Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL
70 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100880-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL a büszke hagyomány legfiatalabb örököse. Az SQL Server... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL"

A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL a büszke hagyomány legfiatalabb örököse. Az SQL Server első verziója 1989-ben jelent meg. A szoftvermegoldás immár több mint három évtizede fejlődik. Ez a mindennapi használatban is észrevehető. A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL-t megvásároló felhasználók egy stabil, kiforrott és hatékony programhoz jutnak hozzá. A fejlesztőknek sikerült megtartani és továbbfejleszteni azokat a funkciókat, amelyeknek köszönhetően az SQL Server kitűnik a piacon. A gyengeségeket pedig múlt időbe tették.

A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL alapvető feladatai

Relációs adatbázis-kezelő rendszerként az SQL Server feladata az adatok lekérése vagy automatikus elérhetővé tétele. Az adatrekordok lekérdezését végezhetik mind normál felhasználók, mind pedig alkalmazások. A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL ezért rendkívül hasznos például nagy hálózati struktúrákban, ahol sok folyamat fut automatikusan a háttérben.

Big Data: az SQL Server 2019 legfontosabb újdonsága

A különböző méretű vállalatok által használt adatállományok az utóbbi években folyamatosan növekedtek. A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL ezt nem hagyja figyelmen kívül: a Big Data néven ismert adathegyekkel végzett munkát jelentősen megkönnyíti. A szoftver Data Lake-ként vagy adattárházként is használható. Ezt olyan eszközök támogatják, mint a Hadoop Distributed File System (HFDS), a Sparks és az Analytics szolgáltatások. A nagy adatállományokhoz ezen felül Linux konténerek is rendelkezésre állnak.

Az SQL Server 2019 jobban támogatja az alkalmazásfejlesztőket

A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL-t megvásárló alkalmazásfejlesztők minden eddiginél jobb támogatást kapnak. Szabadon választhatnak platformot és nyelvet. A szoftver támogatja például a Linux alatt, valamint a Docker konténerekben történő fejlesztést. Az alkalmazásfejlesztés az egyik példa, ahol a felhasználók kihasználhatják az SQL Server 2019 továbbfejlesztett mesterséges intelligencia megoldásait. Az egyik programozási nyelvről a másikra történő „fordítási munka" nagyrészt automatikusan történik. Ez is jól mutatja a szoftver által biztosított hatékony AI-támogatást: számos, korábban csak manuálisan elvégezhető feladatot, most intuitív módon elsajátít. Ezen túlmenően a felhasználók „továbbképezhetik” az SQL Servert , hogy az meghatározott tennivalókat a jövőben függetlenül elvégezzen.

Power BI a jelentésgeneráláshoz: hatékony döntéstámogatás

A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL elérhetővé teszi a Power BI jelentéskészítő kiszolgálót. Ez az megoldás jelentéskészítésre szolgál. A hozzátartozó folyamat interaktív és intelligens. A jelentések minden igényt kielégítenek. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a felhasználó átfogó jelentéseket kap az általa ténylegesen igényelt információkkal. A Power BI értékes döntéstámogató eszköz, mert segítségével az adatok hatékonyabban kiértékelhetők.

A szoftver adatvirtualizációs képességei jelentősen bővültek.

Az SQL Server már több éve kínál adatvirtualizációs megoldásokat. Ez a folyamat valós időben nyújt egységes képet az adatkészletből származó konkrét információkról. A szoftver 2019-es verziója jelentősen kibővítette a virtualizációs lehetőségeket az Oracle, a MongoDB, a Teradata és néhány más SQL szerver bevonása révén.

Nagyobb biztonság érzékeny adatok számára.

Az adatoknak védelemre van szükségük. A Microsoft SQL Server 2019 ezt messzemenőkig figyelembe veszi. Például sokkal nehezebbé teszi a jogosulatlan hozzáférést. Ráadásul számos fejlesztéssel elérték a szoftver nagyobb stabilitását, így a váratlan program-összeomlások miatt az adatok nem vesznek el vagy sérülnek meg.

Ez a licenc egy számítógépen használható.

A Microsoft SQL Server 2019 Device CAL-t megvásárló felhasználók a programot egy számítógépre telepíthetik. Ezt követően felhasználófüggetlen módon használható. Ezt a licencet például központi számítógépekhez, vagy a hálózati struktúrában háttérben futó gépekhez ajánljuk.

Merevlemez-terület: legalább 6 GB
Memória: Legalább 1 GB RAM, legalább 4 GB RAM ajánlott
Processzor: 64-Bit
.NET Framework: 4.6  vagy magasabb
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat