Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL
70 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100878-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft SQL Server 2019 User CAL: jelentős frissítések az elődverzióhoz A Microsoft SQL... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL"

Microsoft SQL Server 2019 User CAL: jelentős frissítések az elődverzióhoz

A Microsoft SQL Server 2019 User CAL vásárlói évtizedek során kifejlesztett minőséget kapnak. Az SQL Server relációs adatbázis-kezelő rendszerét már 1989-ben létrehozták. Rendeltetési célja már az első naptól az volt, hogy a vállalatok szervezetei vagy a programok / alkalmazások gyors és egyszerű hozzáférést kapjanak a szükséges adatrekordokhoz. Ezen a Microsoft SQL Server 2019 User CAL semmit sem változtatott. Az évek során számos jelentős ugrással haladt a fejlesztés, melyek egyre erősebbé tették a szoftvert. A 2017-es verzióhoz képest a 2019-es kiadás is lyen teljesítményfokozást jelent. A Microsoft minden területen javított a megoldásokon.

A Microsoft SQL Server 2019 User CAL átfogó Big Data integrációt kínál

Az SQL Server 2019 jelentősen leegyszerűsíti a hatalmas adatrekordokból álló adatbázisok kezelését. Egy Data Lake legfontosabb elemei, pl. a Hadoop Distributed File System (HFDS), az Analytics-Tools és Sparks szintén az integráció részét képezik. A Linux konténerek központi telepítése is egyszerű. Igény szerint egy Microsoft SQL Server 2019 User CAL adattárházként is működhet.

Szabad nyelv- és platformválasztás alkalmazások fejlesztéséhez

Az alkalmazásokat fejlesztő felhasználók nagyobb szabadságot élvezhetnek a Microsoft SQL Server 2019 User CAL megvásárlásával. A program szabad nyelv- és platformválasztást tesz lehetővé. A Windows mellett például Linux alatt, valamint Docker konténer környezetben is lehetséges a fejlesztés. Ehhez hasznos az átfogó mesterséges intelligencia, amely az SQL Server 2019 megoldásai között elérhető. A kész modellek például könnyen átültethetők más nyelvekre. A felhasználóknak lehetőségük nyílik az AI tanítására is. A mesterséges intelligencia így az igényeiknek megfelelően fejleszthető.

Fokozott biztonság

A NIST Vulnerabilities Database értékelése szerint az SQL Server több mint hét éve a legbiztonságosabb adatbázis-kezelő. A vezető pozíció megtartása érdekében a Microsoft tovább fokozta a 2019-es verzió biztonságát. Például sokkal nehezebbé teszi a jogosulatlan hozzáférést.

Power Bi a jobb döntéshozatalért

A Microsoft SQL Server 2019 User CAL vásárlói jelentéseik készítéséhez igénybe vehetik a Power Bi jelentéskészítő kiszolgálót. Ezzel interaktív és intelligens jelentés-létrehozás, -közzététel és -terjesztés válik elérhetővé. Ennek köszönhetően a felhasználók időben kézhez vehetik a pontosan az általuk keresett információkat tartalmazó jelentéseket. Mindez jobb és gyorsabb döntéshozatalt tesz lehetővé. Különösen értékes eszköz a Big Data projekfeladatok elvégzéséhez.

Átfogó adatvirtualizáció a Microsoft SQL Server 2019-cel

Az SQL Server létezése óta támogatja az adatvirtualizációt. A kezdeti időkben azonban csak T-SQL lekérdezésekre volt lehetőség a PolyBase segítségével. Csak így lehetett a Hadoop adatrekordokat strukturált módon kivonni és megjeleníteni. Az adatokat ehhez nem kellett sem másolni, sem áthelyezni. Az SQL Server 2019-es verziójában ez a koncepció bővült, és más adatforrásokra is kiterjed. Közéjük tartozik pl. a Teradata, az Oracle, a MongoDB és több más SQL szerver.

Microsoft SQL Server 2019 User CAL vásárlása: licenctájékoztató

A CAL rövidítés az angol „Client Access License" (ügyfélhozzáférési licenc) kifejezést takarja, amely a gyakorlatban egy hozzáférési engedély egy ügyfél számára. Az ügyfél itt lehet egy felhasználó, vagy egy gép. Ebben az esetben a termék egy felhasználó számára megvásárolható licenc, mert a nevében a „User" (felhasználó) szót tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó különböző eszközökön használhatja a licencet. Ez a licenctípus például olyan fejlesztők számára hasznos, akik egyszerre több eszközzel dolgoznak.

Merevlemez-terület: legalább 6 GB
Memória: Legalább 1 GB RAM, legalább 4 GB RAM ajánlott
Processzor: 64-Bit
.NET Framework: 4.6  vagy magasabb
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2019 - 1 User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat