Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
30 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100597-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL licenc a Windows Server 2019 rugalmas licencelési... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL licenc a Windows Server 2019 rugalmas licencelési rendszerének a része, és egy vállalati eszközre telepíthető. Ezután az eszközön tetszőleges számú felhasználó érheti el a Server Desktop funkciókat. Az RDS a "Remote Desktop Services" (Távoli asztali szolgáltatások) rövidítése, és azt a funkciót jelöli, amelynek segítségével távoli eléréssel lehet a grafikus asztali és Windows-alkalmazásokkal dolgozni. A megfelelő ügyféllicencekkel (Client Access Licenses (CAL)) az asztali gépek hálózata központilag kezelhető. Az esetleg már meglévő Windows Server 2016 Core licencek kombinálhatóak a 2019-es verzió eszközszintű licenceivel. Így a vállalat IT-részlegének több ideje van a szerver operációs rendszer aktuális verzióját frissíteni. A gyorsfrissítés ("Express Updates") funkció pedig időt takarít meg a frissítés során. 

Hasznos változások az előző verzióhoz képest

A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL megvásárlása egy Windows 10 alapú szerver operációs rendszer beszerzését jelenti. A Windows Server 2019 számtalan kiváló funkciót átvett elődjétől, a Windows Server 2016-tól. Emellett több olyan újítást és változtatást is tartalmaz, amelyek még hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a működését. Többek között támogatja a Linuxos Windows-alrendszert. A Linux-disztribúciók a Windows-telepítésbe is integrálhatók. Ezenkívül a Linux-parancsok a Windows szerverről is kezelhetők. Ehhez a területhez kapcsolódik a továbbfejlesztett Védett virtuális gépek (Shielded-VMs) biztonsági koncepció. A Kubernetes konténerkezelő platform támogatása révén a vállalat munkatársai konténereket fejleszthetnek és kezelhetnek. Ezenkívül a Windows Server 2019 teljes mértékben támogatja az ipv6 protokollt hálózatokhoz. Az operációs rendszer lehetővé teszi továbbá a hardver és a hálózat rendszerszintű felügyeletét. A virtuális hálózatok közötti társviszony kialakítása révén pedig zökkenőmentes a virtuális hálózatok összekapcsolása.

Használja ki az operációs rendszer frissítésének előnyeit!

Egy aktuális szerver operációs rendszer számtalan modern kihívásra választ jelent. Többek között lehetővé teszi a felhasználók számára a legmodernebb szoftverekkel való munkavégzést. A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL licencet a Microsoft Azure platformmal való együttműködésre optimalizálták. A licencelt eszköz felhasználóinak például az Azure Backup egyszerű adatszinkronizálást és biztonsági mentést biztosít. A felhőben tárolt adatok az Azure Files segítségével a fájlszerverre továbbíthatók. Ezen felül a Windows Server 2019 átfogó és mindenre kiterjedő védelmet nyújt a fontos vállalati adatok számára. Ebben a verzióban átalakították az adatok és a fájlszerverek titkosítását. A szerver operációs rendszer most közvetlenül a Windows Defender Komplex veszélyforrások elleni védelem (Advanced Threat Protection (ATP)) előnyeit nyújtja. A víruskereső program mellett a Windows Server 2019 képes felismerni a rootkit vagy a nulladik napi támadásokat és megtenni az ellenük szükséges védelmi lépéseket. Ennek megfelelően a Windows Server 2019 eszközszintű licencének felhasználói közvetett módon részesülnek a szerver operációs rendszer hasznos új szolgáltatásaiból. 

A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL megvásárlása

A Windows Server 2019 eszközszintű licenc mind közép- mind pedig nagyvállalatok számára okos választás. Egyaránt használható egy asztali számítógéphez, egy notebookhoz vagy egy irányítópulthoz. Ha a munkaszervezés során több munkatárs használja ugyanazt a számítógépet, az eszközszintű licenc költséghatékonyabb megoldást kínál. Licencvásárláskor nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a szerver magjaihoz további licencekre van szükség. Ha pedig a vállalat több új eszközt vesz egyszerre, a licencvásárlás másik változata, ha 10 licencet egyben szerez be. A Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL megvásárlásával kapcsolatos kérdései esetén a lizengo tanácsadói szívesen állnak a rendelkezésére. 

Platform: 
Windows

Processzor:
legalább 1,4 GHz (egymagos), legalább 1,3 GHz (többmagos)
3,1 GHz vagy több ajánlott
maximum 2 CPU-aljzat támogatott

RAM:
legalább 2 GB RAM
16 GB RAM ajánlott 
maximum 64 GB támogatott

Merevlemez: 
legalább 160 GB (legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval)

Képernyő:
legalább Super-VGA (1024 x 768)

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat