre van szükség. A Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs megvásárlásával kapcsolatos kérdései esetén a lizengo tanácsadói szívesen állnak a rendelkezésére. 

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs"

Platform: 
Windows

Processzor:
legalább 1,4 GHz (egymagos), legalább 1,3 GHz (többmagos)
3,1 GHz vagy több ajánlott
maximum 2 CPU-aljzat támogatott

RAM:
legalább 2 GB RAM
16 GB RAM ajánlott 
maximum 64 GB támogatott

Merevlemez: 
legalább 160 GB (legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval)

Képernyő:
legalább Super-VGA (1024 x 768)

értékelések olvasása, írása és megtárgyalása...
értékelések a következőre: "Windows Server 2019 RDS - 10 Device CALs"
értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Utoljára megtekintett