Szofter azonnali letöltése

Szofter
azonnali letöltése

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs
212 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100875-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 15-30 perc
A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs csomag beszerzésével tíz személy... több

Termékinformációk: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs"

A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs csomag beszerzésével tíz személy férhet hozzá a Sharepoint nagy teljesítményt biztosító kiegészítő funkcióihoz.A CAL a Client Access License rövidítése (jelentése ügyfélhozzáférési licenc), ahol az ügyfél lehet egy eszköz vagy egy meghatározott felhasználó. A felhasználói licenc (CAL) különösen akkor ajánlott, ha a munkavállaló különböző eszközökön dolgozik - például néha a vállalati asztali számítógépén jelentkezik be, máskor a notebookját használja munkához. A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs csomag csak olyan munkatársak számára szükséges, akiknek munkájukhoz használniuk kell a Business Solutions és az üzleti intelligencia funkciókat. A Sharepoint minden más területéhez elegendő a Standard verzió. 

Vállalati adatok helyben és a felhőben

A Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs csomag tíz felhasználó számára teszi lehetővé olyan Business Solutions funkciók használatát, mint az elérési szolgáltatások és az InfoPath szolgáltatások. Ezek a kiegészítő eszközök számos vállalati folyamatot leegyszerűsíthetnek. Általuk hatékonyabbá válik az információkezelés. Mindkét eszköz már a Sharepoint 2016-ban is bizonyított. 
A Microsoft Sharepoint Server 2019 -10 Enterprise User CALs megvásárlása abban az esetben is kifizetődő, ha a vállalatnál használni kívánják a PowerApps, Power BI és MS Flow felhőfunkciókat. A folyamatautomatizálás révén ezek az alkalmazások összekapcsolhatók a helyszíni adatokkal. A helyben és a felhőben tárolt adatok hibrid használata továbbra is lehetséges. 

Üzleti intelligencia PowerPivot szolgáltatással

A Sharepoint Enterprise verziója mindenki számára elérhetővé teszi az üzleti intelligenciát, azaz a CAL felhasználója számára utat nyit a Power View, a PerformancePoint, az Excel és a Visio szolgáltatásokhoz. A PowerPivot adatmodellezési technológia révén nagyméretű adatkészletekkel lehet dolgozni, és az Excel-szolgáltatásokkal együttműködésben milliárdnyi táblázat adatát feldolgozni Az eredmények természetesen könnyen megoszthatók a vállalaton belül. Emellett a felhasználók adatmodelleket hozhatnak létre és ad-hoc jelentéseket készíthetnek.A PerformancePoint szolgáltatások, a Dashboard Designer és a Visio szolgáltatások kifejező kezelőfelületeket biztosítanak, amelyekbe ezek a jelentések integrálhatók. Ennek köszönheően a különböző forrásokból származó adatok átláthatóan elrendezhetők a vendégek és a prezentáció nézőközönsége számára.A Sharepoint 2019 fontos elemeként a PowerPivot olyan funkciókat kínál, mint:

  • tervezhető adatfrissítések,
  • jelentésriasztás.
  • leíró jelentések (önálló vagy Excelbe ágyazott), és
  • a Power Pivot Management Dashboard (Power Pivot-kezelő irányítópult) 

Változatos Sharepoint funkciók

Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 -10 Enterprise User CALs csomag megvásárlása után is kihasználhatók a Standard verzió változatos funkciói. Közéjük tartozik a vállalati weboldalak könnyen kezelhető központi infrastruktúrája is.A Sharepoint közösséggé alakítja a vállalatot. Ez a bizonyított program integrált együttműködési platformot hoz létre a csapatok és a vállalati részlegek számára. A SharePoint kiválóan tudja a különböző fájlformátumok tartalmát kezelni és vállalati tartalomkezelő (Enterprise Content Management (ECM)) rendszerként lehívni. A normál keresés mellett elérhető az információkinyerés és a videókeresés funkció is. 

A Microsoft Sharepoint Server 2019 -10 Enterprise User CALs megvásárlása

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Standard CAL terméket minden esetben meg kell vásárolnia, nem választhat az Enterprise CAL és a Standard CAL között. Ha a vállalatnál többet használnak, minden szerverpéldányhoz be kell szerezni egy kiegészítő Enterprise licencet. Hasonlóképpen minden felhasználó- vagy eszközlicenchez szükséges egy Enterprise licenc. Ugyanakkor nem mindenki használja munkájához az üzleti intelligencia funkciókat. Így egy részlegen belül különböző licencek is igénybe vehetők.Ezzel a licencrendszerrel a Sharepoint törekszik megfelelni a mai vállalatok realitásának. Bónusz opcióként a 2019-es licenccel olyan szerverhez is hozzá lehet férni, amelyen a Sharepoint 2016 fut.A vállalatnak tehát nem kell minden eszközre egyidőben megvásárolnia a licenceket, azok beszerzését ütemezheti a költségvetésének megfelelően.
Ha a hozzáférési licencekkel vagy magával a Microsoft Sharepoint Server 2019 -10 Enterprise User CALs csomaggal kapcsolatban kérdései vannak, a Lizengo munkatársai szívesen állnak rendelkezésére. 

Támogatott böngésző:
Microsoft Edge, Internet Explorer 11, a Google Chrome legújabb verziója vagy a Mozilla Firefox legújabb vagy utolsó előtti verziója, vagy az Apple Safari legújabb verziója
 
Mobilböngésző:
Chrome vagy Safari (legalább iOS10)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat